355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

alışırsın inşallah canım ben şunu bilir şunu söylerim ki her iş arkadaşıyla dost olunmuyor bazılarıyla sadece ''iş arkadaşı'' olarak kalıcaksın arasından 1 veya 2 tanesiyle yakın olucaksın.. Allahım senin karşına iyi insanlar çıkarsın inş :))

aslında haklısın sarı olmadan seçmek çok zor oluor çok kararsız biriyim bide Allahtan aldıklarımın fotosunu atıyorum beğeniyor ama napalım o gelince iş durumları hallolunca hemen hazırlıklar başlıcak bide bunlarla uğraşmayalım dedik..

evet tatlım öyle oluyor.. inş herkesin hayatına iyi insanlar çıksın... çok az sayıdalar artık ...

evet iyi düşünmüşsünüz biz napıcaz ben hiç bilmiyorum hiçbişey yok ortada
burda konu açarım bana yardmcı olursunuz zorlanırsam

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım elbette her zaman yardımcı oluruz :))

burası baya sessiz bu akşam kızlar ( çıkıyorum bendee kitaba sarayım barii hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Evet kızlar bugün de bitiyo ... Birgün daha yaklaşmanın mutluluğuyla hergünü sorunsuz geçiririz umarım

hadi bakalıım geldi mi sana 80 ler :)) 90 larda 110 lar gibi yavaş geldi bana inşallah 80 ler öyle olmaz

Evet kızlar bugün de bitiyo ... Birgün daha yaklaşmanın mutluluğuyla hergünü sorunsuz geçiririz umarım

valla bgn 89 olcaaaaam :)))))))) 100 ler bana hızlı gecıo gıbı gene gelıodu bu gecmıooo ıns 80ler gecerrr cnm gorsrz ıyı gecelerrr :)

ohh ohhh süpeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…