38 haftalık kızımı kaybettim

Aseldefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
11
1
39
35gün önce 38 haftalık kızımı hiçbi sebeb yokken kaybettim önceki gün nst normal sancımda yoktu meğrr kızım sıkıntıya girmiş kakasını yapmış içimin acısı hiç geçmiyor benm stresim yüzünden böyle oldu son aya kadar çok mutluydum 33ncü hafta öğrendklerim hayatımı kararrttı kızımda 5hafta dayanabildi bu durumda olan arkadaşlar warmı

Başın sağolsun canım benim..
Senin yüzünden olmamıştır,böyle düşünme..

Sağolun teşekkür ederim benm stresimden dolayı oldu çünkü ne bende nede bebekte herhangi bi hastalık anomali yok herşey normal stres dışında

Sağolun teşekkür ederim benm stresimden dolayı oldu çünkü ne bende nede bebekte herhangi bi hastalık anomali yok herşey normal stres dışında
Kuzum millet ne stresler yaşıyor gebeliginde.. Son anda oluşmuş bir sıkıntı olmuştur bebekte..
Sen sebep değilsin.
Topla kendini canım benim.:KK19: Yine olur Allahın izniyle bebeklerin..

Şöyle açıklıyayım arkadaşlar 33 haftalık hamileydim eşimin telefonunda başka bi face hesabı olduğunu gördüm açık bırakmş burda baskalarıyla konuşmaları wardı bi kadınla birlikte olmuş ben 5aylık hamileykenki zamana denk geliyor o beraberlkten bir hafta sonra kadın ewlenmiş bitmiş sonra yeniden görüşmek istemiş dünyam yıkıldı dedektif gibi iz sürdüm başka bi hat kullandığını öğrendm o hattı çıkarttırıp konuşma detaylarını çıkarttım kadınla konuştum sonra yüzyüze görüştüm oda hamileydi on haftalık gözümle görmesem inanmazdım okadar ilgili bi adamdı ki hepsi yalandanmış awukatla görüştüm ayrılmk için ama doğumdan sonrayı bekliyelim şimdi senin için zor olur dedi awukat bu arada 11 yaşında bi kızım daha war onlar için sustum ama içime atmam kızımın canını aldı içim acı dolu geçmiyor düşndükçe pişmanlıklar çoğalıyor.

Şöyle açıklıyayım arkadaşlar 33 haftalık hamileydim eşimin telefonunda başka bi face hesabı olduğunu gördüm açık bırakmş burda baskalarıyla konuşmaları wardı bi kadınla birlikte olmuş ben 5aylık hamileykenki zamana denk geliyor o beraberlkten bir hafta sonra kadın ewlenmiş bitmiş sonra yeniden görüşmek istemiş dünyam yıkıldı dedektif gibi iz sürdüm başka bi hat kullandığını öğrendm o hattı çıkarttırıp konuşma detaylarını çıkarttım kadınla konuştum sonra yüzyüze görüştüm oda hamileydi on haftalık gözümle görmesem inanmazdım okadar ilgili bi adamdı ki hepsi yalandanmış awukatla görüştüm ayrılmk için ama doğumdan sonrayı bekliyelim şimdi senin için zor olur dedi awukat bu arada 11 yaşında bi kızım daha war onlar için sustum ama içime atmam kızımın canını aldı içim acı dolu geçmiyor düşndükçe pişmanlıklar çoğalıyor.
başın sağolsun
kendini suçlama sakın.
bebeğini stresten dolayı kaybettiysen bile senin yüzünden değil, karısını aldatan şerefsiz kocan yüzündendir.

Cok cok üzüldüm başin sağolsun bir piskologa fln git canım kolay değil yasadıkların kesinlıkle kocan olucak adamıda bosa.ay akşam akşam bela okutucaksınız bana...kocanı allaha havale ediyorum yaptıgı zinanın bedelını ödiycek ama daha da kötüsü doğmamıs kızının canını almanında bedelını ödiycek.ben olsam bu olayı kadının kocasının öğrenmesini sağlardım

Kendimi toparlayabilsem yapacaklarımın sınırı olmayacak kızım yasasaydı yada herhangi bir hastalık anomaliden dolayı kaybetseydim bukadar öfkeli olmazdm inanın

Anladim kadarı sen çok güçlü bi kadinsin uzul me demek istemem çünkü desemde uzuleceksin ama sunu bilmenin isterim bunun sorumlusu sen değilsin . Sen un evladinsama sŞefaatçi olacak manevi olarak daggüçlü ol .Ayakda durmak içinbi nedenin daha var bi kizin daha cunku

Güçlümüyüm bilmiyorum sanırım yoruldum artık dayanamıyorum herşeye herkese öfkeliyim dışarı çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum bide öyle bişeyki herkesin elinde kucağında bi bebek görmek bile istemiyorum

kendini suçlama..bende bebek kaybettim..ama daha sonra bebeklerin olacak..mutlu olacaksın..Hoppa

Güçlümüyüm bilmiyorum sanırım yoruldum artık dayanamıyorum herşeye herkese öfkeliyim dışarı çıkmak kimseyle konuşmak istemiyorum bide öyle bişeyki herkesin elinde kucağında bi bebek görmek bile istemiyorum
bol bol dua et çok zor bunun üstesinden manevı olarak dua ile gelebılırsın .RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Gözlerim doldu inan, rabbim kaldırabilecek sabırı ihsan etsin sana... Rabbimin vardır bir bildiği, bir anne olarak sen bebeğini en güzel en korunaklı yerinde karnında taşıdın. Meleğin için yapabileceğin en güzel şeyleri yaptın.. Rabbim güç versin sana... Bir süre foruma girme, aklını dağıtmaya çalış bir uğraş bul tez zamanda. Öfkeni stresini bir şekilde at ama içine atma yavruşum..

seninhayat sınavında buymuş kardeşim. Allah ın bir bildiği vardır. meleğin seni cennette bekleyecek. Allah sabrını versin kolay değil aylarca karnında taşımıssın. ve bir sapık adi adam yüzünden bebeğini kaybetmişsin. herşeyin başı sinir stres Allah korusun dert sahibi olursun. en güzeli psikolojik deste alman ve Allah a sığınman. O adamı o kadını Allaha havale et Allahından bulsun. hamileymiş onun günahınada sen girme . Allah zaten onun cezasını verir. En güzelini yaradan bilir. Bbeğin dünyaya gelmediysede Sebebi vardır. Takdir ilahi. Bunları demek bile garip geliyor Allah yaşatmasın dayanma sabrı versin :KK43:

Tşk ederim arkadaşlar inş bununda üstesinden geleceğim öncelikle bi fiziktedawi uzmanına göründm ordan psikiyatri sonuç 3 antidepresan ve bi aile danışmanıyla terapiye başladım inş faydasını görürüm

canım rabbim sabır versin bunların hepsi bir imtihan babam hep derdiki mmutluluk iki sıkıntı arasındadır sıkıntın varsa kavuşman yakındır bu söz hayatımın her devresinde aklımda dayanmak zor ama rabbim gücünü sabrını veriyor bol bol dua et...ve kafanı oyalayacak ieyler bul içeri kapanmam deprosyana sokar he bence uzman yardımı alıp çok çabuk toparlanırsın inan gitmem deme git allah yardımcın olsun

Of offff çok üzüldüm sabah sabah sen nasıl dayaniyosun canım
Bi yandan kocanın serefsizligi bi yandan evladın
Ama Allah sabreedenlerle beraberdir herzaman
O alçak esin ve o iğrenç kadın belalarini bulacaklardır emin ol
Bi kizin daha var onun için çok güçlü olmak zorundasın
a
Yüce Rabbim sana kendi sabrindan versin canım umarım ailen arkadaşların sana destek olurlar bu zor zamanda

geçmiş olsun canım boşanmak için adımı bian önce at bebeğini taşıyan kadını uçkuru için üzüp bebeğinin kaybına sebep olan adamı asla affetme

X