- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.161
internette "etamin" diye baktım da cahilliğime verin onun adını ben bilmiyomuşum
. çok güzelllmiş tam bana göre çok beğendimmm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle dolapta beklesinler diye yaptırmıyorum birşey cnm bende kullanmıyacağım biliyorum :) annem yine olmaz diyip bir takım yaptı da o kadar mutfağı da abartmıyorum 6tane peçete 2de runner yaptım :)Tamam canim bakarim bendeben mutfakta hic bisey kullanmiyorum, koruyucu serdim raflara dolaplara tamam
annemin guzelim dantelleri bi dolabin icinde bekliyor
![]()
maşallah sana helal olsun, o azim bende olsa.. uuuu imkansızz yani :) ben haftada 2 defa günde 15dk yapsam herhalde şükrederim
ama belki de bünye alışınca daha fazla hareket etmek ister ve daha artırırım sporu bilemiyorum... plates topu , bezi faan neler kullanıyosun canım ağırlık çalışıyo musun?
68ten 50 kiloya büyük bi değişim canım o yüzden sıkılaşman şart :26: ama sana tavsiyem 55 kilonun altına düşme, 48in lafını bile etme, düşersen ondan sonra Allah korusun hastalığa davetiye çıkarmış olursun
ama annenin boyu senin kadar uzun muymuş ? dikkat edilmesi gereken bence zayıflayıp zayıflayıp yaş ilerleyince kilo almak değil. ideal kilonu sabit tutabilmek . o da yemeyerek içmeyerek değil, her şeyden az az yiyip sporla takviye ederek. aslında sen de bunu biliyorsun da sevdiceğine uyum sağlamak istiyorsun
ama eminim o senin sağlıklı halini daha çok seviyordur
internette "etamin" diye baktım da cahilliğime verin onun adını ben bilmiyomuşum. çok güzelllmiş tam bana göre çok beğendimmm.
Hem de fazlasıyla faydasını gördüm canım.Hem çok sıkılaştım hem esnedim,sırt,boyun ağrısı nedir bilmiyorum son 2 yıldır ki benim boynum da ileri derece de düzleşme vardı ama artık yok![]()
Kızlar yarın şafak 100-![]()
Kocisim araziden döndü![]()
gözünnn aydınnn cnmm :) artt rahat rahattt konuşcaksnızzzz çokk güzelll olcakkk :)
Tamam canım şimdi bakıyorum albümüne:) o zaman ben bunu gelecekteki hobilerim listesine koyayımhem kolay hem zevkli cnm renkli renkli ipler alıp güzel işler çıkartabilirsin sende parçaları da çok kolay gitti desenleri de abartmadım geometrik desenler kullandım parçalara ztn ufal birer motif koydum el işlerinden benm gibi anlamayanlar için en kolay iş :)
keçe işini de albümüme ekledim istersen bak ona da :)
Gözün aydınnnnnnEvettt konusabilecegiz artik, bitti sonunda şu arazi![]()
kızlaaarr selammm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bizim topikte hayat tamamen bitti artık. arada size bakıyorum. Artık iyice kolayladınız. 100ün altına düştükten sonra çorap söküğü gibi geliyor. allah sağ salim kavuştursun hepinizi.
Aminnn canım inşallah çok çabuk geçer ve sizler gibi kavuşuruz biz de. Niye artık kimse girmiyor mu topiğeiyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bizim topikte hayat tamamen bitti artık. arada size bakıyorum. Artık iyice kolayladınız. 100ün altına düştükten sonra çorap söküğü gibi geliyor. allah sağ salim kavuştursun hepinizi.
Hayırlı olsun canım yeni iş yerinde inşallah mutlu olursunnnnnniyiyim kızlar yeni iş yerimde toplantıdaydım bugün.sonra eski iş yerime paramı almaya gittim işte cumartesi falan gel dedilerparamı da çar çur edicekler arada hayır lazım taksitlerim var bir şekilde halledin perşembe için önceden anlaşmıştık dedim
aldım artık ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım
oraya gidince içim sıkıldı
![]()