- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.261
siz neden düşemiyosunuz kızlar yedek subay sitesindeki şafak doğruu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana öyle dedi askerim ondan :26:siz neden düşemiyosunuz kızlar yedek subay sitesindeki şafak doğruu
gelsinlerde ne olacaksa olsun artık...
Evet yaa ben de düşmedim ama![]()
siz neden düşemiyosunuz kızlar yedek subay sitesindeki şafak doğruu
Canım mesaj kutun dolubiz birlikte düşeriz artık
Nişanlımın çıkışı eylül 19![]()
Evet canm ben de 19u diye bilşyorum niye farklı acabaCanım mesaj kutun dolubiz birlikte düşeriz artık
Nişanlımın çıkışı eylül 19![]()
cnm izin mi kullandınız siz
izi kullanmadıysanız kesinlikle 19 eylül olamaz![]()
Hayır canım izin kullanmadık sülüs tarihi 31 mart
Biz izin kullanmadık ve kesin 19 eylül çıkış tarihimiz canım
bizim kaç acaba hiçte bilmiyorum bu sülüs tarihi falan nerde yazıyordu cnm şimdi benmde kafam karıştı bizimde mi öyle acaba:26:
nasıl olur yaaa :44: 16sında 5 ay 5 gün bitiyor ama.gerçi yanlış hesaplasa yazıcı sonradan itiraz hakkı olmuyormuş.ilginç canım yaaa bilemedim şimdi
Canım oraya giden kağıtlarında sülüs 31 mart yazıyormuş herkesin aynı mı bilmiyorum
Canım yazıcı kendisi zatengiden yazıcı öyle hesaplamıştı sonra biz de yanlış olduğunu düşündük bir de kendisi hesapladı,sülüs tarihine göre 19 eylül sabahı çıkıyor
![]()
oooof ya bizimde mi öyle acaba aynı dönem gittiklerine göre aynıdır heralde![]()
Nişanlına sorarsın canım.Belki herksin aynı değildir
sorucam yarın :) iyi olsunda 2 gün daha bekleriz artık cnm napalım o günlere gelelim yeter ki :)
Canım oraya giden kağıtlarında sülüs 31 mart yazıyormuş herkesin aynı mı bilmiyorum
Canım yazıcı kendisi zatengiden yazıcı öyle hesaplamıştı sonra biz de yanlış olduğunu düşündük bir de kendisi hesapladı,sülüs tarihine göre 19 eylül sabahı çıkıyor
![]()