• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Selam kızlar ya bişe sorcam şafak sayar i indirdim tekrar 3 Şubat başlangıç tarihi yaptım ama 87diyo şafak:53: nası oluyor bu

İnşallah:31:

Ne çekilişi bee nasıl yapacağız:23:

selam kızlar napıyosunz bu arada ne cekılısı :27:

olabilir aslında canım. hani kimse toplanmadı ki daha :=)

ya kk de yaza başlangıç çekilişi diye bişey yapmışlar yekta da katılmış bende katılsammı deye düşündüm sonrada kendi aramızda yapsak mı dedik monark la haberi olmadan herkes herkese hediye alıcak işte öleee bişeyler :1:

ya kk de yaza başlangıç çekilişi diye bişey yapmışlar yekta da katılmış bende katılsammı deye düşündüm sonrada kendi aramızda yapsak mı dedik monark la haberi olmadan herkes herkese hediye alıcak işte öleee bişeyler :1:
Hmmmmmmmm:1:

Yok kullanmadı sadece yemin töreni sonrası Evci çıktı program da hersey sıfır ama 87 diyo

Ee herşey sıfır ama sadece sevk tarihi yazıyor:37:
Yol izni 1 yada 2 gireceksinn

uuufffffff bugün gene kimse yok hepinize küstüüüüüüüümmmmm :22::19:
Küsme bize:17::17:
Issız topik nerde bu topiğin yaren hanımları
Orda burda şurda:1:
hava kasvetli benim içim kasvet dolu nolıyıı banaaa :25:
Aynen burada öyle:26:

Zıkkım yiyeyim ben zıkkım, senin orda miden minicik kalsın ben burada inek gibi yiyeyim nefret ettim kendimden:47::47::47::47::41:

ay nasıl ki acep? merak ettim. sinreee lunaaa gamzeli pis prenses ereessss akayca kolacıkk çağlaaa ses verin katılalım mı??

fena fikir değil katılsammı ki bende :D yada kızlaarrr bizde kendi aramızdamı yapsakkiiii

neye karar verdiniiiiiz? :12:

Zıkkım yiyeyim ben zıkkım, senin orda miden minicik kalsın ben burada inek gibi yiyeyim nefret ettim kendimden:47::47::47::47::41:

[B......................................................................[/B]

Son düzenleme:
Bana bi eres bide kendim zıkkım ye diyebilir bi kere hıh:63:
az yedim çok şükür :63:

vaaaaaaay, insan kayırıyoruz demek... :19:

şu an çok kırdın beni gerçekten..

peki madem, bundan sonra öyleyse böyle olsun "lunamoon" hanımefendi...

Back
X