355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Kızlaar nasılsınız. Buaralar çok okuyamıyorum. Arada bakıyorum ama pek birşey yazamıyorum buraya. Iş çıkışında da hep dışarda oluyorum geç geliyorum. Bu akşam kalabalık burası maşallah. Iyidir umarım herkesler :)

Selam kuzummm iyiyiz sen nasılsınn. ? hadii gözünaydınn barışmışsınızzz :16::16:

bende bnmki bi adam gibi dursa ii olacam amaa yook abii adam dün söz verio gönül yapıp bugün gene aynısı yaa napmaya çalışıo anlamıyorum ki yaa amman salla yaa...sizde ne war ne yok canıım:1:

selam kızlaaarrr nasılsınız?????
uzun zamandır gelemedim farkındayım ama kitap okuma sevdam yüümden onu bırakıp buralara gelemedim :78::78:

Bu akşam morallerimiz sanki daha iyi gibi geldi...Bende uzun süren acemiliği cumartesi sabah bitiriyorum ve kavuşma heyecanıyla sanki daha iyiyim:6::6:

bende bnmki bi adam gibi dursa ii olacam amaa yook abii adam dün söz verio gönül yapıp bugün gene aynısı yaa napmaya çalışıo anlamıyorum ki yaa amman salla yaa...sizde ne war ne yok canıım:1:

iyi olursun merak etmee sıkma canını herşey yoluna girer kuzum zamanlaaa:7: valla biz bu aralar çok iyiiyiz:nazar::16: yeni yıl güzel geldii alışmaya başlıyoruz artık benimkinin yeride rahatmş keyfi yerinde geliyo sesii ben daha ne isterim kii :17:

uzun zamandır gelemedim farkındayım ama kitap okuma sevdam yüümden onu bırakıp buralara gelemedim :78::78:

Selam canımm iyi sen nasılsınn.. ?:72:
Ahh benimde 10 taneye yakın okunmak için bekleyen kitabımm biriktii yaa şimdi bi baslasam bırakamıcam ama çekmiyo bu aralar kitaplar beni kendinee sen ne okuyodunda gelemedinn.. :1:

Kızlaar nasılsınız. Buaralar çok okuyamıyorum. Arada bakıyorum ama pek birşey yazamıyorum buraya. Iş çıkışında da hep dışarda oluyorum geç geliyorum. Bu akşam kalabalık burası maşallah. Iyidir umarım herkesler :)

Bu akşam morallerimiz sanki daha iyi gibi geldi...Bende uzun süren acemiliği cumartesi sabah bitiriyorum ve kavuşma heyecanıyla sanki daha iyiyim:6::6:

kubracım hosgeldn cok sukur ıyıyz sen naslsn bakalm ? :))

gizemcim nerelerdesn sen aa olmaz kı boylee :))))))

hehhehe ohh super sevdgini goruceksn heee :16::16::nazar:

Selam canımm iyi sen nasılsınn.. ?:72:
Ahh benimde 10 taneye yakın okunmak için bekleyen kitabımm biriktii yaa şimdi bi baslasam bırakamıcam ama çekmiyo bu aralar kitaplar beni kendinee sen ne okuyodunda gelemedinn.. :1:

aslında okuduğumu söylemeye utanıyorum ama grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum :78::78::78::78::78::78:

aynenn öylee canım:21: daha iyi olcanız bi ustaya gidin yerleşin herşey güzel olcak:32:

Kızlar bir de 2 gündür bununla uğraşıyorum. Mektuplar yazacağım demiştim ya bir sürü. baya birşey yazdım. Ekleyeceğim çok az birşey kaldı. Nasıl olmuş? Umarım beğenir.

$image.webp

kubracım hosgeldn cok sukur ıyıyz sen naslsn bakalm ? :))

gizemcim nerelerdesn sen aa olmaz kı boylee :))))))

hehhehe ohh super sevdgini goruceksn heee :16::16::nazar:

ne desen haklısın valla cnm kitaba fena sardım ihmal ettim sizleri :26::26:

saol canım geldiii:1:

hadi gözün aydın cnm çok sevindim senin adına :nazar::nazar::54::54:

gizemcm çok özledik seni yemn ederim dün aklımdaydın acaba nerelerde diye iyi olmana sevndm.
hangi kitabı okuyosun

Back
X