38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Merhaba:71:

Ben bugun doktora gittim, iki tane kesemiz var!:4: Iki hafta sonra kalp atislarini gorecegiz insallah. Gitmeden once agri ve sancilardan dolayi endiselerim vardi biliyorsunuz, simdi biraz daha iyiyim. Ultrasondan sonra Istanbul'daki doktorumu aradim, onlarda kalp atislarini duyalim dediler. Yine beklemedeyiz yani...

Denizverdi ve Baharnaz bunlarda size:71:

Herada Hosgeldin, arayi uzatma canim. Insallah AS'den de guzel sonuclarla geleceksin.:16: Sancilar bir gelip bir gidiyor canim, tek her sey yolunda gitsin de onlara raziyim.

Baharnaz, tansiyon kalitsal olabilir canim. Insallah hamileliginin geri kalan kisminda seni zorlamaz canim. Altin haftalarinin keyfini cikar canim.:34:

Merye, yere egilirken senin dizlerini kirarak egil dedigin surekli aklima geliyor canim. Dikkat ediyorum merak etme.:34:

Ismini yazamadigim arkadaslara sevgiler.:9:

:66::66::66::64::64::64::64::64::64::64:

Gunaydin Arkadaslar,

Denizverdi ve Nisa-Mai cicekler gondermis, cok tesekkurler. Ben benimkini aldim.
Ben de herkese bir nescafe yada cay gonderiyorum.:68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68::68::68::68::68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68: :68:

Baharnaz, sut icer ve meyve yer O'na da sut ve portakal gonderiyorum.:39::68:

Denizverdi, ikon dilin super, tesekkur ederim.:9:

Günaydın

ZarpDeniz Allahıma şükürler olsun canım :nazar::nazar:inşallah herşey yolunda gidicek sen dua et ve için rahat olsun hareketlerinede dikkat et Allah tamamına erdirsin

Süt ve meyve için tşkler canım sabahları kansızlıktan dolayı sütü bıraktım sulandırıp pekmez içmem lazım onuda içemiyorum ama meyveye hiç hayır demem sabahları 7 de kan ilacımla 2 mandalinayı yutuyorum :)

Tansiyonla başım dertte nolcak bakalım. tansiyon yüzünden Ablam doğumunu 23.haftada yapmıştı yanlış hatırlmıyorsam çok şükür yaşıyor göbüşlü 9 yaşında bir yakışıklımız var :nazar:

Denizverdi ne zaman konuşcak bu klavyen canım özleniyorsun :16:

Nisa mai çiçekler içn tşkler :71: senin için

gunaydın arkadaşlar.....
zarpdenız tekrar tebrık ederım ... allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın ...
herkese mutlu bır gun dılıyorum ...

Zarpdeniz harika. İkizler geliyor demek. Süper süper süper. Devamı da sağlıkla gelecek ve keyifle kucaklayacaksın miniklerini inşallah.

Güzel dilekleriniz için sağolun kızlar. AS'den korkmuyorum açıkçası, prosedürün uzman ellerde gayet güvenilir olduğunu biliyorum. İnşallah herşey yolunda gidecek ve ben de sizlere yıl sonunda güzel haberler vereceğim inşallah.

Zarpdeniz canım çok sevindim hem de iki kese tam istediğin gibi inşallah kalp atışlarını da duyucaksın kısa sürede.Allah kucağına almayı da nasip etsin canım.

zarpdeniz gözün aydın :64:sanırım bu topiğin ilk ikizleri geliyor.:8:valla bir yandan da çok zor geçmiş olsun. ben hem ikiz hamileliğin risklerini hem asıl doğumdan sonrasını düşünemiyorum. bana bir tane yetiyor evde halamla 2 kişi başedemiyoruz ocakta yardımcı başlayacak sanırım 3 kişi de başedilmez ikize geçmiş olsun diyeyim :27:zevki de ayrıdır tabii. :46:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herada ben de ikili test sonucu iyi olunca amnioda bir terslik olursa diye çok korkmuştum. uzman doktorlarda bu risk çok daha az ama yine de var. inşallah sonuçtan önce sağ salim atlattığını müjdelersin amnio gerilimin biter

rüzgardeniz maşallah oğluna koşturup yoruyor seni anladığım kadarıyla. 3 yaşından sonrası daha rahatmış sık dişini 2 yıl kaldı :61: evet kabızlığa karşı popodan uyarmak iyi değilmiş bebeğin ıkınmasını ve anüsün açılmasını öğrenmesine engelmiş ama benimki 2 gün yapamadı yine dr fitil verdi. bu sefer de onu kullandım ama hemen hemen aynı şey onu da kullanmak iyi değil. doktora tekrarlarsa ne yapacağız zırt pırt fitil de çare değil dedim kabızlığı önleyibi başka marka mamayı deneriz dedi. şu mama işinin kabız yapması çok gıcık. keşke şu sütüm artsaydı :59:

az önce yazdım gitmedi.sistembakımda dedi
şimdiçayımla az yazayım.
klavyenin miadı dolmuş.tesadüf;az önce karşı komşumun kızı geldi ders için..onlar cezalı...babaları yanında götürüyor bir kabloyu...ancakbabaları evdeyken girebiliyorlar nete..klavyesinigetirdi yaptı dersini:27:kızkardeşim az sonra bir klavye getirecek.emanetle buradayım..herkesekucak dolusu sevgiler:16::16::16::16:

sütlü baharımnisacımsabahın erken gülleri merhaba:71::71:

zarp hocamakşam tam yazmaya başladım.maalesfe son nefesini verdi kalvyemm..sevincinizi paylaşıyorum:49::49::48:önceden ne güz<el cok cok emziğini çeken bebek ikonu vardı :((

herada;canım as in iyi geçer inşallah.bu günüde gördük ya bundan sonrası da inşallah güzel sonuçla devamedecek...

cans hoca uğramışsınız.saygılar...:71:

bluestar;az kaldı hocam kalvye yolda...:71:
komşu geldikaçtım

Deniz Bulut, yazmayayım dedim ama... Sağolasın yorumun için, sence ben aldığım riskin farkında değil miyim? Amnio öncesi süper moral oldun, bin sağol.

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba:71:

Denizverdi'den selam yazacaktim ama o bir kacamak yapip bir-iki satir yazmis zaten ama ben yine de O'nun selamini soyleyeyim.:13:

Baharnaz, kan degerin yeni mi olculdu? O yuzden mi kan ilaci aliyorsun? Annem de su an aliyor kan degeri cok dusukmus, doktoru cerrah, uc gun sonra kalp krizi ile karsima gelmeni istemiyorum demis, bir aylik minik kan siseleri var simdi. Iyı dielklerin icin sagol canim, dua ediyorum bugun de belim agridi cok, ama uyarilariniz dogrultusunda simdi her gun degisik yeni bir agrim olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum.:1:

Herada, sagol canim. Benim de zamanim gelince AS yaptiririm diye dusunuyorum, bekleme sureci icin Allah sabir versin canim.:16:

Patikler, Cans, Hulya, cok tesekkur ederim. Darisi sizlere arkadaslar, en kisa surede...Hulyacim, evet bu kadar bekledikten sonra ikiz istiyorduk, insallah saglikla kavusuruz. Doktorum once kalp atislarini duyalim diyor, beklemedeyiz.

Deniz Bulut, ikizlerin zor olabilecegini tahmin ediyorum ama bir o kadar da sekerler. Evvelsi gun Annemin komsusunun 3kg'luk bir haftalik bebegini gordum, kucagima zor aldim, bebegin bir yerini incitirim yanlis tutarim diye... :37:
Kabizlik isi zor canim, Allah yardimciniz olsun. Soyledigin gibi mamayi degistirmek care olabilir. Cok kolay gelsin.:16:

Back
X