355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

aynen yaa görüşemez oldukk nerelerdesin canım yaaa sen özletmek yakışmıoo sanaa:20:

bu ara hiç keyfim yok bebeğim kendimi toparlamaya çalışıyorum ama malesef başaramıyorum o yüzden pek gelemedim burayada kaç günden sonra ilk kez..

aradı smdı teldeyım.idda oynamıstı en son 700 tl lık.kavga ettmız gun yırtmıstı snırınden.tutmus kuponda .. :9: aglasam mı glsem mı bılemedm

hahaaaaaa aaayyy sinirim bozuldu :9::9::9:

grıp oldum cnmm yataktan cıkamıorm :43: askerımı dusunuyrm oyle cnm sızlerle konşyrmmm :16: sendn nbr ?

:52::52: aaaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Herkese gunaydin kizlar gecmisi ise gidince okumaya caliscam suan tlfdan giriyorum Kibris yarenleri Allah size sabir versin isiniz zor ama herseyde bi hayir oldugunu unutmayin askerleriniz kibrista ise vardir Allahin bir bildigi deyin uzulmemeye calisin tlf sikintisini arastitin netten tamam saatlerce konusmak olmaz ama gunde 1 2 kez arasa bile iciniz rahatlar...

kızlar yaa siz telefon hat olayını hallettiniz mi? ben araştırdım bişeyler ama bi sonuç çıkaramadım :26: :26: :26:

Canım Kıbrıs hattı alması lazım oradan. sonra whatsapp tan internetten görüşürsünüz.Biz öyle yapacağız inşallh tabi...bi çarşıya çıksa da alsa hat bir an önce.. hat alana kadar da kartla ankesörlüden arayacak artık. :43::43::43::43::43::43::43::43::43:ama çok kısa konuşabilcez sanırm...

Gece cok yorgundum uyudum kizlar herkese gunaydin sevdiginden haber alanlar icin cok sevindim
O son yazilani okudum gozlerim doldu hemen allah buyuk sabir versin cok zor :(
Benim kocamada birsuru evrak imzalatmislar askeri depo oldugu icin herturlu risk var diye. Seni yasal varisim sectim diyo bide dalga geciyo sandim. Gecen yillarda patlama olmus haberlerini okudum.allah hepsini korusun. Sag sakim donmelerini nasip etsin.

Gece cok yorgundum uyudum kizlar herkese gunaydin sevdiginden haber alanlar icin cok sevindim
O son yazilani okudum gozlerim doldu hemen allah buyuk sabir versin cok zor :(
Benim kocamada birsuru evrak imzalatmislar askeri depo oldugu icin herturlu risk var diye. Seni yasal varisim sectim diyo bide dalga geciyo sandim. Gecen yillarda patlama olmus haberlerini okudum.allah hepsini korusun. Sag sakim donmelerini nasip etsin.

Afyon'daki patlamayı diyorsun dimi? O olaydan sonra uzun bir müddet kendime gelememiştim. kendi askerimi koydum yerine Allahım sen koru hepsini :72:

günaydınn herkeseee bende 5 aylara düştüm sonundaaaa :1:

Kıbrıs konusunda haklısınız bende orada askerlik yapan arkadaşlarımdan çok iyi şeyler duymadım ama olsun her kötünün bir iyisi vardır. soğuk olmayacak en önemlisi bu zaten. 4 ay sabır diliyorum hepsine

Back
X