351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar askerim biriyle kavga etmiş vurmuşlar birbirlerine anlatamadı da ne olduğunu tam müsait değilim burası dolu dedi :14: benim nişanlım sakindir öyle asabi falan değildir ne oldu acaba ki böyle oldu :43: ay kafayı yicem ya uzarmı acaba askerlikleri:25:
geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim ki şeymacım:26: iyi mi nişanlın şimdi
uzamaz inş. cnm hepsi gergin orda bi sinir anında yaşanmıştır bişeyler düzelirler inş. üzülme sen bol bol dua et cnm
cnmmm tell bizde dee varr amaa oda daa başçavuş flnnn çok zorrr oluoo:1: fırsatını bulduğu an mesaj atıooo:1: aynenn cnmm çarşıı çokk morall oluoo, çarşı zamanı yaklaştıkcaa huysuzlukk brzzz artıooo :) iş konusunda olurrr şimdi uzaktaa yaa çok uzun detaylı konuşamıosunzzz, bidee farklı şehirde yalnız kalcksann aklı kalır, gelir gidemezz diee şimdii takıodurr kafasına.. snrr yavaş yavaşş ya iknaa olurr veyaa ortaa yol bulunur tatlm

aynen cnm detaylı konuşamamk sıkıntı oluyor:31:
bizde de o sorun var kaçamk anca bir iki msj oluyor :) bazende çalıştığı odaya geçip boş zamnlarında bi yarım saat fırsat oluyor o aralıkta bizde bol bol konuşuyoruz :) iyi olsunda sabretmeye razıyım ben artık yeter ki gerginlik sorun olmasın :)

cnmm süreklii aynı ortamdalarrr, her daim birbirlerini görüolarr dolayısı ilee bir takım sorunlarrr oluoo.. amaa uzamazz cnmm nişanlınn ordaa görevnde işinde gücündee komutanlar da bunu bilio, görüoo sonuçtaa.. aklı başındaa birii o yüzden dee bncee öylee uzama fln olmazz.. nişanlımn olduğuu yerde dee hep oluoo, tartışan kavga edenn vee ben de sormuştmm askerlik uzuo mu diee yok yaa kmsee takmıoo bilee en fazlaa üst rütbelilerr konuşmaa yapıo dioduu

inşallah canım neden kavga ettiiniz dedim müsait değilim sonra konuşuruz ama aklına gelebilecek bişe değil dedi.çok üzüldüm ya yarın olsada sakince konuşsak perşembe gün de çarşısı var bakalım kesecekler mi:14:

uzamaz inş. cnm hepsi gergin orda bi sinir anında yaşanmıştır bişeyler düzelirler inş. üzülme sen bol bol dua et cnm

aynen cnm detaylı konuşamamk sıkıntı oluyor:31:
bizde de o sorun var kaçamk anca bir iki msj oluyor :) bazende çalıştığı odaya geçip boş zamnlarında bi yarım saat fırsat oluyor o aralıkta bizde bol bol konuşuyoruz :) iyi olsunda sabretmeye razıyım ben artık yeter ki gerginlik sorun olmasın :)

aynennn cnmm bidee biri gelincee çat tel kapanıooo çok komikk oluoo:1: hadi mesajlaşalm diee msj gelioo snrr tabii devamıı yokkk çünkü odaa doluoo:1: evtt evttt yeter kii ii olsnlarrr, keyifleri yerndee olsnnn bizz beklerzzz :)

inşallah canım neden kavga ettiiniz dedim müsait değilim sonra konuşuruz ama aklına gelebilecek bişe değil dedi.çok üzüldüm ya yarın olsada sakince konuşsak perşembe gün de çarşısı var bakalım kesecekler mi:14:

yokkk cnmmm bncee kesmezlerrr, çok oluoo askeriye dee nişanlımm ilee konuşurkenn benn de duydumm sess flnn dahaa öncee, ertesi günn unutuluoo gidiooo.. çarşıyıı kesmzler bncee üstlerin kulağınaa bilee gtmzz.. senn ii düşünnnn bak dua ett.. yrnn konuşuncaa da bakk bizee de yazz tamam mıı

canım sağol...iyi de diğeri bacağına tekme atmış:14: çizilmiş biraz ama sölediğine göre, buna çok gözü dönmüş nişanlımın o tekme atınca kulağı ile çenesi arasına vurmuş bizimkide :50: ya ben onun kılına zarar gelsin istemiyorum yaşadığımız şeylere bak:43: off ya...ne varki bu kadar kavga edicek:43:

yokkk cnmmm bncee kesmezlerrr, çok oluoo askeriye dee nişanlımm ilee konuşurkenn benn de duydumm sess flnn dahaa öncee, ertesi günn unutuluoo gidiooo.. çarşıyıı kesmzler bncee üstlerin kulağınaa bilee gtmzz.. senn ii düşünnnn bak dua ett.. yrnn konuşuncaa da bakk bizee de yazz tamam mıı

tamam kuzum yazarım çok sağolun çok moralim bozuldu ya:26:

kızlarrr ben yatıorummm art erken kalkıorumm malum :) hepinize ii gecelerr
şeymacımmm gönlünü ferah tutt, bak askernle de konuştnn iiydi.. hiç uzama fln daa olmazz, ordaa oluo tartışmaa flnn herkess gergnnn ztn.. sen hep ii düşünn, yrn da haber verr bizee cnmm ii geceler

kızlarrr ben yatıorummm art erken kalkıorumm malum :) hepinize ii gecelerr
şeymacımmm gönlünü ferah tutt, bak askernle de konuştnn iiydi.. hiç uzama fln daa olmazz, ordaa oluo tartışmaa flnn herkess gergnnn ztn.. sen hep ii düşünn, yrn da haber verr bizee cnmm ii geceler

tamam tatlım iyi geceler yazarım öğrenince:18:

ortamı biz bilmiyoruz ki cnm dediğim gibi sinirler gerilmiştir belkide çok boş bişey için olmuştur içini ferah tut sen kötü şeyler çağırma yarın arar konuşursunuz çarşı içinde kesilme olmaz bence kötüyü çağırma sen cnm iyi düşünmeye çalış:26:
aynennn cnmm bidee biri gelincee çat tel kapanıooo çok komikk oluoo:1: hadi mesajlaşalm diee msj gelioo snrr tabii devamıı yokkk çünkü odaa doluoo:1: evtt evttt yeter kii ii olsnlarrr, keyifleri yerndee olsnnn bizz beklerzzz :)

evet evet bazen ben bu duruma sinirleniyorum ama napalım onunda elinden bişey gelmiyor:1:
bizim ki bide yakalanır gibi oldu komutanı tel.i bulmuş bişey olursa cepten arasın beni artık demiş bizimkide garibim napsın emredersiniz komutanım demiş çok kötü oldum ama napalım olan oldu artık diyo bitanem ya :1::1:

canım sağol...iyi de diğeri bacağına tekme atmış:14: çizilmiş biraz ama sölediğine göre, buna çok gözü dönmüş nişanlımın o tekme atınca kulağı ile çenesi arasına vurmuş bizimkide :50: ya ben onun kılına zarar gelsin istemiyorum yaşadığımız şeylere bak:43: off ya...ne varki bu kadar kavga edicek:43:

hay Allah ya durup dururken nişanlında bişey yapmamıştır cnm... inş. yarın düzelir durum da sende rahatlarsın biraz :26:
hiç birimiz istemiyoruz tabi de olcak varmış Allah beterinden korusun yine sen telaşlı konuşma kuzum moral ver sevdiğine seni düşünsün uzak dursun bu tür olaylardan :26:

aa çeyizz topiğimii varrr cnmm ben hiç görmedmmm kalimeronun

buketcim seneye düğün düşünüyoruz ve buda çeyiz topiğim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...57-kalimero1987-ceyizine-buyrun-hanimlar.html

neden canım senin moralinmi bozuk bakiimmm:29:

evet bozuktu ama akşam düzeldi..askerim gönlümü nihayet alabildi.. oluyo bazen. hep baharı yaşamıyoruz maalesef..
teşekkür ederim canım sağolasın..

canım üzüldüm..bişey yok dimi? görüş bizede haber ver. kesilmez izinleri inşallah..

Ama ben bu işin içinden hiç bi zaman çıkamıyorum:50: şimdi anlatayım size. Eskiden de derdi aslında bunları. mesela bana kapalı giy diyo ,giyiyorum . Bana güven diyorum ben nasıl giyeceğimi bilirim. Güveniyorum diyo. Ama yine de her gün soruyo ne giydin? Onu giyme? Neden giydin? Beni dinlemiyorsun Niye dediklerimi dinlemiyorsun. Beni sevsen böyle bağırmazsın nasıl bana sinirlenebiliyosun ben sana hiç bağırmadım diyo. Hem sinir ediyo bağırınca da ben suçlu oluyorum. İnsan sevdiği kişiyi dinlemez mi biz evlenecez ama beni ciddiye almıyorsun nasıl olacak diyo. Dediklerini yapmayınca da her gün baştan aynı şeyleri soruyo ve tartışıyoruz. Ben senin için kötü bişey istemedim diyo. bi tane kötü bişey söyle senden istediğim diyo. gerçekten de yok. iyi kötü değil bu diyorum, sen bana baskı yapıyorsun. Mantıklı konuştuğun sürece dediklerini yapıyorum diyorum.Yani şunun içinden çıkamıyorum: her dediğini yapmazsam onu sevmediğimi düşünüyor. :26: Ben olsam dediklerimi kabul ederdim diyo. Ben de bana mantıklı geldiği oranda kabull etmek istiyorum. Böyle işte kızlar yaa napacam:14:

kelin ilacı olsa başına sürer :) canım aynı dertten muzdaribim.. kılık kıyafete karışmada bizimkisi 10 numara.. etek ve elbise giymeye hasret kaldım. otomotiv bayisinde sigortacıyım ve yazları bile amele gibi pantolon giyiyorum.. ilişkimizin ilk 2 yılında denize gittik sonraki 6 yıl gitmedik. düşün yani denize 6 yıldır girmedim.. sadece kızlarla havuza gittim (oda kızların olduğu havuz)... ona bile zar zor izin aldım.. umarım evlenince değişirlerki bende evlendikten bi kaç yıl sonra kapanabilirim diye düşünüyorumda..
çözüm bulursan banada haber ver olurmu?

Günaydın kuzularım askerim aramadı henüz.Bu arada kıskançlık mevzuuna gelince bizim öyle bir sorunumuz yok maşallah:nazar: giysi konusunda bi kıskançlık yapmaz bizimki zaten kapalıyım ama bazen etek elbise pantolon falan giyiyorum aşırı derece tesettürlü değilim normal kıvamda.bi elbisem var hatta dar baya annem giyme diyo ama nişanlım birşey demiyo:26: sen neyi giyip giymiyceni bilirsin diyo bizimki mi garip sizinkiler mi anlamadım bu erkekleri yahu:44:

Seymacim bi an once askerinden haber alirsin insallah merak ettim bende ne oldugunu:26: esimin kiyafet konusunda 2 kurali vardir..
1.si öndeki catal görünmesin:9:
2.si arkadaki çatal gorunmesindir:9: bunlara dikkat ette ne giyersen giy der:51: oturur kalkarken dikkat et der yaniii..

Son düzenleyen: Moderatör:
cnmm evlenincee bi çok insan artıoo özelliklee ilk zamanlarda dioduuu ama kişiden kişiye de değişirrr aslnda.. çok mu abartıoo cnmm mini etekk elbisee fln anlamında mı karışıoo pekii? bnce de mantık devreye girincee aşk ortadan kalkıo diee düşünüo olabilirr..bnde öyle düşünüorum çokkk izin verincee sankiii daha da artcak gbii düşünüorumm cnmm aynennnn

eteğin en kısası diz altı olacak, ki ona bile zar zor izin veriyor. gerçi ilk zamanlarımızdan beri böyleydi (ilk birkaç ay hariç çünkü insan o kadar samimi olamıyo ilk zamanlar her şeyime karışmadı) genel olarak her zaman bişey derdi yani onun kriteri değişmedi hiç, ben sadece uymakta zorlandım ve yavaş yavaş kendimce uyum sağladım. şimdi dediklerinin bir kısmına uydum. 0 kollu değil de yarım kollu giydim mesela , eteği daha uzun giydim falan. şimdi de pantolon dar giyme bütün vücut hatların belli oluyo diyor. "istersen çuval giyeyim kendimi eve kapatayım kimse görmesin beni" diyorum. "her şeyi abartıyosun" diyo. ben de "sen abartıyosun bu kadar baskı yapma bana diyorum"

kelin ilacı olsa başına sürer :) canım aynı dertten muzdaribim.. kılık kıyafete karışmada bizimkisi 10 numara.. etek ve elbise giymeye hasret kaldım. otomotiv bayisinde sigortacıyım ve yazları bile amele gibi pantolon giyiyorum.. ilişkimizin ilk 2 yılında denize gittik sonraki 6 yıl gitmedik. düşün yani denize 6 yıldır girmedim.. sadece kızlarla havuza gittim (oda kızların olduğu havuz)... ona bile zar zor izin aldım.. umarım evlenince değişirlerki bende evlendikten bi kaç yıl sonra kapanabilirim diye düşünüyorumda..
çözüm bulursan banada haber ver olurmu?

oyy kelim benim:))) neyse pantolonu bol giy demiyo en azından sana galiba, ona şükredecezz nerdeyse... ya bi de ben 20küsür yaşıma kadar böyle alışmışım değişmek çok zor oluyo.:50: aynen canım ,denizi ben de çok özledim ama bikiniye izin vermiyo, sokakta öyle dolaşıyomusun ki orada giyince kimse bakmasın. yine bakarlar diyo. kapanmayı sen mi istiyosun yoksa o istediği için mi canım?

Günaydın kuzularım askerim aramadı henüz.Bu arada kıskançlık mevzuuna gelince bizim öyle bir sorunumuz yok maşallah:nazar: giysi konusunda bi kıskançlık yapmaz bizimki zaten kapalıyım ama bazen etek elbise pantolon falan giyiyorum aşırı derece tesettürlü değilim normal kıvamda.bi elbisem var hatta dar baya annem giyme diyo ama nişanlım birşey demiyo:26: sen neyi giyip giymiyceni bilirsin diyo bizimki mi garip sizinkiler mi anlamadım bu erkekleri yahu:44:

canım ne güzel şanslısın.. ama dar pantolon falan giysen belki bişey diyebilirdi sanıyorum ki giymiyorsun . benim de annem babam hiç karışmazdı o yüzden biraz rahat büyümüşüm herhalde. o yüzden zorlanıyorum çünkü

Ay benim ki hiç karışmaz ortam uygun olduktan sonra Ailesi'de açık zaten.ay ben kendi başıma Amerika'ya tatile gitmiştim kendimi şu an çok çılgın gördüm-;))

oyy kelim benim:))) neyse pantolonu bol giy demiyo en azından sana galiba, ona şükredecezz nerdeyse... ya bi de ben 20küsür yaşıma kadar böyle alışmışım değişmek çok zor oluyo.:50: aynen canım ,denizi ben de çok özledim ama bikiniye izin vermiyo, sokakta öyle dolaşıyomusun ki orada giyince kimse bakmasın. yine bakarlar diyo. kapanmayı sen mi istiyosun yoksa o istediği için mi canım?

bizdede bol giy muhabbeti var ama yeter yani nereye kadar bol bol.. dinlemiyorum valla.. denizi çok özlemişiz..heleki şu sıcak günlerde.. Ailelerimiz kapalı ama ben en küçük kız olduğumdan ablmlara nazaran rahat büyüdüm. bende 0 kollu bazen giyiyorum. birazda taviz vermemeye çalışıyorum. dar paça renkli pantolunuma dahi karışıyo ama giyiyorum valla. kusura bakmasın. 18-20 yaşıma karışmadı. ama sonrasındaki 6 yıldaki %80 kavga kıyafet yani.. her ne kadar çok açık giyinmesemde kapanmaya meyilliyim.. tabi onunda istemesi benim şevkimi artırıyor..

bizdede bol giy muhabbeti var ama yeter yani nereye kadar bol bol.. dinlemiyorum valla.. denizi çok özlemişiz..heleki şu sıcak günlerde.. Ailelerimiz kapalı ama ben en küçük kız olduğumdan ablmlara nazaran rahat büyüdüm. bende 0 kollu bazen giyiyorum. birazda taviz vermemeye çalışıyorum. dar paça renkli pantolunuma dahi karışıyo ama giyiyorum valla. kusura bakmasın. 18-20 yaşıma karışmadı. ama sonrasındaki 6 yıldaki %80 kavga kıyafet yani.. her ne kadar çok açık giyinmesemde kapanmaya meyilliyim.. tabi onunda istemesi benim şevkimi artırıyor..

en azından aileleriniz uyuşuyo canım bi şekilde anlaşacağınıza inanıyorum. eğer sen de kapanmaya meyilliysen vs. ancak kendi adıma büyük bi değişimden yana değilim. herkes bişey soracak aa sen çok değişmişsin ne oldu sana falan diye. her karşılaştığım kişi..tabi tek sebep bu değil, şu anki halimden memnunum zaten. eski giyim tarzımı onaylamıyorum ama bu kadar değişim bana yeter, normal olduğumu düşünüyorum şu an çünkü. aynen bizim de kavgaların belki %80ı kıyafet, yaklaşık %19 u da yine kıskançlık mevzularıdır:1: ya tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum. sırf o yüzden her dediğini yapayım diyorum. sonra da bütün ipleri onun eline mi verecem diyorum. sonra sen bu adama güvenmiyo musun ki böyle art niyetli düşünüyosun diyorum. böyle git geller içindeyim yani.

en azından aileleriniz uyuşuyo canım bi şekilde anlaşacağınıza inanıyorum. eğer sen de kapanmaya meyilliysen vs. ancak kendi adıma büyük bi değişimden yana değilim. herkes bişey soracak aa sen çok değişmişsin ne oldu sana falan diye. her karşılaştığım kişi..tabi tek sebep bu değil, şu anki halimden memnunum zaten. eski giyim tarzımı onaylamıyorum ama bu kadar değişim bana yeter, normal olduğumu düşünüyorum şu an çünkü. aynen bizim de kavgaların belki %80ı kıyafet, yaklaşık %19 u da yine kıskançlık mevzularıdır:1: ya tartışmaktan hiç hoşlanmıyorum. sırf o yüzden her dediğini yapayım diyorum. sonra da bütün ipleri onun eline mi verecem diyorum. sonra sen bu adama güvenmiyo musun ki böyle art niyetli düşünüyosun diyorum. böyle git geller içindeyim yani.

cnmmm benim babam da öleymişş zaman geçmişş sonraaa çok rahat olmuşş annem öylee der hepp:1: zamanla belki de değişcklerr.. temel şeylere takılıoo aslnda benim nişanlım.. çok kısa etekk elbisee :1:göğüs çatalı ilkayın dediği gbiii, arka çatal:1: bu kadar değişim yeter diosannn cnmmm daha fazlaa değiştrmzsnn, snr da bu konuyu yüz yüzee konuşursunnn nişanlın ilee bnce.. orta yolu bulursnzzz kimse kırılmadan.. yavaş yavaş tatlı dill ikna etmekk çok ii oluo cidden:1:

Back
X