• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım

canım sagoll cevabın icin..cünkü o gün bi cep numarasından aradı dedi arkadasın biri vermis demis al esinle konus diyo bende getirseydim anlamazlardı diye falan telefon kullananlar var cünkü diyor hayırlısı artık ben gittiğimde götürürüm yanımda

rica ederim canım..sen yine de götür inşallah sorunsuz bir şekilde telefonu sokabilir :31:

canım sagoll cevabın icin..cünkü o gün bi cep numarasından aradı dedi arkadasın biri vermis demis al esinle konus diyo bende getirseydim anlamazlardı diye falan telefon kullananlar var cünkü diyor hayırlısı artık ben gittiğimde götürürüm yanımda
canım benim eşim ta acemiliğe giderken götürmüştü teslim etti ama pişman olmuştu çünkü arama yapmamışlar herkes kullanmış. Usta birliğe gizlice soktu ilk haftalar kullanmasına üst devreler izin vermedi. İlk çarşıya çıktıktan sonra kullanmaya başladı. Ama çarşıya çıkarmıyor yakalatır diye. İçerde telefon çok rahat oluyor. Ankesörlülerde konuşurken cızırtıdan birşey anlayamıyorum:50:

nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım

canım önemli bir mesele miydi?? sen sıkma canını o arar seni.. ee bir noktadan sonra bizlerde patlıyoruz bizimki de can yani :31:

valla fikir verirseniz çoook sevinirim.. bunun altında kalmamam lazım :1:
Bulursun canım birşeyler inşallah :16:

Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galiba:50:

ayy canım ya neler oluyor herkes sevdıgıyle tartısıyor sanırım herkesın sabrı tukendı...aksam arar canım merak etme tatlıya baglarsınız :31:

Neredeydi senin eşin canım? Bulundukları yere göre değişiyor sanırım. Biz de gündüz mesaj arama olmuyordu. Birkaç gündür ikindi de bir kaç mesaj yazabiliyoruz. Ama kızların bazıları istediklerinde kendileri bile ulaşabiliyor

canakkale de canım..olabılır yere gore degısıyordur bende ıstedıgım zaman arıyorum hemen cagırıyorlar 10 sn de gelıyor sevdıgım :16::16: ama ben sık aramamaya calısıyorum cok merakta kalırsam anca oyle :1::1:

canım önemli bir mesele miydi?? sen sıkma canını o arar seni.. ee bir noktadan sonra bizlerde patlıyoruz bizimki de can yani :31:

Bulursun canım birşeyler inşallah :16:

Fazla muhabbet tez ayrılık lafı bazen çok doğru oluyor galiba:50:

ayy canım ya neler oluyor herkes sevdıgıyle tartısıyor sanırım herkesın sabrı tukendı...aksam arar canım merak etme tatlıya baglarsınız :31:

kıskançlık yaptım biraz canım ama tavrı beni sinir etti aslında.oda bana kırıcı bi kelime kullandı dayanamadım kapattım telefonu bende.sabrım kalmadı benimde birde benim için en önemli şey saygı inşallah arar yoksa ben kararlıyım aramayacağım

Back
X