- 13 Haziran 2012
- 1.109
- 842
- 198
gerçekten çok sürükleyici![]()
evet ya sürükleyici serilerdendii.. :)) Sende kitap kurdusun galiba benim gibii

İnşallah canım yaa... Biran önce gitsin ve şafaklar düşsünnnn hemde çılgın bi şekilde![]()
inş.. bebeğimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten çok sürükleyici![]()
İnşallah canım yaa... Biran önce gitsin ve şafaklar düşsünnnn hemde çılgın bi şekilde![]()
bilmiyorum çok aşırı bi özlem bastı şu an :/ dokunsan ağlıcam gibi :S
arkadaşlarımda sağolsun çok yanımda oluyorlar(!).![]()
hayırdr canım noldu sana???merak etme ben yine kötüyüm sana destek çıkarım yalnız diilsiin![]()
evet ya sürükleyici serilerdendii.. :)) Sende kitap kurdusun galiba benim gibii
inş.. bebeğimmm![]()
açılıcaksan agla bence![]()
benimkine gitmeden kitap götür dedimm yok okumam ben dedii allahım şimdide orda kitap arıyo çok şaşırttı beni kendisi pek okuyan bi tip degildii ama çarşıya çıkınca kitap alcam diyoo yaradıı valla askerlikkevet evdeyim işte evde olmanın güzel yanlarından böyle şeylere vakit bol :)
bilmiyorum çok aşırı bi özlem bastı şu an :/ dokunsan ağlıcam gibi :S
arkadaşlarımda sağolsun çok yanımda oluyorlar(!).![]()
bencede aglayınca açılıyo insan ben kaç gündür hüngür hüngür agladım ama hala gözlerimde yaş ne hikmetse
içim dolu dolu ama ağlamak için neden yok... ay bilmiyorum ya ben galiba fazla takıntılı bi insanım...psikolojik rahatsızlığım var benim :S![]()
evet canım ya zaman geçtikçe alışılmıyo daha da zorlaşıyor aslında hazırlıklıydım ama tahmin ettiğimden ağır geçiyor![]()
canım nerelerdesin seen :):):):)
,bilmiyorum nedensiz bi içim doldu :/
sen nedn kötüsün cnm?
bencede en azından bende öyleyim ağlayınca rahatlıyorum açılıyorum.....
Canım biraz zaman geçsin, inan alışacaksın. Ben ustaya kadar çok kötüydüm. Biri eşin nasıl iyi miymiş sen nasılsın dese gözlerimi kaçırıp cevap veriyordumYoksa hemen salya sümük
![]()
bu şekilde sürükleyen bi kitap oldumu bitirmeden bırakmıyorum bırakamıyorum sırf merakım yüzünden![]()
Benimki de öyle. Kaç yıldır tanıyorum 1 kere kitap görmedim elinde. Şimdi kitap kurdu oldu. Birbirlerinden sürekli değiştirip değiştirip okuyorlarmış. Bir de benden aşk romanı istedi benim ki. Emin misin bak aşk romanı istediğinden diyorum. Şaşırdım kaldım
.
özleeeeeeem yapıyor cnm özlemekkk![]()
alışmış gibiydim sanki bu akşam neden böyle oldum bilmiyorum...aynıydım bende senin gibi.. sanırım hepimiz öyleyiz... aşkım seni çok özledim dediği an telde böyle gözlerim doluyor kitleniyorum bişey diyemiyorum... elimden bişey gelmiyor çünkü :/
keşke hep böyle kalsalar ya ne güzelahah ne güzel işte okuyup okuyup hayallere dalcak galibaa seninkii
keşke benimkide aşk romanı okusa belki ordan bi kaç taktik kaparr
![]()
,
benmde içim şişti 2 gündür aynı olay canm yaa ne oldunu anlamıom kiiiiii
ben hala rahatlayamadım yalnız psikolojik çöküntüye girdim heralde
evet bide bende şöyle bi sinir özellik var sevmesemde seri olunca zorlada olsa bitiriyorum yoksa begenmesem bile meraktan içim içimi yiyoama bu seri öylemii şıp diye bitti filmi olcakmişş filmi nasıl olcak acabaa yaa
keşke hep böyle kalsalar ya ne güzelahah ne güzel işte okuyup okuyup hayallere dalcak galibaa seninkii
keşke benimkide aşk romanı okusa belki ordan bi kaç taktik kaparr
![]()
hay Allah'ım bu kadarda sevgi pıtırcığı bu kadar duygusal bi insan değildim ben ya... hatta odun bile denilmiştir bana...
![]()
Nasılsın denizciğim. Eşin bebiş iyiler umarım?
Ben pek sevmiyorum nescafe. İşte sürekli gördüğümden içemiyorum herhalde artık. Ama fındıklının kokusu bir başka hakikaten.
hay Allah'ım bu kadarda sevgi pıtırcığı bu kadar duygusal bi insan değildim ben ya... hatta odun bile denilmiştir bana...
![]()
askerinin gelmiş olmasıyla beraber rahatlayan psikolojin de olabilir bebeğim rahatlamanın verdiği bi hisle vücüdün tepki gösteriyor sanırsam
sevmedim mi okyamıyorum ne kadar merak etsemde ama sevdşm mi işte sırf meraktan en fazla 3 günde bitiyor kitap
evet duydum bende merak ediyorum filmi ama kitaptan sonra sarmayacağı kesin ama yine izlicem sanırım![]()
Bunu söylediğin iyi oldu. Ona bolca taktikli kitaplardan seçip göndereyim. Yarasın valla![]()
sevmedim mi okyamıyorum ne kadar merak etsemde ama sevdşm mi işte sırf meraktan en fazla 3 günde bitiyor kitap
evet duydum bende merak ediyorum filmi ama kitaptan sonra sarmayacağı kesin ama yine izlicem sanırım![]()