• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Denizciim hoşgeldin nerelerdesin bakalımm :)) aa neden öyle 2 haftada bir olucakmış ki? umarım kötü bişey yoktur :26:

Esracım tahmin edebiliyorum durumunu canım bizde sırf bu yüzden askere gitmeden önce nişan yaptık yoksa amacımız geldikten sonraydı..

Bizde askere gitmeden önce yapalım diyorduk hatta karşı taraf annesi falan çok istiyordu hesapta olmayan durumlar çıktı nişan olmadı şimdi aramızda sadece 2 saatlik bir mesafe varken yanında olamıyorum :(

iyi gibiydim.. iyi başladım güne ama bi hüzün kapladı hava karardıkça benimde içimi... bir hafta oldu göreli ama sanki 1 ay oldu :/

Ahh canım ahh ruh halimiz gün içerisinde milyon kere değişiyor sadece saat 12 ye gelince şafak atacak diye kendimi iyi hissediyorum sonra yine aynı gün değişen bişey yok

iyi gibiydim.. iyi başladım güne ama bi hüzün kapladı hava karardıkça benimde içimi... bir hafta oldu göreli ama sanki 1 ay oldu :/

ya sorma bende aynı durumdayım yalnız olmadığıma sevindim.. hatta gün içinde dışarı çıktım hava aldım arkadaşımla kahve içtik ama 5 ten sonra bi hüzün kapladı içimi :((

Bizde askere gitmeden önce yapalım diyorduk hatta karşı taraf annesi falan çok istiyordu hesapta olmayan durumlar çıktı nişan olmadı şimdi aramızda sadece 2 saatlik bir mesafe varken yanında olamıyorum :(

anladım tatlım, herşeyde vardır bi hayır bu şekilde düşün.. sizde gelince yaparsınız daha rahat olur canım

Ahh canım ahh ruh halimiz gün içerisinde milyon kere değişiyor sadece saat 12 ye gelince şafak atacak diye kendimi iyi hissediyorum sonra yine aynı gün değişen bişey yok

arkadaşımla buluştum bugün gayet keyifliydim sonra onun yanından ayrıldım eve tek döndüm birden bi kötü oldum şimdi nişanlım olsa evime kadar bırakırdı dedim tek bırakmazdı beni falan hala daha kötüyüm :( dediğin gibi milyon kez değişiyo ruh halimiz 12den sonra yeni birgün başlıyor :((

ben kaçıyorum kızlar, atvde maç var biraz izleyeyim kafam dağılır en azından :((

iyiki varsınız! iyi akşamlar hepinize :16:

İyii akşamlar ben geldimmm...:24:

ya sorma bende aynı durumdayım yalnız olmadığıma sevindim.. hatta gün içinde dışarı çıktım hava aldım arkadaşımla kahve içtik ama 5 ten sonra bi hüzün kapladı içimi :((

anladım tatlım, herşeyde vardır bi hayır bu şekilde düşün.. sizde gelince yaparsınız daha rahat olur canım

Öyle düşünmeye çalışıyorum bende canım hayırlısıyla bir gelsin aramızdaki engel kalksın başka bişey istemiyorum şuan Yorum

Hoşgeldin cnm naber

bugün çok iyiyimmm eşimle gittiğinden beri ilk defa görüntülüüü konuştukkkk :16: çok özlemişim yaaa..:16:
Senden naber canımmm seni daha önce görmemiştim buralardaa askerin nerde kısa dönemm mii. ? :49:

bugün çok iyiyimmm eşimle gittiğinden beri ilk defa görüntülüüü konuştukkkk :16: çok özlemişim yaaa..:16:
Senden naber canımmm seni daha önce görmemiştim buralardaa askerin nerde kısa dönemm mii. ? :49:

Ohh ne güzel canım iyi olmana mutlu olmana sevindim :) aslında bu topiği takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum bikaç gündür katıldım bende benim sözlümde Sakarya'da asker kısa dönem yapıyor yolu yarıladık 3 ay kaldı

Ohh ne güzel canım iyi olmana mutlu olmana sevindim :) aslında bu topiği takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum bikaç gündür katıldım bende benim sözlümde Sakarya'da asker kısa dönem yapıyor yolu yarıladık 3 ay kaldı

ayy seninkii daha güzelmişş ne güzel 3 ayy. :72: Hımm bende bu aralar pek girmedim ondan denk gelmedik demekk.. :6:

Ahaha :) iyi olmaya çalışıyorum cnm ne olsun ya sende ne var ne yok nasılsın

aynen öle gülücük mülücük koyuyorum ama bgn daha ktüyüm konuştm barışla kötü kapadım telefonu ağladm da konuşurken şimdi daha moralim bozuldu çle kapattm diye anlıcağın pek iyi değilim :ssz::ssz:

Back
X