umarım öle olur....Zamana bırakmak bazeen herşeyden ıyıdır o yolunu bulur merk etme
Hoşgeldinnn kuzummmNaptın askerin geldiii miiii ?
İstanbuldaa canım. Evet bide benim ilk boyamdı kendim evde boyadım normal olarak aynı renk olmadı ama çok hoş oldu yani koyusu oldu ama iyiydi işte şimdi kuaförde boyatcam bu sefer bakalımm nasııl bişey yaptırcamm
umarım öle olur....
hoşbuldm cnm geldi siz napıonuz
yok cnm görüşmedk ilgilenmiyorum ii olup olmadıgıyla naparsa yapsın
war cnm sanmıyorum ama artık ben yoruldm düşünmek beklemek istemiorum ...
iyii bendede hayırdır önceki sayfaları okuyamadım ama nolduu küsmüsünüz siz canım:26:
ah be tatlım yine sorunlar var galiba ama baharında dediği gibi herşeyin ilacı zaman umarm herşey gönlünce olur tatlım benm üzne kendini bak biz burdayz
ben asla kendim boyamayı cesaret edemem :26: umarım güzel olur cnm hem değişiklik iyi gelir sana
hayır bizim yan sokagımızdan geçmez cnm yaa küsüz
Eki Görüntüle 916283 Bugünlerde bittiyoo be kızlar !! 2014 tezkere tarihimizz 2014 geldi kızlar inanbılıyor musunuz artık dahada yakınızzzzzzzzzzzz
bnm yüzüm gülmicek ya ben mi abartıyorum nerde yanlışlık yapıorum allahm ben anlamdm ki yaamillet göklerde gezerken bnm suçum günahım ne ki çözemedim:2:
bnm yüzüm gülmicek ya ben mi abartıyorum nerde yanlışlık yapıorum allahm ben anlamdm ki yaamillet göklerde gezerken bnm suçum günahım ne ki çözemedim:2:
İşte ben bi anlık hevesle boyayıverdimmmValla ya saçıma sardım resmen şu aralar bide çok kararsızım artık kuaföre gidesiye kadar neler olur neler
Aaa sizde kuzum niye küstünüz ya o kadar gelecek diye sevin et şimdi olacak iş mii :26: Üzme kendini barışırsınız..
Evett canım benim 2014 bize sevdiceklerimiizii vercekBu yılı onlarsız bitirmicezzzzz
Aaa sizde kuzum niye küstünüz ya o kadar gelecek diye sevin et şimdi olacak iş mii :26: Üzme kendini barışırsınız..
biz iflah olmayz cnm yaa ilk günde son günde böleyiz askeri aratmaz umarım sivil hayat
Evett canım benim 2014 bize sevdiceklerimiizii vercekBu yılı onlarsız bitirmicezzzzz
ya cnm kusura bakmada daha dün tartışıp barışmıştınız bugün naparsa yapsın diyosun neden bu kadar ani çıkşlar yapıyosunuz bak o kadar beklediniz artık mutlu olmanız lazım.anladığım kadarıyla küçük şeylerle kalbinizi kırıyorsunuz.haklısınızda özlem iyice yıprattı sizleri ama biraz daha anlayışlı olun lütfen birbirinize.:26:
ewt dün barıştık ama mutluluk bana haram yaa cnm benm umudum kalmadı artk hiçbişeye ben yoruldum ya onca ay beklemişim ya beyfendi bizi takmıyosallayın yaa bizi artık sizler bzm gbi olmaynda
hadi sooooooon 53 dakıkaaaaaaaaaa kopun geliiiiiiiiiiiiin şafak attırcaz 2014 un ilk şafakları attırmayan kalmasnn
böyle yapma kuzum herşeyı bı kenara bırakın sız bugnu bekledınız her kırgınlık geçer aşkınız neleriin üstüsndn geldi bugnu boyle yaparkk gecırmeyın pişmn olrsnzzzzzzzzzzz:44::44:
ah baharm yatmayı düşünüyordum bende şimdi oldu mu bu ben nasıl uyurum
ben hiçbişey için pişman olmak istemiyorum bahar yaa cnm bnm bunca şeyin üstesinden nasıl geldiysek bnde şaşıyorm
o zaman ne yapıyosun biran önce kuaföre gidiyosun
evet o tarihe gelmemizz biileee yeterrrrrcok sukur coook adım adım mutluluga yaklaşıyormuyuz ne ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?