kızlar merhabaa
ya bu şafak saymak oldukça karışık birşeymiş :) ağustostan önce 155 gün olan askerlik ağustos celbiyle gidenlerle bilikte 12 gün arttı. ama askeriyede bunun düşeceği konuşuluyomuş sanırım askerim arkadaşlarından duymuş bana söyledi. ahh keşke öyle birşey olsa. :44:
merhaba canım bende çok umutluydum o konuda hep konuşulmş geçenler de sordum ilk 352. dönem yapanlar 12 gün fazla yaptığı için onlara olurdu olsaydı onlardan düşerdi yapmazlar artık dedi üzüldüm bende
yok tezkere almadılar ağustosdakler canım inşallah keşke düşsün ya dün haberlere bakıyordum kısa dönem askerlik uzadı diye haber yapmşlar aklım çıktı bu 12 gün uzama meselsymş tekrr haber yapmşlarpeki ağustos celbiyle gidenler tezkerelerini aldılar mı ? ben henüz almadılar diye biliyorum ama eylülde giden bir arkadaşm var onlar da 50 lerde şafakları şu an. ani bir karar filan alsalar keşke
canım benim yaaaaa oy ne güzel nasıl ayrılabildin yanından
Allah ım nazarlardan korusun daha da kavga etmeyin artık
gizem kuzum geçmişe bakamadım pek ilk fırsatta detayları bekliyorum
ne güzel kuzum ya bu aralar idare ederiz artık ama sonra yine bekleriz çook sevindim senin adına daha güzel güzlerini de duyarız inşallahkızçeleriimm selamlar nasılsınız bakalımm
ben olabildiğince iyiyim dün askerim gönlümü yaptııı(askerim kelimesinede o kadar alışmışım kii)
bugün görüştüük 13.5 ayy sonunda kollarındaydıım çok şükür rabbime bugünleri bu gururuda yaşadık
olanları anlatiim:
sabah çıktık o beni herzaman buluştumuz yerde bekledi tabi ben hazırlanana kadar agaç oldu ordanese gittim ordaa koştuum bi sarıldıım boynuna biraz sarıldık tabi yol ortasında olunca arabalar falan bakıo beraber önceki yaptımız gibi cafeydi plan ama hava öle soguk diildi öle olunca dışarda sakin bi yerde bol bol sarıldık saatlerce sımsıkı sarıldık birbirimize öptü durdu dk başı bende öle çoook özlemişiz sonra bi yere girdik bişiler yiyip içtik sonra tekrar oturduk sadece sarıldığımız için pek bişi yapamadık...bana hediye alamamıştı ama gene ufak tefek almış otogardan...
horoz almış böle küçük küçük çok tatlılar bide havlu almış üstündede "BİRİCİK EŞİMEE" yazıoo...
sonra onları verdi filan eve geldik...şimdi işi var biraz fırsattan istifade yaziim size dedim...bu aralar giremeyebilirim malum ....bi gelişme daha İŞE KABUL EDİLMİŞİM bugün aradılar...aşkımada anlattım tmam hayırlısı olsun bende bi giriyim bi an önce yolumuza bakıp evimizi kuralım dediidurumlar buu canlarım bana her konuda destek olan can dostlarım hepinize çok teşekkürlerimi sunarım ...darısı sizlerin ve tüm yarenlerin başınaa...üzülmeyin yıpranmayınn hepiniz tıpkı bizler gibi birgün "dogan güneş DİCEKSİNİZ...
Bİ AYRINTI DAHA Bİ OLAYDA ELİNİ YARALAMIŞ ELİNİN ÜSTÜ SIRF DİKİŞ DEDİM NOLDU SANA SÖLEMEDİM DEDİ ...BIÇAK SALLAMIŞ BİRİ ELİNE GELMİŞ ÜZÜLCEM DİE SÖLEMEMİŞ ...allahıııım çook şükür sagsalim aldım yarimi bittiii sonunda hala inanamasaktaa bitttiiiisizlerde en güzel şekilde yaşayın bu duyguyu rabbim tüm askerlerimizi korusuun....
iyiyki varsınız canlarııımmmm
yok tezkere almadılar ağustosdakler canım inşallah keşke düşsün ya dün haberlere bakıyordum kısa dönem askerlik uzadı diye haber yapmşlar aklım çıktı bu 12 gün uzama meselsymş tekrr haber yapmşlar
kızçeleriimm selamlar nasılsınız bakalımm
ben olabildiğince iyiyim dün askerim gönlümü yaptııı(askerim kelimesinede o kadar alışmışım kii)
bugün görüştüük 13.5 ayy sonunda kollarındaydıım çok şükür rabbime bugünleri bu gururuda yaşadık
olanları anlatiim:
sabah çıktık o beni herzaman buluştumuz yerde bekledi tabi ben hazırlanana kadar agaç oldu ordanese gittim ordaa koştuum bi sarıldıım boynuna biraz sarıldık tabi yol ortasında olunca arabalar falan bakıo beraber önceki yaptımız gibi cafeydi plan ama hava öle soguk diildi öle olunca dışarda sakin bi yerde bol bol sarıldık saatlerce sımsıkı sarıldık birbirimize öptü durdu dk başı bende öle çoook özlemişiz sonra bi yere girdik bişiler yiyip içtik sonra tekrar oturduk sadece sarıldığımız için pek bişi yapamadık...bana hediye alamamıştı ama gene ufak tefek almış otogardan...
horoz almış böle küçük küçük çok tatlılar bide havlu almış üstündede "BİRİCİK EŞİMEE" yazıoo...
sonra onları verdi filan eve geldik...şimdi işi var biraz fırsattan istifade yaziim size dedim...bu aralar giremeyebilirim malum ....bi gelişme daha İŞE KABUL EDİLMİŞİM bugün aradılar...aşkımada anlattım tmam hayırlısı olsun bende bi giriyim bi an önce yolumuza bakıp evimizi kuralım dediidurumlar buu canlarım bana her konuda destek olan can dostlarım hepinize çok teşekkürlerimi sunarım ...darısı sizlerin ve tüm yarenlerin başınaa...üzülmeyin yıpranmayınn hepiniz tıpkı bizler gibi birgün "dogan güneş DİCEKSİNİZ...
Bİ AYRINTI DAHA Bİ OLAYDA ELİNİ YARALAMIŞ ELİNİN ÜSTÜ SIRF DİKİŞ DEDİM NOLDU SANA SÖLEMEDİM DEDİ ...BIÇAK SALLAMIŞ BİRİ ELİNE GELMİŞ ÜZÜLCEM DİE SÖLEMEMİŞ ...allahıııım çook şükür sagsalim aldım yarimi bittiii sonunda hala inanamasaktaa bitttiiiisizlerde en güzel şekilde yaşayın bu duyguyu rabbim tüm askerlerimizi korusuun....
Kısa dönemsınız sız ondan herhalde... Niğde çok güzel bi şehirmiş sakinmiş ..Bir arkadas orda okumustu öyle diyordu.. İnşallah rahat ederler sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun da nasıl olsa kalıcı degıller oralar da:26:
ne güzel kuzum ya bu aralar idare ederiz artık ama sonra yine bekleriz çook sevindim senin adına daha güzel güzlerini de duyarız inşallah
çook zor oldu canıım ama mecburen hadi bize gidelim die tutturdu deli şeyama bundan sonra beraberiz o iş bulana kadar ii kötü olabildiğince görüşcez hergüün amiin bebegm yaa geldi ve biz hala kavuşamamıştık yaa oydu derdimiiz...
otobüste kızlar war ayy bak şunlara biz bi şöle olamadık falan diyolar bak bunlar nazar degcek bize diyo milletin agzından maşallah kelimesi çıkmaz ki iştee
aynen üzerinden aylar geçmiş daha yeni bir habermiş gibi sunmaları da benm umudumu arttırdı açıkcası :) bekleyelim ve görelim.12 gün 12 gündür valla onlarda ocak sonu gibi alcaklarmış sanırm tezkerelerini baktım netten biraz da ne güzel ocak ortasına kadar zman da var aslında.. bekleyelim her zamn ki yaptığımız gibi.
ecriin. çok sevindim canım senin adına ne güzel haberler bunlar. üzüldüm eli için ama sağ salim yine de yanında çok şükür. mutluluk, aşk, huzur heep sizinle olsuun canım unutma buraları :)
işine de çok sevindim canım çok umut veriyorsun bana sende gizem de çok bunalmıştım bugün iyi geldi bu haberlerin
inşallah canım bazn geliyorlar.. hayırlı olsun ne üzerine işewt canıım ewde yat yat zaten onun gelmesini bekliorduum iş içinde bide çekindim sölemekte şimdi vakit geçiremicez dicek diee oda öle bi tepki vermedi kafana yattıysa sıkıntı yook dediiisaool sizdee görceksiniizz hiç moral bozmaak yook
12 gün 12 gündür... anlamadım yani banane sınavı kaldırmasalarmış o zaman.
inşallah canım bazn geliyorlar.. hayırlı olsun ne üzerine iş
demi sanki ne varsa kaldrıdılar
inşallah caanıım gelmesinler söle onlara sahip çık kendinesaol tatlım müzede pc başında bilet kesimi sanırım canım
hoşgeldin canım Allah kavuştursun
ya kuzum o 4 gün yol iznini yemin töreninden sonra geldiğinde kullandı ya tekrar şafaktan niye düşüyorsun kibizim 4 gün açığımız buradan o zaman
tamam o zaman kuzum tescillenmiş3 gun yol ıznımız vardı ee bıde 1 gunde manısada yol ıznımız vardı toplam 4 gun yol ıznii düşüruyoor şafaktann dogru gidiyorum zaten alide 107 dedi dün :)))bı yanlışlık yok yanı
kızçeleriimm selamlar nasılsınız bakalımm
olanları anlatiim:
tamam o zaman kuzum tescillenmiş
fazla olmasın eksik olsun benmkide düşer mi diye sordum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?