- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.201
gelsin artık şu 353ler nerde kaldılar![]()
cnmm 353 lerin sayfası açılmıştıı, hala kimsee yok muuu ordaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelsin artık şu 353ler nerde kaldılar![]()
bizimde öyle oldu malesef sonra hafta içi bir gün 3saatliğine çıktılar yine belki sizinde öyle olur :)
iyi cnm sen nasılsın :)
temmuz sonunu kendime hedef koydum .. o zamana kadar hiç içim rahat etmeyecek gibi.ağustosu bi görsek gerisi çorap söküğü gibi gelecek
![]()
malesef cnm gelen giden yok henüzcnmm 353 lerin sayfası açılmıştıı, hala kimsee yok muuu ordaa
inş. cnm görüşmek iyi geliyor seni anlıyorum bizimkide iptal olduğunda çok üzülmüştüm isyan noktasıydaydım senin gibi belki sana da bir sürpriz yapar da çıkar izne cnm :)insAllah öyle bişey olur bizdede ya :/
cnmmm 100 den düşüncee sanki dahaa rahat etcz gbi gelio bana daa.. snr da plakaalar için beklerizz.. bayaa bayaa zaman geçer
malesef cnm gelen giden yok henüz353lerin yerleri 25 temmuzda belli oluyormuş aslında zamanda baya yaklaştı niye kimseler gelmedi daha
inş. cnm görüşmek iyi geliyor seni anlıyorum bizimkide iptal olduğunda çok üzülmüştüm isyan noktasıydaydım senin gibi belki sana da bir sürpriz yapar da çıkar izne cnm :)
yaa inşallah canım... ama daha 3te 1 i anca bitti. inşallah bundan sonrası daha kolay geçer, biraz alışmış olucaz ne de olsa.
![]()
cnmmm zamannn iice azalsnnn gelirlerr, şimdii herkesss sevgilisiyle, eşiyle, nişanlısı ile vakit geçiriodurr, son günlerdee herkess doluşurr burayaaa :)
Acaba 31 gün olan aylar 30 olarak mı kabul ediliyo
canım daha birsürü şey yolluycam tişortleri hediye olarak koydum.Ooo süperrYalnız kargo kesin ulaşır mı canım bi sorun olmasın da dikklat et. Bi de kargo parası tişörtten fazla tutabilir
![]()
gelsinler de biraz umut olsunlar bize de kendimize gelmemiz için onlara ihtiyacmız var bizimde belki bencillik ama çark böyle dönüyor malesef...
canım daha birsürü şey yolluycam tişortleri hediye olarak koydum.ulaşm mevzuunuda sorucam o nereye yolla derse oraya yollarım
öyle tbii ama onlarada gelince iyiki geldiniz demeyelim bence![]()
Bana zaman hiç geçmiyoralışamadım hiç alışamayacağım biliyorum
zaman iğneyle kuyu kazdırıyor sanki bana
100'e de düşsek plakalara da gelsek geçmiyor
hasretim daha da çok büyüyor,her geçen gün canım daha da çok acıyor
yanına gittiğim gün nefes almış olacağım,dönünce yine aynı
o orada sıkıntıdayken ben burada dakika geçiremiyorum
![]()
evttt cnmm sanaa katılıorummm iiki geldnzz demiyelmmm üzülebilirlerr..
ben şahsen üzülmüştüm yaaa benim üzüldüğüm şeye başkaları seviniyo diye tabiki sevinice ama belli etmeyelim![]()
canım daha birsürü şey yolluycam tişortleri hediye olarak koydum.ulaşm mevzuunuda sorucam o nereye yolla derse oraya yollarım
öyle tbii ama onlarada gelince iyiki geldiniz demeyelim bence![]()
şafak 100 hanımlarrrr daha da yok olsada vaktim yokkkkk:13:
:92: