bakıcaz canım her iş zor kendi içinde... kolay iş yok malesef... önemli olan işe alışıp ortama alışmam...
ayy ne bileyim ben isterim ki müstakbel kocacımla gidimtek seçemem ki herşeyi o kadar alışmışm ki onunla seçmeye kendime kıyafet alışverişine bile çıkmıyorum gitti gideli
alışırsın inşallah canım ben şunu bilir şunu söylerim ki her iş arkadaşıyla dost olunmuyor bazılarıyla sadece ''iş arkadaşı'' olarak kalıcaksın arasından 1 veya 2 tanesiyle yakın olucaksın.. Allahım senin karşına iyi insanlar çıkarsın inş :))
aslında haklısın sarı olmadan seçmek çok zor oluor çok kararsız biriyim bide Allahtan aldıklarımın fotosunu atıyorum beğeniyor ama napalım o gelince iş durumları hallolunca hemen hazırlıklar başlıcak bide bunlarla uğraşmayalım dedik..
evet tatlım öyle oluyor.. inş herkesin hayatına iyi insanlar çıksın... çok az sayıdalar artık ...
evet iyi düşünmüşsünüzbiz napıcaz ben hiç bilmiyorum hiçbişey yok ortada
burda konu açarım bana yardmcı olursunuz zorlanırsam
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım elbette her zaman yardımcı oluruz :))
sizin düğün falan belli miydi ttlm??
sizin düğün falan belli miydi ttlm??
bgnde bıttıyoo kızlarr
hadi bakalıım geldi mi sana 80 ler :)) 90 larda 110 lar gibi yavaş geldi bana inşallah 80 ler öyle olmaz
Evet kızlar bugün de bitiyo ... Birgün daha yaklaşmanın mutluluğuyla hergünü sorunsuz geçiririz umarım
Selam kızlar bende geldiim az kaldı 1 gün daha bitti :))
Selam kızlar bende geldiim az kaldı 1 gün daha bitti sayılır :))
iyi akşamlar kızlarrrr
Hoşbuldum tatlım iyiyim sen nasılsın
Aynen canım bitti bitti yaaYeni birgüne geçmenın sevıncıyle sabırsızlıkla beklıyorum
Bende sabırsızlıkla beklemekteyim adım adım yaklaşıyoruz mutluluğa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?