359.Dönem (Mayıs 2015) Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayı Asker Yarenleri

Cassia

Sol omzuma göm saçlarını*
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
493
292
Biraz erken açtım başlığı ama zaman akıp geçiyor.
Mayıs 2015'te sevdiğini askere gönderecek arkadaşlar bu başlık altında toplanalım..
Umarım yalnız değilimdir.. :KK14:

ben de bunlardan biriyim :KK5: 15 şubat'a kadar başvurmuş olmaları gerekiyordu, benim sevdicek de geçen cuma başvurusunu tamamlamış. inş hayırlısıyla gidip dönerler :)

ben de bunlardan biriyim :KK5: 15 şubat'a kadar başvurmuş olmaları gerekiyordu, benim sevdicek de geçen cuma başvurusunu tamamlamış. inş hayırlısıyla gidip dönerler :)

Mayıs celbi için son başvuru tarihi 28 Şubat'a (Cumartesiye denk geldiği için 27 Şubat'a) uzatıldı. Asal sitesinde de yayınlandı.

Bizde cuma başvuru yaptık fakat bütün evrakları tamamlayamadık. Bu hafta tamamlayacağız eksik kalanları.
Bu yolda yalnız olmadığıma sevindim. :KK5:

ben 4 şubatta gönderdim askerimi acemi birliğine, biz de daha çok var diyorduk ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. Bol bol sarılın sevdiklerinize yanınızdayken:)

ben 4 şubatta gönderdim askerimi acemi birliğine, biz de daha çok var diyorduk ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. Bol bol sarılın sevdiklerinize yanınızdayken:)

Canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi zaman çabuk geçiyor. Beklerken bu kadar çabuk geçmeyecek sanırım :KK17:
Sizde tez zamanda kavuşursunuz umarım. :nazar:

Bende 4 şubatta gönderdim sevdiceğimi. Çok zor geçiyor şimdi tam 38 gün gitti ama Rabbim sabrınıda veriyor . Allah yardımcınız olsun . :)

Mayıs'ta sevdiğini gönderecek benden başka kimse yok mu :KK43:

Ben de varimm
Biz yeni sevgili olduk tesadüfi durumlar bizi birlestirdi
Simdi de askere gidicek mayista kisa dönem 6 ay yapicak :KK51: aramiza askerlik engeli takildi

Burdaki herkese Allahtan sabirlar diliyorum ve tez zamanda sevdiginize kavusmanizi diliyorum :)

X