355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

benimkine gitmeden kitap götür dedimm yok okumam ben dedii allahım şimdide orda kitap arıyo çok şaşırttı beni kendisi pek okuyan bi tip degildii ama çarşıya çıkınca kitap alcam diyoo yaradıı valla askerlikk :9::9: evet evdeyim işte evde olmanın güzel yanlarından böyle şeylere vakit bol :)

Benimki de öyle. Kaç yıldır tanıyorum 1 kere kitap görmedim elinde. Şimdi kitap kurdu oldu. Birbirlerinden sürekli değiştirip değiştirip okuyorlarmış. Bir de benden aşk romanı istedi benim ki. Emin misin bak aşk romanı istediğinden diyorum. Şaşırdım kaldım :D

bilmiyorum çok aşırı bi özlem bastı şu an :/ dokunsan ağlıcam gibi :S
arkadaşlarımda sağolsun çok yanımda oluyorlar(!).:31:

Canım biraz zaman geçsin, inan alışacaksın. Ben ustaya kadar çok kötüydüm. Biri eşin nasıl iyi miymiş sen nasılsın dese gözlerimi kaçırıp cevap veriyordum:( Yoksa hemen salya sümük:(

Asker yareninin halinden yine asker yareni anlar canım.

İyi ki varsınız kızlaaar. Çoook seviyorum hepinizi.

evet canım ya zaman geçtikçe alışılmıyo daha da zorlaşıyor aslında hazırlıklıydım ama tahmin ettiğimden ağır geçiyor :14:

canım nerelerdesin seen :):):):)

aynen tatlım hiç bu şekilde olacağımı düşünmüyodum herkes bide sayılı gün çabuk geçer dio katil edecekler bni :95::41:

tatlım yoğundu aralık bnm için arada giriodum ama yazmaya fırsat olmuyodu :( ama artk burdayım işler biraz olsun rahatladı:) eee anlatın bakalım nasıl gidiyor yada gitmiyor :100:

Canım biraz zaman geçsin, inan alışacaksın. Ben ustaya kadar çok kötüydüm. Biri eşin nasıl iyi miymiş sen nasılsın dese gözlerimi kaçırıp cevap veriyordum:( Yoksa hemen salya sümük:(

alışmış gibiydim sanki bu akşam neden böyle oldum bilmiyorum...aynıydım bende senin gibi.. sanırım hepimiz öyleyiz... aşkım seni çok özledim dediği an telde böyle gözlerim doluyor kitleniyorum bişey diyemiyorum... elimden bişey gelmiyor çünkü :/

bu şekilde sürükleyen bi kitap oldumu bitirmeden bırakmıyorum bırakamıyorum sırf merakım yüzünden:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

evet bide bende şöyle bi sinir özellik var sevmesemde seri olunca zorlada olsa bitiriyorum yoksa begenmesem bile meraktan içim içimi yiyo :1: ama bu seri öylemii şıp diye bitti filmi olcakmişş filmi nasıl olcak acabaa yaa :17:

Benimki de öyle. Kaç yıldır tanıyorum 1 kere kitap görmedim elinde. Şimdi kitap kurdu oldu. Birbirlerinden sürekli değiştirip değiştirip okuyorlarmış. Bir de benden aşk romanı istedi benim ki. Emin misin bak aşk romanı istediğinden diyorum. Şaşırdım kaldım :D
.

keşke hep böyle kalsalar ya ne güzel :21: ahah ne güzel işte okuyup okuyup hayallere dalcak galibaa seninkii :9: keşke benimkide aşk romanı okusa belki ordan bi kaç taktik kaparr :27:

alışmış gibiydim sanki bu akşam neden böyle oldum bilmiyorum...aynıydım bende senin gibi.. sanırım hepimiz öyleyiz... aşkım seni çok özledim dediği an telde böyle gözlerim doluyor kitleniyorum bişey diyemiyorum... elimden bişey gelmiyor çünkü :/

Aynen ben de öyleydim. Canım sabret biraz. İnan alışacaksın. Şimdi işte bile bana diyorlar daha toparladın. Her geçen gün yüzün biraz daha gülüyor, alışıyorsun diye.

keşke hep böyle kalsalar ya ne güzel :21: ahah ne güzel işte okuyup okuyup hayallere dalcak galibaa seninkii :9: keşke benimkide aşk romanı okusa belki ordan bi kaç taktik kaparr :27:

Bunu söylediğin iyi oldu. Ona bolca taktikli kitaplardan seçip göndereyim. Yarasın valla :D

,
benmde içim şişti 2 gündür aynı olay canm yaa ne oldunu anlamıom kiiiiii:14:

ben hala rahatlayamadım yalnız psikolojik çöküntüye girdim heralde

askerinin gelmiş olmasıyla beraber rahatlayan psikolojin de olabilir bebeğim rahatlamanın verdiği bi hisle vücüdün tepki gösteriyor sanırsam

evet bide bende şöyle bi sinir özellik var sevmesemde seri olunca zorlada olsa bitiriyorum yoksa begenmesem bile meraktan içim içimi yiyo :1: ama bu seri öylemii şıp diye bitti filmi olcakmişş filmi nasıl olcak acabaa yaa :17:

sevmedim mi okyamıyorum ne kadar merak etsemde ama sevdşm mi işte sırf meraktan en fazla 3 günde bitiyor kitap :9::9::9:
evet duydum bende merak ediyorum filmi ama kitaptan sonra sarmayacağı kesin ama yine izlicem sanırım :17::17::17::17::17:

Nasılsın denizciğim. Eşin bebiş iyiler umarım?

Ben pek sevmiyorum nescafe. İşte sürekli gördüğümden içemiyorum herhalde artık. Ama fındıklının kokusu bir başka hakikaten.

iyiym tatlım bugün güzel bi haber aldım eşimin cezası bitti artık revire yerine geçecek şuan son nöbetini tutuyo yarında tatil pazartesi artık rahat olacak inşallah:46:
:19::16: bebişte çok şükür iyi :emir_bebek:
:nazar:
ben sütlü kahve seviyorum bence herşeyin orjinali güzel
sen nasılsın işler nasıl eşin nasıl bu arada hediye paketi senindi demi bence harika görünüyo eminim içindekilerde güzeldir.

askerinin gelmiş olmasıyla beraber rahatlayan psikolojin de olabilir bebeğim rahatlamanın verdiği bi hisle vücüdün tepki gösteriyor sanırsam

sevmedim mi okyamıyorum ne kadar merak etsemde ama sevdşm mi işte sırf meraktan en fazla 3 günde bitiyor kitap :9::9::9:
evet duydum bende merak ediyorum filmi ama kitaptan sonra sarmayacağı kesin ama yine izlicem sanırım :17::17::17::17::17:

yok canm rahatlamadı aslında o psiko daha çok bozuldu.........................................

Bunu söylediğin iyi oldu. Ona bolca taktikli kitaplardan seçip göndereyim. Yarasın valla :D

Ohh yarasınnn faydasıda bizee dokunurr benimki arayınca sorucam sana aşk kitabı göndereyimm miii diyee bakalım o seviyeye gelmiş mii
:9:

aynen aynı tadı veremez zatii ama merakk işteee :1:

Back
X