• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

nörüyonuuuz kızlaaaar, çok sessiz kaldı burası, alıştınız mı askerlerinizin yokluğuna yoksaaaa :1:

iyi geceler kızlaaaaar, çooook uykum geldii, yarın görüşürüzz :3:

sevgili yarimmm senden ayrılalıı haylii zamann oldu gel gel. ama annen gelmesin yaaa bugun yine kadını 1 saat gördüm yine lafları sokup sokup gitti. bi saat göryürum bir hafta piskolojim bozuluyoo.bugunde aramadınn meraklar içerisindeyim hiç aramamazlık yapmazdınn.

Bugün biriciğimin face hesabına bir şey için girdim.Bi baktım 1 yeni mesaj diyo allah allah herkes biliyor askerde olduğunu kim mesaj atmış ki dedim bi baktım ben atmışııııııııııııım:52:

5 ay kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
:30:

5 ay kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

haha.oooh sevin..

11 bucuk ay kaldııııııııııııııı..:)))))))))))))))))) :53::53::53::53:

Bugün biriciğimin face hesabına bir şey için girdim.Bi baktım 1 yeni mesaj diyo allah allah herkes biliyor askerde olduğunu kim mesaj atmış ki dedim bi baktım ben atmışııııııııııııım:52:

ereesssssssssssss valla sırf bu yazdığına gülmek için girdim manyaksın ya hahahaa :60::60::60:

ereesssssssssssss valla sırf bu yazdığına gülmek için girdim manyaksın ya hahahaa :60::60::60:

Eeh bazen biraz manyagim :D
Ben bilmiyor muyum askerde oldugunu :D
bir sey gormustum cok begenmistim faceden link attim yemin yoreninde faceye girdiginde gorsun diye :D

ayyyy koptumm bunaaaaa :60::60::60::60::60::60: allah seni :9:

ohh ohhh, gidiyo günler tek tek, ömrümüzden gün gidiyor diye bizden başka sevinen yoktur heraldeee :1:

Günaydın yarenler nasılsınız bu sabah ? :8::34:

günaydınnn kızlar

Günaydın kızçeleeeer :79:

Back
X