355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benden tecrubelısını mı bulcan ayol :9: dermiiişiiim.elmden geldıgınce anlatıyorum işte.1 yıldan fazla suredir bir kıbrıs yareni olarak...

yok cnm senin eline su dökemezler :1: :1:
ama siz normal telefn kullanmamışsınızki şanslıymışsınız o yüzden dedim ben :9: :9:

Hayırlısı olsun canım benim. Bulursun iş üzülme. Ben 6 ay aradım anca buldum :18: Zaten 1 buçuk saat sürüyor yolda :18:

inş cnm inş cnm asker beklemek zaten zor çok özledim çünkü işe girememek sorun değilde bide üstüne şu maddi sıkıntılar bitirdi beni 4 ayda bide askerim cnm benm hala bana maddi manevi yardım etmenin peşinde onunda maddi sıkıntısı var ama bana hesap numaranı falan gönder diyo o öyle dedikçe ben daha kötü oluyorum işte puuuuuuufffffffff öyle işte....:ssz::ssz:

evet bıraz oyle oldu canım .) ama dıger arkadaslarının hep elınde bır telefon var yani.. orda telefonda bıraz ucuz.adamlar son cıkan telefonları anında alıyor bıraz kullanıp satıp en yenı cıkanını alıyor dusun artık.bız sırf rahat gorusebılelım dıye santrale gecti iyikide gecmıs yani yoksa bıze para dayanmazdı..
yok cnm senin eline su dökemezler :1: :1:
ama siz normal telefn kullanmamışsınızki şanslıymışsınız o yüzden dedim ben :9: :9:

buarada kızçeler yaptıgımm kitabı verdımmmm coook begendiiii en özel saklıycaklarmm arasında dediiiiii verdıgmdn berı ne kdr begendıgndn bahsedıoo aşk aşk yaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:

bende istemeyen edende yok ama dolu dolu 4 aydır işsizim ve çaldıım her kapı yüzüme kapandı :43::43::43::43: sadece günler yüzünden değil maddi olarak çok büyük bi sıkıntıdayım ve acil iş bulmam gerek ama çalınan her kapı ya kilitli yada yüzüme kapatıyolar :43::43::43:

inşallah bulursun cnm bir an önce yaa rabbim kolaylık versin :26: :26:

benim de aklımda yoktu henüz çalışmak ama dediğin gibi başka türlü bu şafak say say bitmez, hadi onlar sabahtan akşama kadar meşguller orda, biz evde boynu bükük kaldık=)

evde oturmaktan cok sıkıldım ya her gün monoton şeyler yapıyorum cok keyifsiz ömersiz hayat gerçekten cok boşmuş :26: :26:

buarada kızçeler yaptıgımm kitabı verdımmmm coook begendiiii en özel saklıycaklarmm arasında dediiiiii verdıgmdn berı ne kdr begendıgndn bahsedıoo aşk aşk yaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:

Bende bugün gönderdim kitabımı :16: Doğum gününe kadar orada olacak birde mektup yazdım. Mektup yazdığımı söyledim sadece kitap sürpriz olacak inş. benimkide beğenir. :16:

:72::38: KIZÇELER ŞAFAKMATİK TABLOSU :72::38:

:72::16: 353. DÖNEM ( KASIM 2013) ASKER YARENLERİ :72::16:

:65::92: TEZKERE ALIP ASKERİNE KAVUŞAN YARENLER :65::92:

:51::13:TEZKERE ALICAZ VE ASKERLERİMİZE KAVUŞUCAZ BİZZ DİYEN YARENLER:13: :51:

:51:PLAKALARA DÜŞMÜŞ ASKER YARENLERİ:51:

qizem7 -> Şafak 27 ->Usta birliği Kıbrıs - Girne

Mystery1643 -> Şafak 57 -> Usta birliği İStanbul - Kartal

asi_genc -> Şafak ?

:23: PLAKALARA AZ KALDI !! BEKLE BİZİ PLAKALAR DİYEN ASKER YARENLERİ :23:

:10: ÇİFT HANELER BİİZ GELİYORUZ DİYEN ASKER YARENLERİ :10:

askbiziz42 -> Şafak ? Acemi - Usta birliği Aydın

bonsai -> Şafak ? -> Acemi-usta birliği Gemlik

buseizmir -> Şafak ? -> Acemi - usta birliği Tekirdağ

cimcime_89 -> Şafak 143 ->Acemi birliği Amasya - Usta birliği Van

DEAM -> Şafak 136 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Girne

exelanss -> Şafak ? -> Acemi birliği Denizli - Usta birliği Denizli jandarma

emine8983 -> Şafak ?-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Tekirdağ

Kubrah -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

Konya17 -> Şafak ? -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs Magosa

merveali0507 -> Şafak ? -> Acemi - Usta birliği Edirne

meo -> Şafak ? -> Acemi -Usta birliği Muğla

Plniko -> Şafak ?-> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs

PhD_ -> Şafak ? -> Acemi birliği - Usta birliği Tekirdağ

gizemsu2010 -> Şafak 142 -> Usta birliği Kıbrıs magosa

tgcsvl -> Şafak 138 -> Acemi birliği Manisa merkez - Usta birliği Kıbrıs lefkoşa

irem1890 -> Şafak 137 -> Usta birliği ?

uzramm -> 138 -> Acemi - Usta birliği Muğla

yasemnn -> Şafak ? -> Acemi birliği - Usta birliği Balıkesir

Zahter -> Şafak ?-> Acemi birliği Burdur - Usta birliği Kırıkkale

:50:YÜZLERE DÜŞELİM YETER ARTIK DİYEN ASKER YARENLERİ:50:

:29:İKİ YÜZLERDEYİZ SABREDİYORUZ DIYEN ASKER YARENLERİİ:29:

:15:İKİYÜZLERİ GÖRMEK İSTİYORUZZ DİYEN ASKER YARENLERİ:15:

dexsalgin -> Şafak ? -> Acemi birliği Bilecik söğütte - Usta birliği Belli daha değil

eleusis -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara etimesgut - Usta birliği Belli değil

merve91 -> Şafak ?-> Acemi birliği Ankara polatlı - Belii değil

:43:ASKER YARENİ OLMAYA SON GÜNLER KALDI DİYENLER:43:

Gokche8605 -> * -> Acemi birliği Kastamonu - Usta birliği Artvin

İSTEYEN OLURSA ŞAFAKMATİGE İSMİNİ YAZDIRMAK UZUN DÖNEM KISA DÖNEM FARK ETMEZ HEPİMİZİN AMACI BELLİİ ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ SİZİDE EKLERİM AMA USTABİRLİKLERİ TAM NERESİ YAZINKİ AYNI YERDE OLAN KIZÇELERLE BIRBIRINIZI BULMANIZ KOLAY OLSUN ... BİRGÜN DAHA YAKLAŞTIK SEVDİKLERİMİZE , ALLAH NASİP ETSİN HEPİMİZE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ DEMEYİ

KIZLAR ŞAFAKLAR COUGUMUZUN KARIŞTIGI İÇİN GÖREN ÖZEL MSJ ATSINN DÜZELTEYİM TAKİP EDEMİYORUM KİMİN NE DIYE
:40::40::40::40:

Biigün daha yaklaştık kızçeler .... Allah sabır versin hepimize :72:

Son düzenleme:
inşallah bulursun cnm bir an önce yaa rabbim kolaylık versin :26: :26:

evde oturmaktan cok sıkıldım ya her gün monoton şeyler yapıyorum cok keyifsiz ömersiz hayat gerçekten cok boşmuş :26: :26:

amin cnm amin valla öyle hayat çok boşmuş vakit geçiremiyorum evde bide en kötüsüde bende gece gündüz birbirine girdi bazen günleri bile ya önden gidiyorum ya geriden :9::9::9:

Back
X