canım çok teşekkür ederim.yazan ellerine sağlık.bende hemen aklıma geldiği gibi yazacağım şimdi
bir resim de ben yapacağım bugün
çiçeğini böceğini siz GÜLLERDEN
ben fırçamı beyaza batırdım
ben mi saftım beyaz mı saf
görünmediniz
yazarken şu yalancı şiiri
benim de döküldü yaşım
şiirim yalandı ama gözyaşım değil
sonra
o gözyaşı bozdu beyazı
her biri bir gül oldu
kırmızı,pembe ,sarı ,açık pembe koyu pembe
renklerden renk beğenin
siz oldunuz
38 in GÜLLERİa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ŞİMDİ,ŞU AN ÖĞLE EZANI OKUNUYOR.ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN:Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Sevgili Herada ve Baharnaz Merhaba
Biraz once sonunda cizelgemi yaptim fakat bunu KK'ya nasil eklenecegini henuz cikaramadim, hatirliyor musunuz?:26:
kızlar yine kendi kendimin doktoru oldum bu kez batu için. bu hıyar doktorların da hepsine gıcığımbatu nun doğduğu günden itibaren atopik dermatidi var. yani ciltte kırmızı lekeler. ilk doğduğunda minik sivilceler vardı. sonra geçtiler ama kırmızı lekeler oluşmaya başladı. gittikçe yayıldı. başta da çok kuru kaşındırıp tekrarlayan konak var. doktorlar sadece mustela nun stelapia diye bir kremi var onu veriyorlar. bir de konak için başka bir kremi. 1 aylıkken de burnu tıkanmaya başladı. ama ne tıkanma ikimize de uyku yok. arada birkaç gün 3-5 saat uyuyabildik ama son 3 gündür akşam 0 saat uyku. batu tam dalıyor hırlayarak uyanıyor. tam dalıyor ağlayarak uyanıyor. bütün gece kucaklayıp sallayarak geçiyor. kırmızılıklar da kötüledi ve korkunç kaşınıyorlar. sonuçta bu böyle olmayacak dedim. ben alerjik nezleyim batu da bana benzedi doktorların dediği gibi kış ayı her bebek tıkanırdan farklı bu durum dedim. alerjik çocukları olan arkadaşlarımla konuştum. onlarda da atopik dermatitle başlamış doğumda. peşinden ya hemen ya birkaç ay veya yıl sonra nezle bronşit astıma çevirmiş. ben de acilinden bir alerji doktoru buldum ve bugün gittik. bazı testler verdi yarın yaptıracağım. 3 gün kullanılacak kortizonu bir krem devamlı kullanılacak başka bir krem hem atopik için hem nezleye faydalı bir damla ve ayrıca inek sütü ve mamalardaki başka maddelere alerjisi olabilir diye özel bir mama verdi.işin korkunç yanı mama 90 lira! günde 1 kutu yediğini düşünün! mahvoldum ben anne sütü olmamasının zararları inşallh herkesin bol bol anne sütü olur. halam ve annemle konuştum onlar destek olacaklar. işin iyi yanı bu akşam bu saatte batu uyuyor ve hırlamıyor :81::118::129::124: bakalım kaşıntıları ve kırmızılıklar azalacak mı? inşallah bu damla, mama ve kremler işe yarar. salak çocuk doktorlarına baksak egzemalar cılk yara olana ve burun tıkanıklığı bronjite çevirene kadar beklemem gerekecekti :84: yarın da hastaneye oğlumun canını yakmaya gideceğim ama ne yapayım onun iyiliği için. umarım herkes iyidir. sonra okur yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?