351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bizim kaç acaba hiçte bilmiyorum bu sülüs tarihi falan nerde yazıyordu cnm şimdi benmde kafam karıştı bizimde mi öyle acaba:26:

Canım oraya giden kağıtlarında sülüs 31 mart yazıyormuş herkesin aynı mı bilmiyorum:31:

nasıl olur yaaa :44: 16sında 5 ay 5 gün bitiyor ama.gerçi yanlış hesaplasa yazıcı sonradan itiraz hakkı olmuyormuş.ilginç canım yaaa bilemedim şimdi

Canım yazıcı kendisi zaten :31:giden yazıcı öyle hesaplamıştı sonra biz de yanlış olduğunu düşündük bir de kendisi hesapladı,sülüs tarihine göre 19 eylül sabahı çıkıyor:31:

Canım oraya giden kağıtlarında sülüs 31 mart yazıyormuş herkesin aynı mı bilmiyorum:31:

Canım yazıcı kendisi zaten :31:giden yazıcı öyle hesaplamıştı sonra biz de yanlış olduğunu düşündük bir de kendisi hesapladı,sülüs tarihine göre 19 eylül sabahı çıkıyor:31:

oooof ya bizimde mi öyle acaba aynı dönem gittiklerine göre aynıdır heralde :14::14:

canım 1 nisandan beri askerler zaten.12si dahil olmak üzre 155 i her ayı 30 kabul ederek saydığımızda 16sı çıkıyor :44: neyse hayırlısı bakalım bu arada herkesin sülüsü 31 mart

Back
X