38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkür ederim baharnaz.az kaldı kucaklamana ben de gün sayıyorum senle beraber valla.

denizbulut, 21 ocak düzeltilmiş yaşı.aslında oğlum tam 1 aylık oldu.
denizverdi, oğlumun o tulumu ayıcıklı.uzaktan leopar gibi gözüküyor.favori giysim benim de.

Son düzenleme:

erverdi baaaak bir tane daha

yok hocam yook.. daha toplanmadı:84:elinisi yakmışınıs geçmiş olsun..sise bir hemşire gönderiyorum hemen iyi olursunus.. :94:şimdi martta 4 aylıkmı olacak kısımıs?inşallah endişeler son bulacak hocam.. inşallah..

patikler uğramamış....
hülyanın da nikini gördüm bir ara aşağılarda.umarım keyifler iyidir...
cans hocam sis de iyisinis inşallah.
herkese iyi geceler hayırlı geceler.mutlu umutlu bir sabaha uyanışlar olsun...bebeklilere de derin uykulu bir gece olsun... yavrularınıda sis de mışıl mışıl uyuyun.

gününüz aydın olsun yeni umutların yeşerdiği bir gün olsun

bu şubat gülleride benden size armağan olsun

bahar nardesin canım eskiden sende sabah eşlik ederdim ama uyuyorsan sorun yok idare ederiz.

gününüz aydın olsun yeni umutların yeşerdiği bir gün olsun

bu şubat gülleride benden size armağan olsun

bahar nardesin canım eskiden sende sabah eşlik ederdim ama uyuyorsan sorun yok idare ederiz.

günaydın güller günaydın nisa

evet bahar?neredesin?inşallah iyisinis oğlunla....

meryeeee.... ses ver güselim.doğurdun mu yoksa:26:

gunaydin arkadaslar benim bugun transferin 11.gunu dayanamadim test yaptim ikinci cizgi silik bir sekilde gorunuyor ben anlamadim geciktigimde test yapardim kagit gibi beyaz gorunurdu sevinsemmi yoksa ikigun sonraki test icin beklesemmi bilemedim simdi hamile miyim yoksa bazi testler boylemi gosteriyor

canım inşallah hamilesin.ama 2 gün daha sabret kanda baktır bhcg ne.. garantile...o saman kesin sonuç belli olur..ille de dayanamıyorsan bugün de kan testini yaptırabilirsin. sanırım.bir fikir verir çıkan değer...inşallah hamilesin..

Edanur, bence hemen bir lab'e git ve kan testi yaptir, en kesin sonuc kan testinde cikiyor. (Bhcg gebelik testi) Hic daha fazla bekleme derim, ben 10.gunde kan testi yaptirmistim, hatta doktoruma 12 gun bekleyemem, 10.gun yapacagim demistim, O da bana gulumsemisti ama dedigimi yaptim.

Arkadaslar, biz dun yeni doktorumuzla tanistik ve onu sevdigimize karar verdik. Ultrason da oncekine gore cok cok daha iyiydi.
Aramiza " Minik bir prenses daha katiliyor". %99 kiz bebek denildi.:103: Esim yakinda evde her yer pembe olacak diye bana takiliyor.
Haftaya burada 4'lu test yapilacak ve 20.hafta da da detayli ultrason yapilacak, eger tatmin olmazsak hemen Istanbul'a gelip bir de orada yaptiracagim.

Denizverdi, dualarin tuttu canim. Darisi sana ve siradaki tum diger arkadaslara... Evet canim, haftaya 4 aylik oluyoruz, ben de yakinda cizelgeyi yapsam iyi olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…