elıfcım acaba bu agrılar placentanın yukarı cıkması ılemı ılgılı?doktorun sana ne demıstı?amnıon sıvısı 13 haftadan ıtıbaren gorulebılırmıs cok onemlıymıs bende sneın gıbı snaıyordumDEFNECİM ağrılarbendede vardı biliyorsun 16.haftada iki gün ağrım oldu ve istirahatla bile geçiremedm.doktor magnezyum verdi şimd kalmadı ağrılarım.su gigi akıntı ilk üç ay vardı ben jel den kaynaklanıyor diye düşünüp dr ye söylememşiştim .meğerse mantar mış sebsebi.kaşıntı oladığı için hiç mantar aklıma gelmemişti .onunda ilacını kullandım geçti.bahsettiğin gibi amniyon sıvısı ancak 7inci aydan sonra gelebilirmiş

balancecım elbettekı kızdımarkdaşlar benim olayım bitti değer 3.2 ben çok kötüyüm piskolojim bitik burdaki herkezden allah razı olsun bana çok destek oldunuz. burdaki herkez fazlasıyla anne olmayı hak ediyo.ben bu piskolojiyle nasıl başa çıkarım bilmiyorum sizleri çok sevdim ama buraya daha girmeyeceğim moral bitik çünkü bu topikteki bütün arkadaşlar allaha emanet olun..... ne olur bana kızmayın ben çok bu konuda zayıfmışım keşke değer hiç çıkmasaydı neyse hoşçakalın......................