ben de her gün büyük bir keyifle boyuyorum çizelgemi :)
hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum

bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de her gün büyük bir keyifle boyuyorum çizelgemi :)
hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum160ları görünce nasılda sevindiiim
bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdimameliyat olmam gerekiyormuş onun üzerine tüm gün askerime sürpriz yapamanın mutluluğuyla telefonu her açtığımda sevinçle açtım ama yooooook ulaşmamış söylemek zorunda kaldım dün ptt ye gidip bakması lazımmıs e bugun de ptt kapalı alamadı yani sonuç olarak sevgililer günü sürprizim yerine ulaşmadı
![]()
hiç kimse izin yapmıyor herkesin 160larda ben 170lerde üzülüyordum160ları görünce nasılda sevindiiim
bu arada ne kadar şanssız bir insan olduğumu bir kez daha kanıtlamanın hüznüyle günü bitirdimameliyat olmam gerekiyormuş onun üzerine tüm gün askerime sürpriz yapamanın mutluluğuyla telefonu her açtığımda sevinçle açtım ama yooooook ulaşmamış söylemek zorunda kaldım dün ptt ye gidip bakması lazımmıs e bugun de ptt kapalı alamadı yani sonuç olarak sevgililer günü sürprizim yerine ulaşmadı
![]()
Ne ameliyatı canım :26:
Üzüldüm ulaşmamasına![]()
Bende çok üzüldüm ben anlamadım o askeriyeyi komutan okumadanmı alacaklar ne olacak hiç bi fikrim yokÖnemli bir şey değil yani ben önemsemiyoorum
spor yaparken uyurken yemek yerken günlük hayatta burnumdan aldığım nefes yetmiyor gibi hissediyordum bugün gittim kıkırdak yamukmus zaten burnumdan belli oluyordu ama içten kapatmış nefes almamı engelliyormuş falan filan o burda olmadan ameliyat olmam zaten gerçi birazda bahane sanırım azıcık korku var
![]()
:) siz neden izin tercih ettiniz :) çok da uzak yerde değil halbukisi
bu arada geçmiş olsun, hayırdır, ne ameliyatı????
Maşallah maşallah, başlamak bitirmenin yarısı derler![]()
azalıyor şafaklar kaplumbağa hızındada olsaben hergün ekran fotoğrafı alıyorum şafağın nasıl mutlu oluyorum eksildiğinii görünce
![]()
kesinlikle bakın 10 günü bitirdik bile çok şükür :) gün gelicek 10 gün kaldı dicezz sonra doğan güneş sonra tamamdır![]()
kesinlikle bakın 10 günü bitirdik bile çok şükür :) gün gelicek 10 gün kaldı dicezz sonra doğan güneş sonra tamamdır![]()
Kızlaaar, sevgili kitabından asker kitabı hazırladım sevdiceğime, yemin töreninde vereceğim
nasıl olmuş sizceee? (Resimlerin üzerine tıklayınca büyüyor, öyle net olarak görebilirsiniz :)
Eki Görüntüle 978130 Eki Görüntüle 978129 Eki Görüntüle 978128 Eki Görüntüle 978127 Eki Görüntüle 978126 Eki Görüntüle 978125 Eki Görüntüle 978124 Eki Görüntüle 978123 Eki Görüntüle 978122 Eki Görüntüle 978121 Eki Görüntüle 978120 Eki Görüntüle 978119
yorum yapııın banaaaa amaaa:26:
![]()
ay canım ya kendi sıkıntımdan atlamışım çok tatlı olmuş çok sevimli![]()
Çok hoş olmuş![]()
he hezorla yorum yaptırıyorumm
![]()
ama idare edin artık, ben sizin büyüğünüzümm![]()
Yok be zorla değil
Havalara bak havalaraaa![]()
Tencerem var, tavam var,
28 yaşındayım, havam var