önemli olan yaptığın hataları affedebilmekte geçmişten ders çıkarmak ve üzerine çokta düşünmemek düşündükçe çıkamazsın işin içinden kendinide olanı da karşındakini de affedemezsin üzerine düşünmiceksin bugünün anın tadını çıkaracaksın ama aynı durum tekrar karşına çıktıında hatanı tekrarlamıcaksın anın tadını çıkar bugünü yaşa geçmişi düşünürsen sürekli bugünü de kaçırırsın yonra gelecekte yeni bi pişmannlık yeni bi keşke anın tadını çıkar...
hey allahım işe bak şeytan diyo say 170 den garanti olsun
nişanlımın bi türlü aşamadığımız beni deli eden huyları canım başka ne olabilir bu şekilde evliliği ertelemek istiyorum evliyken asla vazgeçmicek çünküü bu arada tutturmuş 4 kasımdan itibaren sayılıyo diye yol izni diyorum hayır yol izni yok benden daha mı ii bilceksin burda her gün şafak hesaplanıyor 4 kasımdan itibaren şafak saycaksın diyo 130 olarak düzelttim ayrıca msj atmama gerek var mı sana cnm?
Kizlar telden giriorum okuyamadim sayfalari eve gidince okuyacaim karismis burasi gibi duruo ben neyi soracaim size omer simdi evcil izni alacak ailesi gidince tekrar askeriyeye gittiginde ailesimi teslim etmek zorunda yoksa tek basina geri donebiliyormu ?
Kızlar biz izin kullanmayı düşünmüyorduk ancak izin mecburi demişler sizlerde varmı bu uygulama ?
evet canım iş buldum .) yarn arıcam kabul etcem tabı bugun baskasını almadılarsaaa.uff bu askerlık bızde hc bsy bırakmadı sagolsun sömürdü herseyimiziiii mddi manevi...
tolga da evci izni almıştı ben gidicem diye sonra tek başına döndü bi sorun olmamıştı cnm benim bildiğim bi sorun olmuyo
canım kendi dönebilir sorun olmaz bizimde öle olmuştu ewciye die çıktı solugu benm yanımda aldıkendi gitti sonra
Kızlar biz izin kullanmayı düşünmüyorduk ancak izin mecburi demişler sizlerde varmı bu uygulama ?
hayırlı olsun canım nasıl bi iş
peki ailesi olmadanda evci cıkabiliyormu kızlar ?
baharcım merhaba
kimsecikler yok bugün hayırdır demi
merhaba tatlım aynen öylee ortada yoklar
ya hep geceleri geliyosunuz o zamanda ben olamıyorum malum bebiş uyumuyo
ee baharcm nasılsın askerin nasıl
karşılaştık ama baaak bebegmm konuştum kıbrıssta yaşanmaz dıo senınkı nasl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?