nabersin canımm![]()
grıp oldum cnmm yataktan cıkamıorm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabersin canımm![]()
aradı smdı teldeyım.idda oynamıstı en son 700 tl lık.kavga ettmız gun yırtmıstı snırınden.tutmus kuponda ..aglasam mı glsem mı bılemedm
grıp oldum cnmm yataktan cıkamıormaskerımı dusunuyrm oyle cnm sızlerle konşyrmmm
sendn nbr ?
aynen yaa görüşemez oldukk nerelerdesin canım yaaa sen özletmek yakışmıoo sanaa![]()
aradı smdı teldeyım.idda oynamıstı en son 700 tl lık.kavga ettmız gun yırtmıstı snırınden.tutmus kuponda ..aglasam mı glsem mı bılemedm
grıp oldum cnmm yataktan cıkamıormaskerımı dusunuyrm oyle cnm sızlerle konşyrmmm
sendn nbr ?
ayy geçmiiş olaa bende yeni atlattım canımm yaa bol bol dinlen c vitamini ye
bende iyiyim canım askerimi bekliommm![]()
bu ara hiç keyfim yok bebeğim kendimi toparlamaya çalışıyorum ama malesef başaramıyorum o yüzden pek gelemedim burayada kaç günden sonra ilk kez..
hahaaaaaa aaayyy sinirim bozuldu
aaaa geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
konuştumuz mesele mi halaa canımm???
yok bebeğim hallettik sorunlarımızı çok şükür iiz askerimlede aman nazar değmesinbaşka şeyler yaaaa
![]()
hayırdır noldu kuzumm yaa??
ayy sevindiim yaa çok şükür tatlım ii olmanızaa![]()
herkes bir anda sustu ve gitti...![]()
kızlar yaa siz telefon hat olayını hallettiniz mi? ben araştırdım bişeyler ama bi sonuç çıkaramadım :26: :26: :26:
kıbrısa bu akşam gidenlerden telefon geldi mi hiç![]()
Gece cok yorgundum uyudum kizlar herkese gunaydin sevdiginden haber alanlar icin cok sevindim
O son yazilani okudum gozlerim doldu hemen allah buyuk sabir versin cok zor
Benim kocamada birsuru evrak imzalatmislar askeri depo oldugu icin herturlu risk var diye. Seni yasal varisim sectim diyo bide dalga geciyo sandim. Gecen yillarda patlama olmus haberlerini okudum.allah hepsini korusun. Sag sakim donmelerini nasip etsin.