Ohh masallah Allah tamamina erdirsinselam kızlar nasılsınız askerleriniz nasıllar . bugün askerimle 20 dk konuştuk sesi düzelmiş moralide iyiydi ben şafak saymıyorum askıma kavuşacağım günü sayıyorum dedi birde mobilyalara beyaz eşyalara en önemliside gelinliğine bakmaya başla dedi
Tatlimmm hoşgeldin, niye gittin ki kizHeyoooooooooooooooooooooooo ben geldim milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hoşbuldum canım :)) çok takılıyorum diye kapatayım dedim ama olmadı sıkıldım geri döndüm
kızlar yemın torenı saat kacta oluyo bılgınız varmı?
Merhabalar ne güzel plakalara düşmüşsünüz bizimde şuan için iki hanalere düşmek hedefimiz ekstra birşey yapmıyoruz asker yolu bekliyoruz daha ne olsun değil mi amayarenler selam nasılsınız bakalım nasıl gidiyor askerleriniz sizler herşey yolunda mı? her zaman yanınızdayız biliyosunuz
hoşbuldum canım :)) çok takılıyorum diye kapatayım dedim ama olmadı sıkıldım geri döndüm
Merhabalar ne güzel plakalara düşmüşsünüz bizimde şuan için iki hanalere düşmek hedefimiz ekstra birşey yapmıyoruz asker yolu bekliyoruz daha ne olsun değil mi ama
iyi yaptın burası olmadan olmaz haber alıyoruz birbirimizden kafa dağıtıyoruz :) Hoşgeldin tekrar
yarenler selam nasılsınız bakalım nasıl gidiyor askerleriniz sizler herşey yolunda mı? her zaman yanınızdayız biliyosunuz
Hoşbuldummdün aşkım wc de cep telefonuyla aradı hehehehe
Ohh masallah Allah tamamina erdirsin
omu cep telefonuyla aradı
çıkmaz çıkmaz bir şey olmaz yakalatmasın sıkıntı çıkmaz nasıl sokmuş ki içeri e iyi o zaman artık telefonu var yani haberleşmede sıkıntı yaşamazsınız darısı başımızaaa:)) evet bende şaşırdım umarım bi sorun çıkmamıştır
Merhabalar ne güzel plakalara düşmüşsünüz bizimde şuan için iki hanalere düşmek hedefimiz ekstra birşey yapmıyoruz asker yolu bekliyoruz daha ne olsun değil mi ama
iyi yaptın burası olmadan olmaz haber alıyoruz birbirimizden kafa dağıtıyoruz :) Hoşgeldin tekrar
selammsiz yeni misiniz ?
selam kızlar nasılsınız askerleriniz nasıllar . bugün askerimle 20 dk konuştuk sesi düzelmiş moralide iyiydi ben şafak saymıyorum askıma kavuşacağım günü sayıyorum dedi birde mobilyalara beyaz eşyalara en önemliside gelinliğine bakmaya başla dedi
bir de kıbrıstan erken dönebilirlermiş kuzey kıbrıs ile rumların birleşme ihtimali varmış türk askerlerini gönderebilirlermiş öle bişiler dedi pek haberleri izlemiyorum kızlar sizin bilginiz var mı bu konuda :44:
Gercekten miiii yaaaa hicbisey bilmiyorum haber ver bana da kesinlesince canim lutfeeen
Ben dedim kapansin hesabin kiymetimizi abla geri don diye aynen öyle olduHeyoooooooooooooooooooooooo ben geldim milletttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Hoşbuldummdün aşkım wc de cep telefonuyla aradı hehehehe
Kızlar mrb iyi akşamlar moraller nasıl bisiy sorucam askeriyeye su böreği gönderebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?