355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ben de nişanlım da adliyede çalışıyoruz... adalet bakanlığı yeni karar aldı artık yazı işleri müdürleri ve memurlar askerlik görevini yaparken ihtiyaç dahilinde askeri mahkemelerde yapacaklar.... nişanlıma da yarın askeri mahkemeye gideceksin demişler ama ne derece doğru bilemiyorum....onunla bu gün yanlızca 1 dakika konuşabildim

hepimiz aynı durumdayız sabretmek zorundayız acemilikte azda olsa alışmıştık tekrar görünce başa sardık ama gececek günler hemen :26:

anladım canım smdı .)) hayırlısı ozaman.umarım rahat olur..

1 gb. İnterneti olsa 1 ay rahat rahat yeter bence. Viber cok harcamiyo.

1 gb burada 500 mb gibi bişey gerçi elbet yeter daha fazla alırlar olmadı ama orada telsim taahhüt yapıyormuş öyle okudum nette neyse bi çarşıya cıkıp baksınlarda elbet bulurlar bir çaresini :26:

Kızlar benimki aradı şimdi. Komutanından rica etmiş de aramış :)

İnmişler araba gelmesini bekliyorlarmış. Acemiden yakın bir arkadaşı vardı. Şimdi onunla beraberlermiş.

Çok mutlu oldum yaa :))

kızlar benimki 6 kasımda teslim oldu. manisadan kıbrısa 3 gün yol izni verdiler bu gün de usta birliğine teslim oldu, ben hala anlamadım şimdi şafak kaç 4 kasımdan itibaren mi sayıcaz napıcaz?:44:

kızlar benimki 6 kasımda teslim oldu. manisadan kıbrısa 3 gün yol izni verdiler bu gün de usta birliğine teslim oldu, ben hala anlamadım şimdi şafak kaç 4 kasımdan itibaren mi sayıcaz napıcaz?:44:

sülüs tarihi ne zamansa o zmndan itibaren sayıyorsun cnm yol izinlerinide düşüyorsun tabiki şafak hesaplarken internette hesaplayan siteler var online olarak onlara bak bence hesap yapıyolar :)

Son düzenleme:

evet 4 kasımdan başlıycakk.. 3 +1 yol ıznıdır bıde manisaya gıderkende yol ıznı kullandılar ondn 4 gun yol ıznı oluo toplamda

nerden hesapladın ki ben int hesaplıyorum benimkini doğru hesaplıyolar buradki kalan günle aynı çıkıyor...

eskı telımde şafak sayar var oradan onceden benm de dogru gıdıodu smdı 4 gun yol ıznı ekledım versene hangı sıtede bakıosn bende yapım bakalım orda kaç cıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…