• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglum ;) moralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim:(:( yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini;););).... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da

Canım çok geçmiş olsun... İnşallah oğlun rahat bir şekilde atlatır ameliyatını ve daha da sağlıklı hale gelir :16:

Son düzenleme:
Slm kizlar nasilsiniz pc bozdu sevgili oglum ;) moralim de bozuktu girmedim bizimkilerde cikis 30ocak gozukuyormus esim dedi oglum ameliyat olacak Geniz etinden babamizi bekliycez. Dun aksam konu tam benlikmisti. GUlli Rananin sordugu kendi ailemleyim ama evimi o kadar ozluyorum ki gitsem esimsiz tadi olmaz daha kotu olacak biliyorum. Ama herkese kendi duzeni...kayinvalide ile olsam iyi insanlar ama daha korkunc olurdu sanirim:(:( yine kaprislerimizi ailem kaldiriyor bitsin Su safak artik....Morfistaaan cok sevindim size de inan... Ins son tatsizliginiz olur evlenince cikar acisini;););).... Aydemircimm esim face eklemis senin sarmalar borekleri isiticida isitip yemislrr ellerine saglik CNm...ben 24kasim haftasinda gidicem ins...denk gelirse tanisiruz da

gecmıs olsun canım ya babasının yanında olması sana ve yavruna guc verır :31: az kaldı yuvalarınıza kavusacasınız canım :16::16:

Babasi gelince olacak kizlar izin alayim dedi esim ama kendi evimde olmak istiyorum ocak ayina bekleyelim

selam kızlar acaba sevgilisi eşi nişanlısı doğu da olan var mı benm sevgilime acemi amasya usta van çıktı ve açıkcası çok tedirginim bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Canım merak ediyordum seni bebeğini...babası yanınızdayken olması daha iyi olur gercekten inş. O gelene kadar da iyi olur oğlun...evet ısıtıcıda ısıtmışlar canım eşim anlattı güldüm baya:1:afiyetle yemişler çay çöpçüye filan eşim iyi ki yapmışsınız dedi hoşuma gitti benimde;))

Tam belli değil canım bizim ama 16 sında olacak gibi kaynım In işlerine bağlı belki 24üne ERT enebilr

Arkadaşlarr canım çok sıkkın :50: bilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi :14: hiçbir sey de söyleniyor bana :14:

Arkadaşlarr canım çok sıkkın :50: bilmiyorum ne oldu ama erkek arkadaşım ile aramda anlamadığım sorunlar var dünden beri :-( çok garip davranıyor bana sanki soğuk gibi :14: hiçbir sey de söyleniyor bana :14:

canım hangimizin askeri normal davranıyor ki.. askerlik psikolojisi diyip dişlerimizi sıkmaktan başka çaremiz yok :50: bulunduğu yerde canı bir şeye sıkılmıştır.. sonuçta emir altındalar ne zaman nasıl tepkiler vereceklerini anlayamıyoruz..sakın üstüne gitme o zamanla kendine gelecektir.. nişanlımın kendine geldiği gibi :31:

kesinlikle canı birşeye sıkılmıştır askerlik işte uzerıne cok gitme Aranızda bir tartısma falan olmadı dimi canım bi anda mı boyle oldu?Biraz kafanı yor bakalım kalbini kıracak birşey soyledin mi ya da istemedigi birşeyi yaptın mı yoksa durup dururkense birşey canını sıkmıştır .Askerin nerde su an?

Aynen canım bende evimi toplayıp geldim. Öyle kötü olmuştum ki toplarken evi. Eşimle vakit geçirmeyi çok özledim evimizde. Çok düzenli bir hayatımız vardı herşey altüst oldu gibi. Gidince düzenimi oturtamamaktan bile korkuyorum. Hele çalışmaya başlayınca sıfırdan başlayacam sanırım.
Senin kötü meşguliyetlerin olmuş malesef :( Rabbim size can sağlığı versin inşallah. Eşin döndü sanıyordum. Hayırlı yolculuklar olsun şimdiden :)

eşim pazara teslim olacak sen şimdi çalışıyomusun ben çalışmıyorum kpss den sonra iş arayacam işte

canım saçma sapan bir sebep yüzünden nişanlım 2 buçuk günlüğüne benden ayrılmıştı bugün aradı.. bende o psikolojiyle 2 gündür giremiyordum şimdi geldim arkadaşlar merak etmiş son durumu anlatıyorum :1:

Of nişanlı olunca cok daha zor olmuştur ya neyseki barışmsiniz şükür . askerden gelsin alırsın hepsinin intikamini bende alacam çünkü .)

merhaba arkadaşlar nasılsınız. Bugün annemlerdeyim ve bütün sülale buradaydı zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım. hergün misafir gelse keşke :)

canım çalışırken zaman geçiyor haklısın ama benim nişanlım aynı işyerindeydi ben her gün daha çok yokluğunu hissediyorum.iş yerinde yolla beraber 12 saatim geçiyor zaten geri kalan zamanı evde uyuyarak yada dinlenerek geçiriyorum.kızınla ilgilenmen daha iyi canım en azından sana ihtiyacı var onunla zaman geçer zaten Allah bizede nasip eder inşallah:)
Senin için çalışmak ayrı sıkıntı olmuş desene. Daha çok yokluğunu hissettirmiş. Zaten tek tesellim kızım. Zaman çabucak geçecek düğününüz olacak ve inşallah hayırlıysıyla güzel müjdelerinizi de alacağız vakti gelince :)

Aynen senin gibiyim canım aramızdaki fark senin bebeğin var
Benimde içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hiçbir şeyden tat alamıyorum evimde değilim düzensizim bu da huzursuz olmama sebep oluyor malesef:19:
Biliyorum canım daha öncede konuşmuştuk. Evet evde olmamak ayrı bir stres ama bazen de düşününce evde olursak daha çok hissederdik yokluklarını sanırım :(

Back
X