351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

temmuz sonunu kendime hedef koydum .. o zamana kadar hiç içim rahat etmeyecek gibi. :14: ağustosu bi görsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek:25:

temmuz sonunu kendime hedef koydum .. o zamana kadar hiç içim rahat etmeyecek gibi. :14: ağustosu bi görsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek:25:

cnmmm 100 den düşüncee sanki dahaa rahat etcz gbi gelio bana daa.. snr da plakaalar için beklerizz.. bayaa bayaa zaman geçer

cnmm 353 lerin sayfası açılmıştıı, hala kimsee yok muuu ordaa
malesef cnm gelen giden yok henüz :43: 353lerin yerleri 25 temmuzda belli oluyormuş aslında zamanda baya yaklaştı niye kimseler gelmedi daha :(
insAllah öyle bişey olur bizdede ya :/
inş. cnm görüşmek iyi geliyor seni anlıyorum bizimkide iptal olduğunda çok üzülmüştüm isyan noktasıydaydım senin gibi belki sana da bir sürpriz yapar da çıkar izne cnm :)

kızlar moral bozmak yok ramazan ayı cabuk gecer sonra 353 ler gidicek cift haneler cabuk atar zaten son 1 ay safak sıkıstırır ondan sonrasi hayata dönüs hobbaa

malesef cnm gelen giden yok henüz :43: 353lerin yerleri 25 temmuzda belli oluyormuş aslında zamanda baya yaklaştı niye kimseler gelmedi daha :(

inş. cnm görüşmek iyi geliyor seni anlıyorum bizimkide iptal olduğunda çok üzülmüştüm isyan noktasıydaydım senin gibi belki sana da bir sürpriz yapar da çıkar izne cnm :)

cnmmm zamannn iice azalsnnn gelirlerr, şimdii herkesss sevgilisiyle, eşiyle, nişanlısı ile vakit geçiriodurr, son günlerdee herkess doluşurr burayaaa :)

yaa inşallah canım... ama daha 3te 1 i anca bitti :50:. inşallah bundan sonrası daha kolay geçer, biraz alışmış olucaz ne de olsa.:ssz:

cnmm evttt amaa bak geçtii böylee böylee geçio.. rutinee bağlanıooo aslndaa.. hergün göreve gidip gelilar, hafta sonu çarşıı oluo.. plakalardn snrr hızlı hızlıı geçcck bncee

Bana zaman hiç geçmiyor:14:alışamadım hiç alışamayacağım biliyorum:14:zaman iğneyle kuyu kazdırıyor sanki bana:14:100'e de düşsek plakalara da gelsek geçmiyor:14:hasretim daha da çok büyüyor,her geçen gün canım daha da çok acıyor:14:yanına gittiğim gün nefes almış olacağım,dönünce yine aynı:14:o orada sıkıntıdayken ben burada dakika geçiremiyorum:14:

cnmmm zamannn iice azalsnnn gelirlerr, şimdii herkesss sevgilisiyle, eşiyle, nişanlısı ile vakit geçiriodurr, son günlerdee herkess doluşurr burayaaa :)

gelsinler de biraz umut olsunlar bize de kendimize gelmemiz için onlara ihtiyacmız var bizimde belki bencillik ama çark böyle dönüyor malesef...

Ooo süperr:16: Yalnız kargo kesin ulaşır mı canım bi sorun olmasın da dikklat et. Bi de kargo parası tişörtten fazla tutabilir:9:
canım daha birsürü şey yolluycam tişortleri hediye olarak koydum.:31: ulaşm mevzuunuda sorucam o nereye yolla derse oraya yollarım

gelsinler de biraz umut olsunlar bize de kendimize gelmemiz için onlara ihtiyacmız var bizimde belki bencillik ama çark böyle dönüyor malesef...

öyle tbii ama onlarada gelince iyiki geldiniz demeyelim bence:31:

canım daha birsürü şey yolluycam tişortleri hediye olarak koydum.:31: ulaşm mevzuunuda sorucam o nereye yolla derse oraya yollarım

evttt cnmm sanaa katılıorummm iiki geldnzz demiyelmmm üzülebilirlerr..

Bana zaman hiç geçmiyor:14:alışamadım hiç alışamayacağım biliyorum:14:zaman iğneyle kuyu kazdırıyor sanki bana:14:100'e de düşsek plakalara da gelsek geçmiyor:14:hasretim daha da çok büyüyor,her geçen gün canım daha da çok acıyor:14:yanına gittiğim gün nefes almış olacağım,dönünce yine aynı:14:o orada sıkıntıdayken ben burada dakika geçiremiyorum:14:

cnmmmm haklısınn özlemek çok zorr, onlarszz hayattt zorr gelioo, çoğu zamannn hiç bişey yapmak istemioruzz amaa şöylee düşünn önümüzdekii en büyük engel kalkmış olucak.. aklımzdnn askerlik silinecek.. planlarımızı ertelemek zorunda kalmayacağız.. şimdii çok sıkıntılar çekilioo ama sonunu düşünnn inşş çok mutlu olucazzz

ben şahsen üzülmüştüm yaaa benim üzüldüğüm şeye başkaları seviniyo diye tabiki sevinice ama belli etmeyelim:17:

evtt o an çok hassas oluosunn ztnnn üzülüosunn cnmmm.. hepimzz tabikii sevinrzzz amaa söylemeyzzz onlaraa.. ilk zamanlar ztnn onlar da sıkıntı çekcklerr üüzlcklerr, bnce de gerek yokk

kesinle öyle cnm onu bende yapamam başkasının mutsuzluğuyla mutlu olmak olmaz ztn ama geldiklerinde içtren içe de mutlu olucam kendm için nasıl 349ların askeri geldiğinde mutlu olduysam onların ki de giderken üzülücem bende yaşıyorum şu an o sıkıntıyı sonuçta onları en iyi anlayan bizleriz diye düşünüyorum:26:

Son düzenleme:
Back
X