355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benden tecrubelısını mı bulcan ayol dermiiişiiim.elmden geldıgınce anlatıyorum işte.1 yıldan fazla suredir bir kıbrıs yareni olarak...

yok cnm senin eline su dökemezler
ama siz normal telefn kullanmamışsınızki şanslıymışsınız o yüzden dedim ben

Hayırlısı olsun canım benim. Bulursun iş üzülme. Ben 6 ay aradım anca buldum :18: Zaten 1 buçuk saat sürüyor yolda :18:

inş cnm inş cnm asker beklemek zaten zor çok özledim çünkü işe girememek sorun değilde bide üstüne şu maddi sıkıntılar bitirdi beni 4 ayda bide askerim cnm benm hala bana maddi manevi yardım etmenin peşinde onunda maddi sıkıntısı var ama bana hesap numaranı falan gönder diyo o öyle dedikçe ben daha kötü oluyorum işte puuuuuuufffffffff öyle işte....

evet bıraz oyle oldu canım .) ama dıger arkadaslarının hep elınde bır telefon var yani.. orda telefonda bıraz ucuz.adamlar son cıkan telefonları anında alıyor bıraz kullanıp satıp en yenı cıkanını alıyor dusun artık.bız sırf rahat gorusebılelım dıye santrale gecti iyikide gecmıs yani yoksa bıze para dayanmazdı..
yok cnm senin eline su dökemezler
ama siz normal telefn kullanmamışsınızki şanslıymışsınız o yüzden dedim ben

buarada kızçeler yaptıgımm kitabı verdımmmm coook begendiiii en özel saklıycaklarmm arasında dediiiiii verdıgmdn berı ne kdr begendıgndn bahsedıoo aşk aşk yaaaaaaaaaaaaaa

inşallah bulursun cnm bir an önce yaa rabbim kolaylık versin :26: :26:

benim de aklımda yoktu henüz çalışmak ama dediğin gibi başka türlü bu şafak say say bitmez, hadi onlar sabahtan akşama kadar meşguller orda, biz evde boynu bükük kaldık=)

evde oturmaktan cok sıkıldım ya her gün monoton şeyler yapıyorum cok keyifsiz ömersiz hayat gerçekten cok boşmuş :26: :26:

buarada kızçeler yaptıgımm kitabı verdımmmm coook begendiiii en özel saklıycaklarmm arasında dediiiiii verdıgmdn berı ne kdr begendıgndn bahsedıoo aşk aşk yaaaaaaaaaaaaaa

Bende bugün gönderdim kitabımı Doğum gününe kadar orada olacak birde mektup yazdım. Mektup yazdığımı söyledim sadece kitap sürpriz olacak inş. benimkide beğenir.

Son düzenleme:
inşallah bulursun cnm bir an önce yaa rabbim kolaylık versin :26: :26:

evde oturmaktan cok sıkıldım ya her gün monoton şeyler yapıyorum cok keyifsiz ömersiz hayat gerçekten cok boşmuş :26: :26:

amin cnm amin valla öyle hayat çok boşmuş vakit geçiremiyorum evde bide en kötüsüde bende gece gündüz birbirine girdi bazen günleri bile ya önden gidiyorum ya geriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…