355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

dısardan bırı duysa aaa kıbrısmı oooo ne gzll.rhattır rahat.hadı sanslısın.... vb. ıfadeler duymaya alısın.oldukca snır bozucudur.sankı kırk kere gıtmısler orda askerlık yapmıslar gıbı.hele bunu dıyen orda askerlık yapanlarda olur.herkesın durumu farklıdır tabi.. ama ben pek ıyı bı yanını goremıyorum tehlikesiz olması dısında.tatile gtti diye sevinenler gercekten snır bozucu oluyorlar..
hala hazmedemiyorum lefkoşa olmasını o yüzden canım :41:

işsizler takımı merhabaaaaaa :3::3::3::3: :emir_bebek::9::9::8:

merhabaaaaa....:ssz::ssz:

bana da dua edinnn, bende iş başvurularında bulundum bu hafta iki tane sınava giricem, inşallah Allah hepimzin gönlüne göre versin bari işimiz gücümüz rast gitsin:)

edelim bebeğim hepimiz birbirimize dua edelim amin cnm amin inş tez zamanda gireriz işe hepimiz.. :ssz::ssz: başarılar sana da sınavlarında...

kızlar ya bide uzun dönem yada yakında dönecek olanların sayfasına girdinizmi belki oradada kıbrısta yapan ve bize fikir verebilecek olan birileri vardır :26: :26:

oyy kuzularımmm allah hepımıze sabır versın sag salim alalım askerlerımızı allah onları bıze bagışlasın sukurler olsn saglıklı olsnlar uzun ömür versınler onlara ve bızeee guzelde işler nasip etsınn allah bızlere ve askerlerimize gelince ve AMİN demeyii unutmayalım kızçelerimm He bu arada kısa bı aradan sonra ŞAFAKMATİK devrede şafakların atmasına az kaldı :16:

benden tecrubelısını mı bulcan ayol :9: dermiiişiiim.elmden geldıgınce anlatıyorum işte.1 yıldan fazla suredir bir kıbrıs yareni olarak...
kızlar ya bide uzun dönem yada yakında dönecek olanların sayfasına girdinizmi belki oradada kıbrısta yapan ve bize fikir verebilecek olan birileri vardır :26: :26:

hepimizin psikolojisi aynı işte yaa bende işe girmek istiyorum ömer pek yanaşmıyor ama zaman geçmesi için şart yoksa günler bitmek bilmiyor :26: :26: :50: :50:

bende istemeyen edende yok ama dolu dolu 4 aydır işsizim ve çaldıım her kapı yüzüme kapandı :43::43::43::43: sadece günler yüzünden değil maddi olarak çok büyük bi sıkıntıdayım ve acil iş bulmam gerek ama çalınan her kapı ya kilitli yada yüzüme kapatıyolar :43::43::43:

hepimizin psikolojisi aynı işte yaa bende işe girmek istiyorum ömer pek yanaşmıyor ama zaman geçmesi için şart yoksa günler bitmek bilmiyor :26: :26: :50: :50:

benim de aklımda yoktu henüz çalışmak ama dediğin gibi başka türlü bu şafak say say bitmez, hadi onlar sabahtan akşama kadar meşguller orda, biz evde boynu bükük kaldık=)

bende istemeyen edende yok ama dolu dolu 4 aydır işsizim ve çaldıım her kapı yüzüme kapandı :43::43::43::43: sadece günler yüzünden değil maddi olarak çok büyük bi sıkıntıdayım ve acil iş bulmam gerek ama çalınan her kapı ya kilitli yada yüzüme kapatıyolar :43::43::43:

Hayırlısı olsun canım benim. Bulursun iş üzülme. Ben 6 ay aradım anca buldum :18: Zaten 1 buçuk saat sürüyor yolda :18:

oyy kuzularımmm allah hepımıze sabır versın sag salim alalım askerlerımızı allah onları bıze bagışlasın sukurler olsn saglıklı olsnlar uzun ömür versınler onlara ve bızeee guzelde işler nasip etsınn allah bızlere ve askerlerimize gelince ve AMİN demeyii unutmayalım kızçelerimm He bu arada kısa bı aradan sonra ŞAFAKMATİK devrede şafakların atmasına az kaldı :16:

amin bebeğim amiiiiiinnnnnn :ssz::ssz:

Back
X