- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.544
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimle büyürmüsün kızım
döndüm baktım odaya
silüetin
sadece yüzün yok
bir de sesin mi olacak küçük evimde
yürürmüsün adım da atarmısın
ya dışarıda
kapımın önündeki parkta
hiç sallamadığım seni
benimle büyürmüsün kızım
elini bıraksam korkarmısın
bırakma diye
beni de büyütürmüsün kızım
yüreğimde
hemen şimdi geldi.gideyim yüzümü yıkıyayımda yarımları tamamlıyayım.
Hoş bulduk Merye'cim. Tamam dediklerine dikkat ederim. Bu arada az kaldı ha doğuma. Süperrr... Kendine çok iyi bak arkadaşım...
kızlar selam herkese geçmişe bakamadım ne kadar bildiğinizi bilmiyorum kısaca anlatayım. 22 si sabahı 11.24 de oğlumu dünyaya getirdik. çok şükür epidural sezaryan sorunsuz ve duygusal geçti. odama gittiğimde bebeğim beni bekliyordu fakat sütüm gelmesine rağmen hıckırık gibi iç geçirmesinden inlemesinden sütü alamadı hemen akciğerlerde su ıslaklık olabilir diye yenidoğan yoğun bakıma alında tam 8 gece orda yaşam mücadelesi verdi. oğlumun heryerine kablolar bağlandı toraks tüpü bağlandı. bebeklerin yüzde onunda olabilecek akciğer ıslanması normalde biriki günde idrar yoluyla atılabiliyormuş fakat Mertin sol akciğerini saran zarı patlayınca içine hava girmiş bu hava akciğerin genişlemesini engellediği için pnomatoraks yaşadı yani nefes alamıyordu çocuğum. hemen toraks tüpü takıldı ve o tüple o hava dışarı çıkartıldı. bu arada ayağından elinden değişerek damardan kan yoluyla besleniyor aynı zamanda göbeğinden de beslenme yolu açıldı. ağzında midesine bi kablo ile üçüncü gün sanırım anne sütü vermeye başladılar. burnunda başka bir hava veren cihaz derken ben hergün onu öyle görmekten hep kötü şeyleri düşünmekten hayatınım en kahr dolu günlerini yaşadım . tabi sevincimi kimseyle paylaşacak kadar vaktim olmadı. dün değil evelsi gün kontrole gittiğimde doktorum yoğun bakımda merte meme emzirtti ve bizi aşağıya odaya aldılar artık oğlum iyileşmiş tüm kablo ve toraks tüpünden kurtulmuştu. bi gece yine hastanede kaldık eğitimleri aldık ve dün akşam oğlum taburcu oldu. ben üç gün kalıp çıkmıştım. bu süreç çok zor geçti allah kimseye böyle kötü günler yaşatmasın. allaha hamdolsun bizim ve tüm sevenlerimizin dualarını kabul etti. şimdi oğlum yanıbaşımda uyuyor. hepinizi çok öpüyorum . tüm anne olmak isteyen arkadaşlarıma ve anne adaylarına çok ama çok dua ettim. allah kimseye dermanı olmayan dert vermesin.
Arkadaslar Merhaba
Test sonucum pozitif!Biraz heyecanliyim ama esimin de uyarmasi ile asiri heyecan yapmamaya calisiyorum. Bu filmi daha once izlemistik ama arkasi gelmemisti. Allah umarim saglikla ve hayirla devamini getirir. Simdi kese ve kalp atisi beklemesi icinde olacagiz, dualarinizi bekleriz.
selam denizverdi bu arada şiirine bayıldım ve ağladım çok duygulandım zaten son iki yıldır kızımı kaybettiğimden beri ağlak oldum iyice....:2:
güller herkese yazdım.uçtu gitti.hiç sevmiyorum KKnın yeni halini.![]()
zarpdeniz,canımmm çok sevindim..ben zaten sonucun pozitif çıkacağını tahmin ediyordum..çok umutluydum senden..Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah![]()
![]()
alabamacım,çok kötü şeyler yaşamışsınız,geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Rabbim tekrarını yaşatmasın...
denizverdi,şiirini çok beğendim,yüreğine sağlık...seninde tatlı telaşların başlamış ne güzel..
heradacım,iyiyim canım..sende iyisindir inşallah..birkaç gündür buraya yazamadım, sebebini aşağıda anlatıcam ..
baharnazcım,rahim ağzında açılmamı varmış?doktorun neden dinlenmeni istedi..sebebini yazdıysan da gözden kaçırmış olabilirim..meraklandım şimdi bak..
patiklercim,çok geçmiş olsun canım..iyiki çapadaki doktorunu dinleyip tekrar çektirmişsin ultrasonu yoksa boşu boşuna üzülecektin...herşeyde bir hayır vardır diye boşuna dememişler,çapada çektirmendeki hayır da buymuş demek ki...inşallah herşey daha da iyi olur canım...
altınyunus,demek bebeğin kilo almış..maşallah UMUT'umuza..inşallah herşey daha da güzel olur...
merye,cans,hülya,deniz bulut,toana,nisa mai,gül1973,inşallah sizlerde iyisinizdir..unuttuğum kimse var mı acaba??,varsa şimdiden özür diliyorum
birkaç gündür foruma giriyordum ama okuyamadan hemen çıkmak zorunda kalıyordum,dün kızkardeşimi beline vuran şiddetli sancı sebebiyle acile kaldırmışlar..tabi bana söylememişler telaşlanırım diye,çok geç haberim oldu...bugünde annem katarakt ameliyatı oldu,yarın kontrolü var bakalım..inşallah herşey yolunda gider..
10 gündürde kayınvalidem buralada,bende kalmıyor kaynımda kalıyor ama süreki gelip gitmek zorunda kalıoruz..bu sebeplerden dolayı 2 gündür yazamamıştım foruma..ama bu gece 2 güzel haber aldım çok mutlu oldum..
Kızlar ıyı aksamlar bende ayın 16 sına ıgnelerıme baslıyorum allah ızın verırse bısey sorucam cıceklerbenım ucuncu deneme genelde kacıncı defada tutuyo bu bebeısler ya bılenınız varsa ltfen yazın ıhtıyacım var opuldunuz
![]()
herkese merhaba
hepiniz sağolun destekleriniz için.oğluşumu sabah 11 gibi gördüm.camın arkasında jaluzilerin arasından.
buna da şükür olsun.küçücük oğlum tayzeleri.görünce acık ağladım 15 sene bekledim ne yapayım?kıyafet istediler onları verdik.sonra boynu bükük döndük.neyse sayılı gün.pazar günü 3 hafta olacak şaka gibi geçti zaman.![]()
iyi akşamlar canım zarpdeniz inş.kabvuşacak yavrusuna inş.sende canım biraz ümidini kırmayayım ama bir ara bir kadın bahsetmişti 7 yıl sonra evlatlık sırası gelmişti ama inş.sennki fazla sürmez
göürnceye kadar sen çıkmşsın ama şiire bayıldım santçı ruhlu arkdşm