351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Cok şükür canim ya nasil calisma arkadaslarin burda

sıcak insanlar gibi duruyorlar.Tabi ilk günden karar vermemekte fayda var.Ama şu anlık bir rahatsız edici tavır bakış falan görmedim ben tek kişiye hesap veriyorum o da demiştim arkadaşım ama hiç sadece adı ile seslenmediğim hep sonuna hanım koyduğum seviyeli bir arkadaşlıkdı kafamız çok uyuyor daha önceden de tanıyorum onu
sen ne durumdasın canım kayın baban hala para vermedi mi hiç ve patronun hala bağırıyomu millete

Son düzenleme:

Esim araziden geldikten sonra konustuk canim.. babasiyla konustu oda . sıkıntı yok insallah o konustuktan sonra daha goremedim kayinpederi.. patron ayni malesef umarim böyle huzurun devam eder tatlim

Esim araziden geldikten sonra konustuk canim.. babasiyla konustu oda . sıkıntı yok insallah o konustuktan sonra daha goremedim kayinpederi.. patron ayni malesef umarim böyle huzurun devam eder tatlim

sevindim canım herkes üstüne düşeni yaparsa sorun kalmaaazonlarda yapsın...Patronlar genelde huy değiştirmiyo sende biran önce kavuşursun canım inşallah huzuruna

canım hayırlı uğurlu olsun. başı sonu bir olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…