- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.181
inşallah canım umudum o yöndeHayırlı olsun canım yeni iş yerinde inşallah mutlu olursunnnnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım umudum o yöndeHayırlı olsun canım yeni iş yerinde inşallah mutlu olursunnnnnn![]()
bencede eklemelisin hem kolay hem zarif :)Tamam canım şimdi bakıyorum albümüne:) o zaman ben bunu gelecekteki hobilerim listesine koyayımşimdi pek uğraşacak vakit olmuyo keşke olsaaa ah ah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
bizim topikte hayat tamamen bitti artık. arada size bakıyorum. Artık iyice kolayladınız. 100ün altına düştükten sonra çorap söküğü gibi geliyor. allah sağ salim kavuştursun hepinizi.
inşallah canım umudum o yönde
şeymacım yeni işin hayırlı olsun inş. burda daha mutlu olursun ve işini zevkle yaparsın :)
bugün askerime iki tane tişort aldım yarın bi gün kargo yolluycam![]()
Günaydın kızlar şafak 100 başka yok-![]()
Acaba 31 gün olan aylar 30 olarak mı kabul ediliyo
Günaydın kızlar şafak 100 başka yok-![]()
nasil 100 ben anlamadim tatlim(
Canim google'a yedek subay yaz ilk linke tikla bak orda kac saat kaldigi falan yaziyor, sabah saat 9 da cikacakmis gibi ayarlamislar sayaci![]()
hesapliyprum takvimden 102 cikiyor.p yuzden sprdum canim.hangisine gore sayacqgizz:)))
bizimde öyle oldu malesef sonra hafta içi bir gün 3saatliğine çıktılar yine belki sizinde öyle olur :)halil sezai gibi isyana baglicam eylemlerden dolayi iki haftadir carsi izinleride iptal isyeannnnn :84:
kızlarrrr merhabaaa napıosunzzz