Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bunlardan biriyim 15 şubat'a kadar başvurmuş olmaları gerekiyordu, benim sevdicek de geçen cuma başvurusunu tamamlamış. inş hayırlısıyla gidip dönerler :)
ben 4 şubatta gönderdim askerimi acemi birliğine, biz de daha çok var diyorduk ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman. Bol bol sarılın sevdiklerinize yanınızdayken:)
Amin hepimiz kavuşalım sağ salim sevdiklerimize inşallahCanım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi zaman çabuk geçiyor. Beklerken bu kadar çabuk geçmeyecek sanırım
Sizde tez zamanda kavuşursunuz umarım.
Kısa dönem mi sizin de ? öyleyse beraber sayacağız demek ki şafağı :)Bende 4 şubatta gönderdim sevdiceğimi. Çok zor geçiyor şimdi tam 38 gün gitti ama Rabbim sabrınıda veriyor . Allah yardımcınız olsun . :)
Malesef canim uzun donemizKısa dönem mi sizin de ? öyleyse beraber sayacağız demek ki şafağı :)
Allah yardımcınız olsun, günler su gibi geçsin inşallah:)Malesef canim uzun donemiz
İnsallah tatlim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :)Allah yardımcınız olsun, günler su gibi geçsin inşallah:)
hayırlı tezkereler canım ilk zamanlar zor olsa da insan mecburen alışıyorMayıs'ta sevdiğini gönderecek benden başka kimse yok mu
Hayırlı tezrekeler canım şimdiden :/Mayıs'ta sevdiğini gönderecek benden başka kimse yok mu
Mayıs'ta sevdiğini gönderecek benden başka kimse yok mu
Hayır değilsin nişanlım 13mayısta gidiyor.Biraz erken açtım başlığı ama zaman akıp geçiyor.
Mayıs 2015'te sevdiğini askere gönderecek arkadaşlar bu başlık altında toplanalım..
Umarım yalnız değilimdir..
Mayıs'ta sevdiğini gönderecek benden başka kimse yok mu
Hayırlı teskereler canım şimdiden :)Mayısta askere kimlerin sevdicekleri gidiyor