Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlaar nasılsınız bakalıım asker yarenleriiiiiii???????????????????
Selam kuzummm iyiyiz sen nasılsınn. ? hadii gözünaydınn barışmışsınızzz![]()
kızlar nescafe içiyorum buyrun geliiin![]()
bende bnmki bi adam gibi dursa ii olacam amaa yook abii adam dün söz verio gönül yapıp bugün gene aynısı yaa napmaya çalışıo anlamıyorum ki yaa amman salla yaa...sizde ne war ne yok canıım![]()
bende bnmki bi adam gibi dursa ii olacam amaa yook abii adam dün söz verio gönül yapıp bugün gene aynısı yaa napmaya çalışıo anlamıyorum ki yaa amman salla yaa...sizde ne war ne yok canıım![]()
afiyet olsn cnm bende az önce içtim 3ü bir arada ama hiç hoşuma gitmedi uzun süredr içmiyodum...
selam kızlaaarrr nasılsınız?????
uzun zamandır gelemedim farkındayım ama kitap okuma sevdam yüümden onu bırakıp buralara gelemedim :78::78:
Kızlaar nasılsınız. Buaralar çok okuyamıyorum. Arada bakıyorum ama pek birşey yazamıyorum buraya. Iş çıkışında da hep dışarda oluyorum geç geliyorum. Bu akşam kalabalık burası maşallah. Iyidir umarım herkesler :)
uzun zamandır gelemedim farkındayım ama kitap okuma sevdam yüümden onu bırakıp buralara gelemedim :78::78:
Bu akşam morallerimiz sanki daha iyi gibi geldi...Bende uzun süren acemiliği cumartesi sabah bitiriyorum ve kavuşma heyecanıyla sanki daha iyiyim![]()
Selam canımm iyi sen nasılsınn.. ?
Ahh benimde 10 taneye yakın okunmak için bekleyen kitabımm biriktii yaa şimdi bi baslasam bırakamıcam ama çekmiyo bu aralar kitaplar beni kendinee sen ne okuyodunda gelemedinn..![]()
Bu akşam morallerimiz sanki daha iyi gibi geldi...Bende uzun süren acemiliği cumartesi sabah bitiriyorum ve kavuşma heyecanıyla sanki daha iyiyim![]()
kubracım hosgeldn cok sukur ıyıyz sen naslsn bakalm ? :))
gizemcim nerelerdesn sen aa olmaz kı boylee :))))))
hehhehe ohh super sevdgini goruceksn heee![]()
saol canım geldiii![]()
Kızlar bir de 2 gündür bununla uğraşıyorum. Mektuplar yazacağım demiştim ya bir sürü. baya birşey yazdım. Ekleyeceğim çok az birşey kaldı. Nasıl olmuş? Umarım beğenir.
Eki Görüntüle 917124
aslında okuduğumu söylemeye utanıyorum ama grinin 50 tonu üçlemesini okuyorum :78::78::78::78::78::78: