İyiyim canım sen nasılsın? Zaman geçirmeye çalışıyorum sıkıldım çookkOcak a sayıyordum ama artık gerçek şafağı saymaya başlıcam azaldı nasılsa artık
Plakalara çok az kaldıııı
![]()
canım senın safak bu sefer de yukselmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsın? Zaman geçirmeye çalışıyorum sıkıldım çookkOcak a sayıyordum ama artık gerçek şafağı saymaya başlıcam azaldı nasılsa artık
Plakalara çok az kaldıııı
![]()
canım senın safak bu sefer de yukselmıs![]()
Kızlaarr izin kullanmayanların terhis tarihi 28 Ocak olmuyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum, 2 gün yol iznimiz var:44:
sanırım dogru canım 1 gun yol ıznı olanlar 29 ocak dıye bılıyorum ozaman senın kı de dogru oluyor![]()
Ya da 16 Ocaakkk![]()
ayyy heyecanladım ozaman 17 ocak hemde kocısımın dogum gunu![]()
Benim de sevgilimin doğum günü 17 OcakBenim umudum var canım yaa dua edelim bol bol
![]()
oo super canım ya ıns askerlerımız yanımızda olur da oyle kutlama yaparızbenımde var canım umudum evet bol bol dua edelım rabbım tez zamanda kavustursun
Amiiiiiiinnn canımmmAz kaldı kutlamalara başlıcazz hep birliktee, o günler de gelicekk
![]()
gelıcek tabı ya son haftayı hatta son gunu coook merak edıyorum neler yapacagız ne hıssedecegız![]()
Düşündükçe heyecanlanıyorumm ne giyiceğimi bile düşünüyorum şimdidenŞu 90 gün su gibi akıp geçsin anlamadan yaa
Ocak gelince telaş başlar zaten
![]()
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum![]()
eskişehirdeyim ben annemlerde
Ben burdayım canım ama sen yoksun şimdi deÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
2 gün dinlenmek iyi gelir canım. Evet şafağımız gün geçtikçe daha bir güzel oluyor
![]()
Selam kizlar yazamadim da bakamadim da birkac gundur nasilsiniz? Terazi85cnm cok gecmis olsun ins toparlarsin iki gunde ekim Bitti sukur bnde siz gibi ona seviniyorum telden gormuyorum safagimiz kac![]()
iyi akşamlar kızlar epey muhabbet dönmüş burda ama şimdi kimse yok bende hastaneye gittim 2gün rapor aldım faranjit geçmemiş tekrar ilaç yazdı.sizler nasılsınız
sonunda iki haneye düştüm mutlu oldum![]()