• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlaaaarrrrrrr:3::3::3::3:

birkaç gündür gelemedim diyet yapmaya başadım da beni çok zorladııı:17::17::17: bugün daha iyi hissediyorum kendimi:9::9:

nasılsınız görüşmeyeli.... inşallah hepiniz eşlerinizle nişanlınızla ve de sevdiceklerinizle çok çok iyisinizdirr umarımm:16::16::16::16:

aydemir16 gözün aydın canım cuma günü yola çıkıyormuşsunnn:16::16::16:

DEAM cvnım mevla hepimize hayırlı işler nasip etsin inşallah...

Cnmm sabah edemedim ama iftarda ettim cnmm oyyy bu sene hepimiz kpss kazanalim atanalim is teklifleri yigilsin kapimiza:):)

birkaç gündür gelemedim diyet yapmaya başadım da beni çok zorladııı:17::17::17: bugün daha iyi hissediyorum kendimi:9::9:

nasılsınız görüşmeyeli.... inşallah hepiniz eşlerinizle nişanlınızla ve de sevdiceklerinizle çok çok iyisinizdirr umarımm:16::16::16::16:

canım Allah razı olsunn amin inşşşşşşşşşşş :32: cnmm Gell özletme kendiniii :17: özleeeem duymaklaa gecıyo gunler cnm seen nasılsn amiin cnm inş inşşş:42:

canım Allah razı olsunn amin inşşşşşşşşşşş :32: cnmm Gell özletme kendiniii :17: özleeeem duymaklaa gecıyo gunler cnm seen nasılsn amiin cnm inş inşşş:42:

ben de iyiyim canım çok şükür daha doğrusu diyetten iyi olmaya çalışıyorum beni çvrptı da biraz :9::9::9: sevdiceğim bugün esas birliğne gitti cuma günü göreve başlayacak onun heyecanıo varr:18::18::18:

ben de iyiyim canım çok şükür daha doğrusu diyetten iyi olmaya çalışıyorum beni çvrptı da biraz :9::9::9: sevdiceğim bugün esas birliğne gitti cuma günü göreve başlayacak onun heyecanıo varr:18::18::18:

dikkar et kendine canım amann dıyım :53: Ayy Allah kolaylıkk versınn askerıne ve sana cnmm ya :42:

iyi akşamlar canım hoşgeldin iyiyim bende çok şükür nasıl gidiyor diyet ne yiyorsun bende 2 gündür biraz dikkat etmeye başladım ama çok abartmıyorum yani pilavı tatlıyı falan kestim birde beyaz ekmek yemiyorum

Back
X