354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kaldı tabi Bende sana elmalı pasta yapiyimmmmm
Yirim walla yap yap

Hadi ya görev yapınca nöbetleri mi düşüyor supermisss cok sevindim.şimdi beş dakika bile oturamiosun sandalye bile yok diyor hep ayaktalarmis (
Onu soyleyenin muhtemelen sevgilisi ya yok ya da ......
Bi kere orada bunalan onlar . Onlar bizi arayip rahatlıyorlar :)) sevgilisi varsa da kendi aramasın bi baksin ki dayanabiliyor mu tövbe ya rabbim , tip tip insanlar iste, bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mi

Kızlar gözlerimden uyku akıyor iyi geceler herkeseeeee

evet şükür daha iyiyim valla wcye bile telle gidiyodum ne yalan diyim ama 1 haftada 3 kılo verdım ıste bı o sıkıntım var

Bende vereydim iyiydi :) ben banyoya bile telle giriyorum o nolcak

Ya ben ne yapsammmm off bilmiyorummm

Sende sevgili kitabı yapp, sevdiği yiyecek bişeyler varsa onlardan götür, gitmeden sor ne ihtiyacı varsa onları al. Benimki şapka istedi mesela

Pazartesi bi kaç tane kitap göndericem zaten kendi istedi gönder bana dedi :26:

sen de sevgili kitabı yap

bu arada ben normalde yemin törenine giderken yanımda götürmek üzere şeker j-hamurlu asker kurabiyelerinden yaptırmak istiyordum. ama kitabı yapınca ondan vazgeçtim. kurabiyeleri ileriki bir zamanda, ustalığında yaptıracağım. kurabiye alternatifini düşünebilirsin

Çok erken yatıyosunn bnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olmuyo ama

Bende vereydim iyiydi :) ben banyoya bile telle giriyorum o nolcak

Sende sevgili kitabı yapp, sevdiği yiyecek bişeyler varsa onlardan götür, gitmeden sor ne ihtiyacı varsa onları al. Benimki şapka istedi mesela

Yiyecekler yapacaz annesiyle ihtiyaçlarınıda söyledi halledecez sevgili kitabı bilmem kiii ya

Pazartesi bi kaç tane kitap göndericem zaten kendi istedi gönder bana dedi :26:

Yok öyle değil canım :) Orhan Pamuk/masumiyet müzesini yapmıştım ben kitap takıntılı bi aşkı anlatıyordu yani aşk romanıydı +18 kısımlar var biraz ben mecbur kalarak yapmıştım askerde sorun teşkil eder mi bilmiyorum neyse romanı okurken kırmızı fosforlu kalemle bazi kelimelerle cümleler oluşturmuştum işte üzerine ona oan aklıma gelenleri falan yazmıştım dolu dolu bir kitap olmuştu. Benim aşkım okudukça arkasını çevirmek istiyorum acaba o sayfada bize ait ne var diye değişik bir şey kitap okumayı seviyorsa öyle birşey yapabilirsin.

Ben kendim yapmaya çalışacam o kurabiyelerden bakalım olacak mı

Yiyecekler yapacaz annesiyle ihtiyaçlarınıda söyledi halledecez sevgili kitabı bilmem kiii ya

Anı olur diye yapıyorum valla ilerde bakıp bakıp dalga geçer benimle ne güzel

Canım görev değil sorumluluk işte çamaşırcı kütüphaneci yazıcı yemekhaneci falan filan diye bir sürü sorumluluk oluyor en rahatı valizci belirli saatlerde açıyorsun belli saatte kapatıyorsun benimkinin başını yiyorum valizci ol çamaşırcıdan kaç falan diye

Malesefki var öyle insanlar

Buda çok güzelmiş. Ama önce benim okumam lazım değil mi bunun için Okuyasım yok ki benim kitap mitap

j hamurlu kurabiye nedir bilmiyorum açıkcası :)
Hmmm güzeeel bunu bi düşüneyim

Ben kendim yapmaya çalışacam o kurabiyelerden bakalım olacak mı

Anı olur diye yapıyorum valla ilerde bakıp bakıp dalga geçer benimle ne güzel
Ben bunu da bi düşüneyimmm
Sağolun kızlarr

Hmmm güzeeel bunu bi düşüneyim

Buda çok güzelmiş. Ama önce benim okumam lazım değil mi bunun için Okuyasım yok ki benim kitap mitap

Evet okumak şart bir örnek vereyim. Onu bekledim ama hala yoktu...Çok sabırsızlandım...şunu yapmayı seviyorum Cümlelerdeki saçmalığı affedin aklıma bir şey gelmedi

kızlar bakın bu da güzel bişey olmuş espirili kapsüllerin içinde aşk sözleri varmış

o harf ekstradan kendiliğinden gelmek istemiş orayaaa

şeker hamurlu kurabiye işte
He tamam kendimi çok cahil hissettim j hamuru neymiş dedim kendi kendime

Evet okumak şart bir örnek vereyim. Onu bekledim ama hala yoktu...Çok sabırsızlandım...şunu yapmayı seviyorum Cümlelerdeki saçmalığı affedin aklıma bir şey gelmedi

Anladım canım sağoool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…