355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Ay benim için bu aralar günler çok hızlıı geçiyooo :1::1: hergün 12 de zor kalkar oldum ben ee kahvaltı yap et derken saat akşam oluyo günlerim bi şaştıı hangi gün olduğunu şaşırmaya başladımm :1:

Ay benim için bu aralar günler çok hızlıı geçiyooo :1::1: hergün 12 de zor kalkar oldum ben ee kahvaltı yap et derken saat akşam oluyo günlerim bi şaştıı hangi gün olduğunu şaşırmaya başladımm :1:

aman cnm yapma :/ sonraa sıkıntı olurr

ayy bugün bende öyle oldum... bi de yengemin saçını boyadım iki dışarda dolandım bi baktım saat 8 olmuş:D

ayyy cnm ben şimdi içtim :D bitti son yudumu 5 dk önce aldım:) afiyt olsun:))
intikam izliyorum bende :D

oo afiyet olsun canımmm. bende kitap okuyorum arada göz atıyorum buraya:ssz:

tüüüh kaçırmışımm :)) sağol tatlım oh oh ne güzeeel :nazar:

gökcecim teşekkürler ^^ kitap demişkeen benmkıne aldıgım kıtabı begenmedi sıkıntıı veren kıtap ama sen aldıgın ıcın okuyorum dıo yazık ya okumaa dedm olmaz sen aldn dıo bu kıtaba nasıl ödül vermişler hayret ettm dıo :9: :1: kıtap okumaktan soguycak cocuk bsy degl :9::9::9:

resmen gözlerim doldu yaa maşallah cnm bnm coook sevidnim hadi tadını cıkartıın her anın hayırlı olssn bu arada ben demıstm 2014 ugurlu gelicek dıe :9::16::16::16::16::nazar:

saoll canıım maşallah hakkaten yaa ewt umarım ugurlu geliiir bizede hepimizeeee:1:

maşallah maşallah:) haydi şimdi nişan telaşına düşebilirsin :52:

daha ona çooooooooooookkkkkkkkkkk war canmm yaaa biz gizemler kadar hızlı diiliz ben hemen istemiyorum zaten hatta hiç istemiorum ewlilik falanda bakma sen:1:

saoll canıım maşallah hakkaten yaa ewt umarım ugurlu geliiir bizede hepimizeeee:1:

daha ona çooooooooooookkkkkkkkkkk war canmm yaaa biz gizemler kadar hızlı diiliz ben hemen istemiyorum zaten hatta hiç istemiorum ewlilik falanda bakma sen:1:

evetttt öyle yada böyle geçsinn gitsinnn :21::21:

hehehe maşallahhhh
gecıcekkk gecıceek bıtttrcezzzz :13::13:

Back
X