• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yok sen dusunme canım cocuk ıyıdır evın nesesıdır.. anne kalk derken bır opmesı yetıyor mesela :32:

doğru canım annelik bambaşka bir duygudur.. çocuğunun yaptığı hiç bir şey anneyi rahatsız etmiyordur.. ben sabırsızım yaa o yüzden çocuk olunca zorlanır mıyım diye düşünmüyor değilim.. :31:

doğru canım annelik bambaşka bir duygudur.. çocuğunun yaptığı hiç bir şey anneyi rahatsız etmiyordur.. ben sabırsızım yaa o yüzden çocuk olunca zorlanır mıyım diye düşünmüyor değilim.. :31:

bence hıc zorlanmazsın canım annelık bambaska bır duygu bır gulsun sana bır bakmıssın en sabırlı ınsan olmussun :6::6: anlatılacak bır duygu degıl rabbım tum ısteyenlere versın ıns

gullırana :3: neden yazmıyorsun canım

esın ızne gelmıs canım nasıl gecıyor dıye sormayayım mukemmeldır tabı :16: bebısle babasının arası nasıl

sayfayı açtım okuyamadan benim kuzu izin vermedi. Daha şimdiden böyle bu kız büyüyünce ne yapacam bilmiyorum sürekli oyun istiyor:emir_bebek: Gerçekten çok güzel canım şimdi dışarıda işi vardı bir iki saate dönerim dedi nasıl geçecek diyorum iki saat :1: Bizim kız karnımdan beri baba düşkünü zaten yüzüne bakınca bile kahkahalar atıyor :)
Sen nasılsın? İzin kullanmayacaksınız galiba. Bu arada senin kızın ne kadarlıktı hatırlayamadım.

ben biraz önce buralardaydım o zaman da kimsecikler yoktu, ben de cilt bakımı için topiclere girdim orada kayboldum resmen :1: Tam dedim çıkmadan bizim foruma bakayım seni gördüm :1: 12 gün muhabbetini ben artık düşünmemeye çalışıyorum canım kendimi alıştırdım ama düşse süper olur cidden morfistan da yazmış gerçi ama umutlanmak istemiyorum :19:

burcucum kusura bakma dün bi girdim ama kızım huysuzluk yapınca çıktım görmemişim :50: Bende 12 muhabbetine hiç umutlanmadım. Morfistanın yazdığını görünce Ocakta olursa cidden ilaç gibi gelir :16:
Benimde her türlü bakıma ihtiyacım var dün tartıldım resmen 45,5 kiloyum yaa :50:

Iyı geceler kızlar nasılsınız?ben yorgunum,sabırsızım,hüzünlüyüm....bugun oğlumun doğum günü babamız yok yanımızda bütün gün dua ettim bu ilk ve tek olsun Rabbim diye:31:babamızda kötü oldu sanki caktırmamaya çalışıyor ama aramadı mesela bugün normalde pasayla konuşmak için atardı muhakkak:(güllirana canım benim senin adına çok mutlu oluyorum nasıl bebişin babasıyla nasıllar yabancıladı mı?? Ay bol bol hasret giderin biz babamızın yanından geleli 3 gün oldu ama özledik......:((((
küçük delikanlının doğum günü kutlu olsun canım. Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın hep babası ve annesiyle olsun inşallah. Teşekkür ederim canım korktuğum gibi olmadı babasını havaalnından almaya gitiğimizde uyuyordu. Uyanınca babasının kucağındaydı gülümsedi hemen babasına :) Dünde çok huysuzdu galiba diş çıkarıyor uyumadı ağladı babası kucağına alınca başını omzuna koyup uyudu :( Rabbim yavrularımızı bir daha babalarından ayırmasın....

sayfayı açtım okuyamadan benim kuzu izin vermedi. Daha şimdiden böyle bu kız büyüyünce ne yapacam bilmiyorum sürekli oyun istiyor:emir_bebek: Gerçekten çok güzel canım şimdi dışarıda işi vardı bir iki saate dönerim dedi nasıl geçecek diyorum iki saat :1: Bizim kız karnımdan beri baba düşkünü zaten yüzüne bakınca bile kahkahalar atıyor :)
Sen nasılsın? İzin kullanmayacaksınız galiba. Bu arada senin kızın ne kadarlıktı hatırlayamadım.

vallahı buyuncede ıster canım oyun :1: benım kız 26 aylık oldu aynen bızımkıde bır baba asıgı :1: ayy ne guzel canım bol bol hasret gıderın yok bız ızın kullanmayacagız bakalım sımdılık boyle dusunuyoruz :31:

Merhaba hanımlar nasılsınız? Kızımla babası oyun oynuyor :16: bende size kaçtım ama kimsecikler yok:50: Çok mu meşgulüz ne çok aktif değiliz bence de. 12 gün olayı olsa hele ocakta son demlerde bir anda düşse çok çok güzel olur:21: Ama az kaldı şükür
Terazi yarın nişanlının durumu belli oluyormuş sanırım. Umarım sorun çıkmaz canım ameliyatsız halledilir.

sağol canım inşallah gerek kalmaz.ay ne güzel eşinlesin her saniyenin tadını çıkar canım ne işin var buralarda:1:

vallahı buyuncede ıster canım oyun :1: benım kız 26 aylık oldu aynen bızımkıde bır baba asıgı :1: ayy ne guzel canım bol bol hasret gıderın yok bız ızın kullanmayacagız bakalım sımdılık boyle dusunuyoruz :31:
Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyor :1: Bizde öyle düşünüyorduk güya ama şimdi iyi ki gelmiş dedik.

sağol canım inşallah gerek kalmaz.ay ne güzel eşinlesin her saniyenin tadını çıkar canım ne işin var buralarda:1:
eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alileri :1: Belli olmadı mı hala

kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim

kızlar nişanlımın dedesi bulaşık makinası ve buzdolabı aldı düğün hediyesi olarak çok mutlu oldum ya düşünmesi bile güzel bir dede olarak.nişanlım askere gitmeden alaaktık biz ama bir türlü fırsat olmadı maddi olarak.o yüzden çok iyi oldu şimdi gelince bir çamaşır makinası almamız yeterli.sizlede paylaşmak istedim

Çok sevindim canım sizin adınıza. Dededen de Allah razı olsun iyi dedeymiş :)

cok guzel canım ya adınıza sevındım gullırana nın dedıgı gıbı ıyı dedeymıs Allah razı olsun :16::16:

canım sizin çok iyi oldu.. valla düğün hazırlığında birisi bir iğne dahi alsa büyük bir yardımı dokunmuş oluyor.. hakikaten ev kurmak çok zor.. dede büyük bir sevap kazanmış oldu. :16:

Doğru hatırlıyormuşum :) Kızlar genelde öyle oluyor :1: Bizde öyle düşünüyorduk güya ama şimdi iyi ki gelmiş dedik.

eşim dışarı çıktı canım o yüzden yoksa izin vermez zatı alileri :1: Belli olmadı mı hala

canımmm ne güzel hasret gideriyorsunuz... bebişin içinde çooook iyi olmuştur.. :16:

cok guzel canım ya adınıza sevındım gullırana nın dedıgı gıbı ıyı dedeymıs Allah razı olsun :16::16:

Çok sevindim canım sizin adınıza. Dededen de Allah razı olsun iyi dedeymiş :)

evet benimde düşünmesi çok hoşuma gitti.nişanlım dedesine çok düşkündür dedesi de ona.:26:

kızlar meraba bayadır yoktum nasılsınız bakalım

canım amaliyatın nasıl geçti nasıl oldun

canım sizin çok iyi oldu.. valla düğün hazırlığında birisi bir iğne dahi alsa büyük bir yardımı dokunmuş oluyor.. hakikaten ev kurmak çok zor.. dede büyük bir sevap kazanmış oldu. :16:

evet canım çok iyi oldu Allah razı olsun.ev kurmak çok zor bakalım daha çok alacağımız şey var.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Back
X