• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar moralım coook kotu esıme vermedıler evcı ıznı esım gelecek dedıgı halde vermedıler :14::14:dıger boluklere ızın verılmıs esımın bolugune verılmemıs yıkıldım resmen :14::14:altı ustu 1 gece ya ne olacak sankı dıger boluklere var bıze ızın yok :14::14:

canım çok üzüldüm gerçekten

cnmm benimkinin de bölüğü az hatta yazıcı açığı da olmadığı için normal uzun dönemler ne yapıosa o da öle yapıo... sürekli nöbet sürekli ayakta çok stresli. bi de evci almıştık 3 gün ben uçak biletimi aldım gidiş dönüş.şimdi orda 1 gün fazladan yalnız kalcam çok sinirlerimiz bozuldu oynatıyorlar insanları...

insanların sabırlarını zorluyorlar.. askeriye de ne mantık , ne duygu hiç bir şey yok valla :50:

Canım inşallah seneye nişanlınle çok güzel bir şekilde kutlarsin doğum gününü :16:

inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum

inşallah canım...yanımda değildi ama çiçek yollamış ve bu ondan aldığım ilk çiçek hep derdi beklemediğin bir anda alıcam diye gerçekten beklemiyordum çok mutlu oldum

Ayyy canım ne kadar güzel bir sürpriz yapmış nişanlın sana Allah mutluluğunuzu daim etsin canım :8:

Canım çok geçmiş olsunnn :31: Öyle hemen umutsuz olma başka doktoro da git bakalım o ne diyecek.. Stres çok kötü yaa her şeyi takıyoruz kafamıza :14: Diğer doktor nasıl bir şey diyecek gidince haber ver canım bize de...

teşekkür ederim canım bayramdan sonra gidicem haber veririm dua edin

ıyıyım canım bugun daha sakınım dun cok kotuydum de :31: sen nasılsın kura ne zaman cekıyor valla bende heyecanladım hayırlısı olsun canım ıns :29:

Canım bu bayram olmadı ama inşallah en yakın zamanda eşin izin alabilir de görüşürsünüz canım :31: canım galiba şu sıralar tören yapılıyor diye biliyorum... çekilecek galiba en geç bir saate falan :52:

Back
X