• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

şuan ççççççooooooooooooooooook sinirliyimmmmmmmmmm :41::41::47::47::47::47::47:

oyyyyyyyyfffffffffffff severek aldığım ilkkez giydiğim ve askerime giderken giymek istediğim gömleğim şimdi tükenmez kalemle boyandıııııııııııııııııı :43::43::43::43:
sildimmmmmmm ama çıkmadı ne çıkarır bunu yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:

asprin diye kırmızı fısfıslı şişede bişey var onu dene canım

Şımarık :D
şimdi ben de mi düzCedeyim bilen duyan gören :D
Yol iznine gore canimmm bizim 2gun

ha ha ha gene başladık ikimiz buna çok takıyoz haaa ama süper bir duyguuuuuuuuuuuuuuuu :36: :36: :nazar::nazar::nazar:
Bence deee :D
son günü 1 değil şafak doğan güneş mi dicez şimdi :26:
birde ben de düzcemiyim erees bişe demedi bana :(
Dedim iste :D
şuan ççççççooooooooooooooooook sinirliyimmmmmmmmmm :41::41::47::47::47::47::47:

oyyyyyyyyfffffffffffff severek aldığım ilkkez giydiğim ve askerime giderken giymek istediğim gömleğim şimdi tükenmez kalemle boyandıııııııııııııııııı :43::43::43::43:
sildimmmmmmm ama çıkmadı ne çıkarır bunu yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
Kuru temizlemeye ver ?

$IMG_20140429_030443.webp
İşte bu o leke bu kadar kaldı :( kuru temizleme kesin çözüm mü

Aspirin diye bi leke çıkarıcı var onu dene ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Edebiyat iyidir ya bende ezberlemiştim zamanında ;)
Kendime güvenim yok hiç :/ yoksa başlasam gidecek ama, yok benden bi halt olmaz diyorum:50:

Okulunu başarıyla bitiren birinden mi bir halt olmaz ? bak dilden iyi sonuç aldın şuan senden alt seviyede olan kişiler bir halt olmuş senden mi bir halt olmaz ?

Back
X