Arkadaşlar ben birşey soracağım özellikle kendi evinde kalmayan evli arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ya ben acayip boşa zaman harcıyorum. Kızımla ilgilenmek dışında yaptığım faydalı hiçbirşey yok resmen. Eşimi, düzenimi özledikçe hiçbir şeyden tat almıyorum. Neredeyse zamanımın tamamını nette geçiriyorum. Sonra bu durum canımı sıkıyor ve ben kısır döngüye giriyorum iyice.
ben söylym naptığımı eşim askere gitmeden beni annemlere bıraktı annemle aynı şehirde değiliz bu arada 13 saatlik uzaktayım annemden neyse orada ilk 3 gün çok zordu sonra alıştım annemin ark falan çok kafalar neyse 1 buçuk ay bi şekilde geçti anneanemin vefatı falan derken zaman geçti veeee sonra kayın babam yoğun bakıma yattı eşim izin alıp geldi daha sonra bende geldim 1 gün sonra kayınbabam vefat etti bende kv lere geldim geceden geceye eve gidiyoruz sabahtan geceye kadarda kvdelerdeyim çok skıldım anlatamam bende düzenimi özledim evimde temizlik yapmayı bile özledim kocama yemek yapmayı özledim bi görsen evimi halılarım toplu mutfağım boş yani buzdolabım öyle işte geçicek bi şekilde napalım yarın annemin evine gidicm yani yolcuyum eşimde pazara teslim olacak