• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Evet canım her şeyden önce hayırlısı olsun inşallah hakkında.Çünkü rahat olacağı yer her şeyden önemli benim için :16: Canım bir aksilik çıkmaz ise Ankara ve Ankara'dan batısı diye biliyoruz ama bizim şanımıza başka yerlerde olur mu bilmiyorum :18: İnşallah myle bir şey olmaz :20: Evet Sabah sekiz akşam beş çalışıyor gibiler hafta sonları var 23 gün izin varmış eğer Ankara dışı çıkarsa 2 haftada orada yol izni vereceklermiş :31: İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ise göürüşürüz tabi :16:

hayırlısı olsun canım bızede haber ver hemen :31:

Canım her iki tarafa da Allah kolaylık versin ne diyelim zor gerçekten :31: Sen mecbur alttan alacaksın başka çare yok gibi malesef :40: Yanına gitmeyi düşünüyor musun canım hiç? Belki o zaman düzelir biraz

evet canım 9 kasım için bilet ayırttım ama henüz annemlere bişey demedim :18: gece benimle ilgili kötü bir rüya görmüş sabah bir panikle aradı korktum bişey oldu sandım.. gece 4 te rüyasında beni başkasıyla görmüş diyorki bir daha uyumadım rüya devam eder diye :9:

evet canım 9 kasım için bilet ayırttım ama henüz annemlere bişey demedim :18: gece benimle ilgili kötü bir rüya görmüş sabah bir panikle aradı korktum bişey oldu sandım.. gece 4 te rüyasında beni başkasıyla görmüş diyorki bir daha uyumadım rüya devam eder diye :9:[/QUOT

bakar mısın rüyasında bile kıskanıyor ayyy çok güldüm ya tekrar uyumadım demiş yaa rüya devam eder diye :1: ailen bir şey söyler mi canım gitmek istediğini söylersen. yani gidip görmek ikinize de çok iyi gelir ama :31:

Ben de iyiym canım askerlik kısalsa çok daha iyi olucam:1:[/QUOTE

keske olsa canım ama umıdım yok benım :31: uzun donemlerın 12 ay olmasına cok sevındım :16::16:

Benim ümidim var canım hala kesin konuşmuyor Başbakan. Bayramdan sonra açıklayacaklar. Bir de erkek arkadaşımın komutanı sizin de kısalabilir demiş. Oyüzden hala bir umut var:34:

evet canım 9 kasım için bilet ayırttım ama henüz annemlere bişey demedim :18: gece benimle ilgili kötü bir rüya görmüş sabah bir panikle aradı korktum bişey oldu sandım.. gece 4 te rüyasında beni başkasıyla görmüş diyorki bir daha uyumadım rüya devam eder diye :9:[/QUOT

bakar mısın rüyasında bile kıskanıyor ayyy çok güldüm ya tekrar uyumadım demiş yaa rüya devam eder diye :1: ailen bir şey söyler mi canım gitmek istediğini söylersen. yani gidip görmek ikinize de çok iyi gelir ama :31:

bu onun 2. rüyası ilkinde de kendine gelmesi biraz zaman almıştı :1: ailem bir şey demez diye ümit ediyorum.. günü birlik olacağı için sorun çıkmaz inşallah.. gerçekten birbirimizi görmek çok iyi gelecek.. çünkü gün geçtikçe kıskançlığı abartıyor :20:

Şimdilik ders fln çlışoıyorum o şekilde zman geçirmeye çalışıyorum canım ama yine de evde oturmak gerçekten sıkıcı :( Kitap falan okumayı seviyorum ve buraya gelip sohbet etmek iyi geliyor gerçekten..İyi ki tanımışım sizleri :16:

banada iyi geliyor canım bizi bizden iyi anlayan yoktur şuan

Back
X