kıyamam :):) dün bende haberlerde gordum 12 gun uzuycak yazıodu aglamaya basladımmm o olayın aslı ne kuzum :2::2::2:
sınava girmediler ya canım o sınava girdikleri gündn itibaren 12 gün evde asker sayılıyordu şafaktan düşüyordu şimdi kalktığı için sınav düşmüyor ama askerler arasındaki bi söylentiye göre kalkabilirmiş o zaman 12 gün düşecek şafaklarımız keşke olsa
tamam canımm afiyet olsunyemekten sonra gelıyım konuşalm ıyıce ogrenmem lazm bunu
kızçeleriimm selamlar nasılsınız bakalımm
ben olabildiğince iyiyim dün askerim gönlümü yaptııı(askerim kelimesinede o kadar alışmışım kii)
bugün görüştüük 13.5 ayy sonunda kollarındaydıım çok şükür rabbime bugünleri bu gururuda yaşadık
olanları anlatiim:
sabah çıktık o beni herzaman buluştumuz yerde bekledi tabi ben hazırlanana kadar agaç oldu ordanese gittim ordaa koştuum bi sarıldıım boynuna biraz sarıldık tabi yol ortasında olunca arabalar falan bakıo beraber önceki yaptımız gibi cafeydi plan ama hava öle soguk diildi öle olunca dışarda sakin bi yerde bol bol sarıldık saatlerce sımsıkı sarıldık birbirimize öptü durdu dk başı bende öle çoook özlemişiz sonra bi yere girdik bişiler yiyip içtik sonra tekrar oturduk sadece sarıldığımız için pek bişi yapamadık...bana hediye alamamıştı ama gene ufak tefek almış otogardan...
horoz almış böle küçük küçük çok tatlılar bide havlu almış üstündede "BİRİCİK EŞİMEE" yazıoo...
sonra onları verdi filan eve geldik...şimdi işi var biraz fırsattan istifade yaziim size dedim...bu aralar giremeyebilirim malum ....bi gelişme daha İŞE KABUL EDİLMİŞİM bugün aradılar...aşkımada anlattım tmam hayırlısı olsun bende bi giriyim bi an önce yolumuza bakıp evimizi kuralım dediidurumlar buu canlarım bana her konuda destek olan can dostlarım hepinize çok teşekkürlerimi sunarım ...darısı sizlerin ve tüm yarenlerin başınaa...üzülmeyin yıpranmayınn hepiniz tıpkı bizler gibi birgün "dogan güneş DİCEKSİNİZ...
Bİ AYRINTI DAHA Bİ OLAYDA ELİNİ YARALAMIŞ ELİNİN ÜSTÜ SIRF DİKİŞ DEDİM NOLDU SANA SÖLEMEDİM DEDİ ...BIÇAK SALLAMIŞ BİRİ ELİNE GELMİŞ ÜZÜLCEM DİE SÖLEMEMİŞ ...allahıııım çook şükür sagsalim aldım yarimi bittiii sonunda hala inanamasaktaa bitttiiiisizlerde en güzel şekilde yaşayın bu duyguyu rabbim tüm askerlerimizi korusuun....
iyiyki varsınız canlarııımmmm
sınava girmediler ya canım o sınava girdikleri gündn itibaren 12 gün evde asker sayılıyordu şafaktan düşüyordu şimdi kalktığı için sınav düşmüyor ama askerler arasındaki bi söylentiye göre kalkabilirmiş o zaman 12 gün düşecek şafaklarımız keşke olsa
askerler öyle istedikleri için aralarında öyle konuşuyorlar... keşke düşse tabi ama hiç sanmıyorum :)
düşse müthiş olur nedense mayıs 20 sanki mayıs ayına girdiğimde hemen gelicek gibi geliyor
ama mayıs 30, koskoca bir ay gibi
Kızlarrr istemeye gelmek icin gün konusuluyor suan cok heyecanlıyımmm.))
herkese merhaba dün geceden beri yine dolu dolu geçmiş topiğimiz geçmişi okuyamadm
gizemim cnm neler yaptın nasılsın belli oldumu isteme tarihi
hoşgeldn cnm
gizeeem nerelerdesinn bellı olacakmı bugn ???? hobbaaaaaaaaaa
herkese merhaba dün geceden beri yine dolu dolu geçmiş topiğimiz geçmişi okuyamadm
gizemim cnm neler yaptın nasılsın belli oldumu isteme tarihi
14 şubat diye konuşuldubakalım inş ole olur bi aksilik cıkmazda.bn öyle istedim en anlamlı sevgililer günümüz olacak inşallah..
bak baak seen çok bişi yok gızem o zamaaaan kıyafetiiiii seçmeeek lazımmmmmmm
O gün nişan tarihi belli olur heralde.asıl onun kiyafeti onemlii olan.buda onemlide gider alırım artk.) kiloda vermem lazımm off.))ayy kısa kısa yazıom ancaa.eve dönünce yazcam inşallah.)
14 şubat diye konuşuldubakalım inş ole olur bi aksilik cıkmazda.bn öyle istedim en anlamlı sevgililer günümüz olacak inşallah..
hb cnm nasılsnnn heheh sorma cenelerımız düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?