354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tsklerrrrrrrrrrr :)

Bugün avm de bi bölüm vardı herkes mektup kağıtlarına bir şeyler yazıp asmış falan biride 'HEPİNİZ AYRILIN' yazmış ne kıskançlar var yaaaaa

listede ismimi gördüm çok sağol mutella

kızlar mektuplar paketler askerlerinize ulaştımı ellerine yani:))
bende yolladım çatlıcam meraktan sabahtan beri ptt de duruyo

Selam kızlaaar

nasılsınız bakalım? :13:

bugün mektubumu gönderdim bakalım aps ile, ne zaman ulaşacak aşkerime

mrb kızlar nasılsınız ya benimki bölük tabur bişey belli değil dedi ben mektubu göndersem isim soyadı yeterli olmaz mı ya ulaşmaz mı eline

mrb kızlar nasılsınız ya benimki bölük tabur bişey belli değil dedi ben mektubu göndersem isim soyadı yeterli olmaz mı ya ulaşmaz mı eline

benimki de bana sadece taburunun adını verdi topçu taburu diye, bölük falan bişiy demedi, ben öyle yazarak gönderdim bakalım gidecek mi, kaç günde ulaşacak

benimki de bana sadece taburunun adını verdi topçu taburu diye, bölük falan bişiy demedi, ben öyle yazarak gönderdim bakalım gidecek mi, kaç günde ulaşacak

Hımmm hadi bakalım inşallah ulaşır gamzeli :) beni haberdar et ben de gondereyim istanbulda zaten

Bayanlar herkese iyi akşamlar bayadır giremedim sayfaya herkesin keyfi yerindedir umarim bende sizinle mutlulgumu paylasayim dedim askerim tee oralardan düşünmüş bana cicek göndermis ya şok oldum hiç beklemiyordum bunu:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…