355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

geldiğinden beri çektiğime yaa o ordayken sadece hasret wardı 3 gündür aglıyorum yaa bi ii oluyoruz sonra tekrar kavga 2 gündür konuşmuyoruz öglen kavga ettik gene kapadı telefonu :14:yeni açtı daha konuşmak istemiorum dio yaa bnm suçum günahım ne ya:14:sesine hasretken yüzüne hasretken herşey bitio ama biz dagıldık ya bu allahtan revamı ya:14:

geldiğinden beri çektiğime yaa o ordayken sadece hasret wardı 3 gündür aglıyorum yaa bi ii oluyoruz sonra tekrar kavga 2 gündür konuşmuyoruz öglen kavga ettik gene kapadı telefonu :14:yeni açtı daha konuşmak istemiorum dio yaa bnm suçum günahım ne ya:14:sesine hasretken yüzüne hasretken herşey bitio ama biz dagıldık ya bu allahtan revamı ya:14:

ayyy noldu böyle :18:

anlamadım nazar mı degdi noldu dün o kadar güzel gezdk ettik akşamdan beri yiyoruz gene birbirimizi yaa
bi zamanlar hasretinden aglayan bendim şimdi ise yanımda gene aglıyorum:14:

canım sizin oturup bir yerde şöyleee adam akıllı bir konuşmanız gerekiyor ne var ne yok kavga etmeden dökmeniz lazım böyle kawgayla falan olmaz. sakince halletmeniz gerekiyor. yapmayın böyle. ben ve birçok arkadaşım şu an sizin gibi beraber olmak için neler vermezdik kıymetini bilin günlerinizin.

noldu be cnmm sizee neidr çözemediğiniz /:

canım sizin oturup bir yerde şöyleee adam akıllı bir konuşmanız gerekiyor ne var ne yok kavga etmeden dökmeniz lazım böyle kawgayla falan olmaz. sakince halletmeniz gerekiyor. yapmayın böyle. ben ve birçok arkadaşım şu an sizin gibi beraber olmak için neler vermezdik kıymetini bilin günlerinizin.

ya bi zamanlar bende bugünler için neler vermezdim ama noluyo anlamıyorum yaa ani çıkışlar yapıyorum oda bazı şeyleri düşünemio mu noluyo ya noluyoooooooooo bizeee istemiyosan bitsin diyo resmen cnm yaa ben 15 ay beklemişim kaç yılımızı vermişiz birbirimize bu ne allah aşkına bitebilir mi öle pat die

bahar bi bilsem biz böle degiliz ya bigün önce özürler dileyip biz böle degildik diyen adam şimdi akşamdan beri konuşmuyo ya kırılmış bnm gbi oda bişilere bigün bırakıp gidecen en iisi şimdi gt dio

sinirden kırgınlıktan git diyordurr olurmu oyle seeey :25:

bahar bi bilsem biz böle degiliz ya bigün önce özürler dileyip biz böle degildik diyen adam şimdi akşamdan beri konuşmuyo ya kırılmış bnm gbi oda bişilere bigün bırakıp gidecen en iisi şimdi gt dio

neden kırılmış olabilir canım... bi de şey dicem dün hani konuşuyordunuz ya istemey gelme falan?? sen onada söyledin mi?

sinirden kırgınlıktan git diyordurr olurmu oyle seeey :25:

biliyorum ama cnm yanıyo ya:14:

neden kırılmış olabilir canım... bi de şey dicem dün hani konuşuyordunuz ya istemey gelme falan?? sen onada söyledin mi?

dün bişiler oldu bende daha o bişi demeden kızdm kapadm teli ben basitim böle kenara atabilcen işte bigün illaki bırakıcan beni diyip durdu anlamadm ki...
canm o biz degiliz gizemlerdi bizim yok öle bişi

dün bişiler oldu bende daha o bişi demeden kızdm kapadm teli ben basitim böle kenara atabilcen işte bigün illaki bırakıcan beni diyip durdu anlamadm ki...

ayy doğru doğru karıştırdım cnm... sen daha yok öyle bişi demiştin...
canım yanlış anlama ama en çok telefonu kapatmaya sinirleniyorlar galiba... sus konuşma ama telefon açık kalsın :))
Allah Allah neden bırakıcakmışsınki:S

ayy doğru doğru karıştırdım cnm... sen daha yok öyle bişi demiştin...
canım yanlış anlama ama en çok telefonu kapatmaya sinirleniyorlar galiba... sus konuşma ama telefon açık kalsın :))
Allah Allah neden bırakıcakmışsınki:S

ya benmde huyum kızdm mı direk kaparım oda kızıo ondan mı anlamadm işte

haklısın kolay bişi değilll uff f:25::25::26:

ya benmde huyum kızdm mı direk kaparım oda kızıo ondan mı anlamadm işte

canım valla sanırım en çok köpürdüğü odur... bizimki çok sakindir, dinlemeden falan çıkışmazda hiç hep dinler önce bağırmadan... ama böyle ben bi kaç kere konuşurken hep aynı şeyleri söylediği için teli kapamıştım suratına... hani böyle dişlerini sıka sıka konuşursun, suratıma bi daha teli kapama demişti... bi kere de bağırmışlığı var kapamıcak bu teli diye... şimdi yerse kapaa modundayım...:9:

Back
X