351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

internette "etamin" diye baktım da cahilliğime verin onun adını ben bilmiyomuşum:1:. çok güzelllmiş tam bana göre çok beğendimmm.

Tamam canim bakarim bende:31: ben mutfakta hic bisey kullanmiyorum, koruyucu serdim raflara dolaplara tamam:1: annemin guzelim dantelleri bi dolabin icinde bekliyor :1:
bende öyle dolapta beklesinler diye yaptırmıyorum birşey cnm bende kullanmıyacağım biliyorum :) annem yine olmaz diyip bir takım yaptı da o kadar mutfağı da abartmıyorum 6tane peçete 2de runner yaptım :)
resim yüklemeyi becerebilirsem koyucam cnm fotograflarını :)

maşallah sana helal olsun:nazar:, o azim bende olsa.. uuuu imkansızz yani :) ben haftada 2 defa günde 15dk yapsam herhalde şükrederim:9: ama belki de bünye alışınca daha fazla hareket etmek ister ve daha artırırım sporu bilemiyorum... plates topu , bezi faan neler kullanıyosun canım ağırlık çalışıyo musun?

68ten 50 kiloya büyük bi değişim canım o yüzden sıkılaşman şart :26: ama sana tavsiyem 55 kilonun altına düşme, 48in lafını bile etme:53:, düşersen ondan sonra Allah korusun hastalığa davetiye çıkarmış olursun:50: ama annenin boyu senin kadar uzun muymuş ? dikkat edilmesi gereken bence zayıflayıp zayıflayıp yaş ilerleyince kilo almak değil. ideal kilonu sabit tutabilmek . o da yemeyerek içmeyerek değil, her şeyden az az yiyip sporla takviye ederek. aslında sen de bunu biliyorsun da sevdiceğine uyum sağlamak istiyorsun:9: ama eminim o senin sağlıklı halini daha çok seviyordur

aynen cnm sporla verdiğim için aman aman bir sarkma olmadı ama kalça ve göbeği biraz daha toplasam fena olmayacak :) annemin boyu 1.75 48 kiloyken o da baya zayıfmış yani :) haklısın cnm 48 biraz fazla olucak en iyisi kilo vermek yerine sıkılaşmaya odaklanmak :) nişanlımın bu konuda takıntısı yok ztn ben takıntılı olduğum için o da benmle uğraşıyor sadece dediğin gibi o da sağlıklı olmamı tercih eder :)

internette "etamin" diye baktım da cahilliğime verin onun adını ben bilmiyomuşum:1:. çok güzelllmiş tam bana göre çok beğendimmm.

hem kolay hem zevkli cnm renkli renkli ipler alıp güzel işler çıkartabilirsin sende parçaları da çok kolay gitti desenleri de abartmadım geometrik desenler kullandım parçalara ztn ufal birer motif koydum el işlerinden benm gibi anlamayanlar için en kolay iş :)

keçe işini de albümüme ekledim istersen bak ona da :)

Hem de fazlasıyla faydasını gördüm canım.Hem çok sıkılaştım hem esnedim,sırt,boyun ağrısı nedir bilmiyorum son 2 yıldır ki benim boynum da ileri derece de düzleşme vardı ama artık yok:52:

cnmmm ciddenn mii boyun ağrısıı dyncee direk dikkatimii çekti, bnde de düzleşmee var vee bazen dayanılmz ağrılarım oluoo... bendee başlsamm yaa ne güzell

hem kolay hem zevkli cnm renkli renkli ipler alıp güzel işler çıkartabilirsin sende parçaları da çok kolay gitti desenleri de abartmadım geometrik desenler kullandım parçalara ztn ufal birer motif koydum el işlerinden benm gibi anlamayanlar için en kolay iş :)

keçe işini de albümüme ekledim istersen bak ona da :)
Tamam canım şimdi bakıyorum albümüne:) o zaman ben bunu gelecekteki hobilerim listesine koyayım:9: şimdi pek uğraşacak vakit olmuyo keşke olsaaa ah ah

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bizim topikte hayat tamamen bitti artık. arada size bakıyorum. Artık iyice kolayladınız. 100ün altına düştükten sonra çorap söküğü gibi geliyor. allah sağ salim kavuştursun hepinizi.

bizim topikte hayat tamamen bitti artık. arada size bakıyorum. Artık iyice kolayladınız. 100ün altına düştükten sonra çorap söküğü gibi geliyor. allah sağ salim kavuştursun hepinizi.

iyiyzz cnm sen nasılsnn, inşş arttt dahaa kolaylıyczz gbiii bana daa özellikle plakalara düşmeyii beklioruzz :) sizlerr naptınızz, bol boll hasret giderdnzz dimii :) askerden snrrr bir huy değişimii fln oluo diolardııı sizler de yaşadınzz mı böylee bişeyy

iyiyim kızlar yeni iş yerimde toplantıdaydım bugün.sonra eski iş yerime paramı almaya gittim işte cumartesi falan gel dediler:19: paramı da çar çur edicekler arada hayır lazım taksitlerim var bir şekilde halledin perşembe için önceden anlaşmıştık dedim:20: aldım artık ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım:31: oraya gidince içim sıkıldı:31:

Aminnn canım inşallah çok çabuk geçer ve sizler gibi kavuşuruz biz de. Niye artık kimse girmiyor mu topiğe:ssz: Ee peki askerin daha doğrusu teskereli askerin nasıl sen nasılsın:31: dönüşte neler oldu hayatınızda bi değişiklik oldu mu:31:

iyiyim kızlar yeni iş yerimde toplantıdaydım bugün.sonra eski iş yerime paramı almaya gittim işte cumartesi falan gel dediler:19: paramı da çar çur edicekler arada hayır lazım taksitlerim var bir şekilde halledin perşembe için önceden anlaşmıştık dedim:20: aldım artık ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım:31: oraya gidince içim sıkıldı:31:
Hayırlı olsun canım yeni iş yerinde inşallah mutlu olursunnnnnn:31:

Back
X