- Konu Sahibi esraylmz03
- #7.381
Ben işyerinde miskin miskin oturuyorum valla-

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa nasil geciyor ilk günün![]()
Kolay gelsin bacılarımmiki haneli şafağı gördükçe mutlu oluyorumm bi hafifleme geldi üzerimee
![]()
Şimdilik çok güzel canım ayrı odamda ağır sakin çalışıyorummiss gibi bir öğle yemeği yedim
daha ne olsun
Ayyy ozendim, bende istiyorum isyerinde huzursevindim senin adina tatlim yaa:13:
allah daha iyilerini versin canımmmgerçekten ben orayı bırakınca çok hafifledim yaa.Meğer ne kadar baskı varmış üstümde
![]()
Cok şükür canim yanasil calisma arkadaslarin burda
![]()
sıcak insanlar gibi duruyorlar.Tabi ilk günden karar vermemekte fayda var.Ama şu anlık bir rahatsız edici tavır bakış falan görmedimben tek kişiye hesap veriyorum o da demiştim arkadaşım ama hiç sadece adı ile seslenmediğim hep sonuna hanım koyduğum seviyeli bir arkadaşlıkdı kafamız çok uyuyor daha önceden de tanıyorum onu
sen ne durumdasın canım kayın baban hala para vermedi mi hiç ve patronun hala bağırıyomu millete
Esim araziden geldikten sonra konustuk canim.. babasiyla konustu oda . sıkıntı yok insallaho konustuktan sonra daha goremedim kayinpederi.. patron ayni malesef
umarim böyle huzurun devam eder tatlim
![]()
sıcak insanlar gibi duruyorlar.Tabi ilk günden karar vermemekte fayda var.Ama şu anlık bir rahatsız edici tavır bakış falan görmedimben tek kişiye hesap veriyorum o da demiştim arkadaşım ama hiç sadece adı ile seslenmediğim hep sonuna hanım koyduğum seviyeli bir arkadaşlıkdı kafamız çok uyuyor daha önceden de tanıyorum onu
sen ne durumdasın canım kayın baban hala para vermedi mi hiç ve patronun hala bağırıyomu millete
canım hayırlı uğurlu olsun. başı sonu bir olsun inşallah..
aminn canım inşallah aynı olur hp.sen nasılsın çeyiz işleri nasıl gidiyor topiğine bakamadım epeydir:26: