355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

karşımdaki die bişi yok kii bnm derdim kendimle gelecegimi etkileyecek bi saçma keşkem war işte derdim tek kendimle sanırım geçenki sorunun cewabınıda buldum

Şafak farklı sayılıyo demişti benim erkek arkadaşım da, şuan 129 mu? 128 mi? Öyle birşey kalmış, net söylemiyo bana sürpriz yapacakmış.. :44:

Son düzenleme:
yok canım sorun olmaz bızımkıde kendı gıtmıstı.

günnayydınn kızlarrr sacma sapan bır geceydı uyuyamadım uyumak ıcın lavanta yagı surdum yastıgıma tam tersi kabus oldu bu gece bana.bıraz ders calısayım bariii smdii

merhaba kızlar.
valla başım dönüyo iş yoğunluğundan YETEEEERRR diye bağırcam.bi size bakayım dedim ama sizlerde yoksunuz.neyse artık akşama görüşürüz.öpüldünüz

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim işler yoğun bu aralar nasılsınız okuduğum kadarıyla geçmiş sayfaları hepimizin sabıra iht. var ALLAH bol sabır versin bize kimi yerlerin telefonu bozuk kimi yerlerinde doktoru bnm sevdiğimede doktor yanlış ilaç vermiş orda gözü için hastaneye sevk olmuş ne biçim yer bnde anlam veremedim

bu arada kübra galiba biz tanışmadık
merhaba deniz ben yarışmaya uşak tan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

karşılaştık ama baaak bebegmm konuştum kıbrıssta yaşanmaz dıo senınkı nasl ?

ewet yuppii valla özlüyom sizi ya bugün bi ara iş yerindede girdim yine kimsecikler yoktu büktüm boynumu çıktım topiğimizden
neden yaşanmaz diyo havasından mı parasından mı insanlarından mı????
bnm ki iii revirci olmuş haftaya yerine geçecekmiş bakalım hayırlısı.bi bilgin varmı tatlım revir nasıl rahatmıdır.rahattır die biliyorum ama işte merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…