351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar her ayı 30 dan hesaplayarak 155 gün ileriye gidince eylül 16 sı çıkıyor :31: sıla izni kullanmayanlar ve yol izni 2 gün (yani 800km üzeri yolu) olanlar 14ü sabah çıkar.Yol izni 1 gün olanlar 15 i sabah çıkar yol izni olmayanlar da 16sı çıkar.askerim bana böyle anlattı.benim tek bilmediğim acemilikten sonra kullanılan yol izni şafağa dahil mi hariç mi? ama diğer dönemlerin söylediğine göre yedek subay sitesindeki şafaksayar doğruymuş bizim buradaki sayacımız her ay 30 hesaplamadığı için yanlış çıkıyor.

kızlar her ayı 30 dan hesaplayarak 155 gün ileriye gidince eylül 16 sı çıkıyor :31: sıla izni kullanmayanlar ve yol izni 2 gün (yani 800km üzeri yolu) olanlar 14ü sabah çıkar.Yol izni 1 gün olanlar 15 i sabah çıkar yol izni olmayanlar da 16sı çıkar.askerim bana böyle anlattı.benim tek bilmediğim acemilikten sonra kullanılan yol izni şafağa dahil mi hariç mi? ama diğer dönemlerin söylediğine göre yedek subay sitesindeki şafaksayar doğruymuş bizim buradaki sayacımız her ay 30 hesaplamadığı için yanlış çıkıyor.

yol izni askerliğe dahil şeymacım üstünde kullananlar izin sayılıyor benim nişanlım doğuya gitti 3gün yol izni verildi bulunduğu birlikten herhangi bir izin durumu olmuyor bu

O zaman ben bu safagi bozarim arkadas, bugün safak 100 ü göstersin ve yarın 99 diyelim artik:52:

kızlarrrr bugnn sonn yaniiii, yrnn 99 diee başlıoruzzzzz öylee miii:52::1::16::21:
ben de yrn szden öğreneymm şu şafak çıksn bnde deee arttt

hehe sevinin kızlarrr yaa bakın bunda bile bu kadar mutlu oluyorsaaakkk doğan güneşde ne yaparız:52::16::16::16: yarın 99 u kutlamak üzere herkes topikde olsun:20:

hehe sevinin kızlarrr yaa bakın bunda bile bu kadar mutlu oluyorsaaakkk doğan güneşde ne yaparız:52::16::16::16: yarın 99 u kutlamak üzere herkes topikde olsun:20:

çokkk mutluuuu oldmm bndeeee :) ayy yrn bunuuu kutlayalmm o zmnn kızlarrr sabahh kahvaltıya gtcm arkadaşımlaa öğlen burdaymm sizi bekliycmmm:52:

iyi geceler kader arkadaslarim.soyle bakiyorum 57 gunu bitirdik sizlerle.pek yazamadim ama hep okudum yazdiklarinizi.sizlerle teselli ettim kendimi.yalniz degilim birtek sen degilsin.tek evli sen degilsin.ama tek.y cocuklu benim;)))ama geciyor zor oldu ama 2 ay bitti.yarin 99 olacak insallah.gercekten daha hizli toparlamda payniz buyuk.rabbim bir omur boyu ayirmadin sevdiklerimizden.hepinizi teker teker opuyor kucakliyorum.rabbime emanet olun.

iyi geceler kader arkadaslarim.soyle bakiyorum 57 gunu bitirdik sizlerle.pek yazamadim ama hep okudum yazdiklarinizi.sizlerle teselli ettim kendimi.yalniz degilim birtek sen degilsin.tek evli sen degilsin.ama tek.y cocuklu benim;)))ama geciyor zor oldu ama 2 ay bitti.yarin 99 olacak insallah.gercekten daha hizli toparlamda payniz buyuk.rabbim bir omur boyu ayirmadin sevdiklerimizden.hepinizi teker teker opuyor kucakliyorum.rabbime emanet olun.

cnmm evtt senin içinn durum bizlerden daha zordurr, çocuğunuzz varrr.. amaa hep birliktee burdaa en zorr günleri atlatmaya çalıştık ve başardıkk.. inşşş kalan günleri de böylee sıkıntısz atlarız bundan sonraa.. çok sevndmm hızlı toparlanmanda bizlern de payı olduğunaa.. sen de vakit buldkça gelirsn, burdaa bizlerlee sohbet edersnnn.. böylee böylee bitirirzzzz kalan 99 günüü de :)

iyiyzz cnm sen nasılsnn, inşş arttt dahaa kolaylıyczz gbiii bana daa özellikle plakalara düşmeyii beklioruzz :) sizlerr naptınızz, bol boll hasret giderdnzz dimii :) askerden snrrr bir huy değişimii fln oluo diolardııı sizler de yaşadınzz mı böylee bişeyy

inş. kolaylayacaksınız hemen geçecek. huyu değişmiş eşimin. melek gibi olmuş. zaten bir sorunumuz yoktu hiç ama iyice duygusallaşmış, bana düşkünlüğü artmış. hiçbir sorunumuz yok çok şükür. sizler daha mutlu olun inşallah sevdiklerinizle. :16:

Aminnn canım inşallah çok çabuk geçer ve sizler gibi kavuşuruz biz de. Niye artık kimse girmiyor mu topiğe:ssz: Ee peki askerin daha doğrusu teskereli askerin nasıl sen nasılsın:31: dönüşte neler oldu hayatınızda bi değişiklik oldu mu:31:

bizim topikte hayat durdu. kimse gelmiyor. herkesin işi var. okulu olan, düğün hazırlığı yapan... evliler de bebek topiklerine kaydı. bakalım hayırlısı rabbim isteyene hayırlısıyla versin inşallah. ben de istiyorum ama şu an beklemedeyiz... döndükten sonra hayat daha da güzel oldu her şey... :16:

iyiyiz cnm kavuştun sonunda eşine senin hayat nasıl :)
inş. su gibi akıp geçer de bizde kavuşuruz sevdiğimize :)

çok şükür sağ salim kavuştum. inşallah siz de kavuşacaksınız ve hiç gitmemiş gibi olacaklar. sanki kaldığınız yerden devam ediyorsunuz gibi. hemen o günler unutuluyormuş. bana demişlerdi de inanmamıştım. yok bu hasret dolu günler unutulmaz demiştim ama gerçekten unuttum gitti. bugün partiniz var sanırım. iyi eğlenceler hepinize. ben topikteki arkadaşlarımı, onlarla konuşmayı özledim. :31:

Back
X