38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin arkadaşım. bu çikolata kisti mi? çikolata kistine soğan kürü iyi geliyor mu cidden?benim de 2.5 cm solda kist var karalar bağladım valla

Arkadaşlar, aşağıdaki yazıya internette rasladım, çok hoşuma gitti, hepimiz için faydalı olabilir...

Alıntı...
hergün uyumadan 20 dk önce bu sözcükler tekrar edilecek...

“ben infertil değilim sadece dengem bozulmuş.vücudum doğurgan olmayı tekrar hatırlayacak.bunu başaracağım ve herkese göstereceğim.”

“sadece tek bir tane sağlıklı yumurtaya ihtiyacım var.sadece bir tane.oda bir tek spermle buluşacak ondan sonra işim bitti.harika çocuklarım olacak ve bunu bir daha yapmam gerekmeyecek eğer mucizeye ihtiyacım varsa bu direk olarak allahtan gelecek”

ve bu çok önemli:

“senin için hamilelik korkusu geçmişte kaldı.kendi içinde sakin huzurlu ve kendinden eminsin.şu andan itibaren bu sakin,rahat ve kendinden emin ruh halin güçleniyor gereksiz korkular,endişer etkilerini kaybediyorlar.normal de olması gerektiği kadar tedbir alıyorsun daha fazlasını değil.hamilelik ile ilgili gereksiz korkular endişeler geçmişte kaldı.bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmen için gerekli herşeyi yapması için yönlendiriyorum.gerekli tüm gıdaları , hormonları ve kan akışını bunu şimdi başarmak için yönlendir. Gerekli tüm duygusal,fiziksel,ruhsal enerji ve kaynakları bunun şimdi olması için yönlendir.bunu 24 saat boyunca yapıyorsun ve uykuda iken süreç devam ediyor.bu telkinleri engellemeye çalışan ne varsa geçersizdir ve ben bilinçaltını başarılı bir hamilelik geçirmeni engelleyecek her şeyin etkisini yoketmek üzere yönlendiriyorum...

“sabırsızlık yok.çünkü iyileşme bir süreç korku ve endişeleri bastırıp saf bir şekilde pozitif hayalde kurmada yeterli değil..tevekkül gerekiyor..sabırla mücadele...”

“kendinizi gerçekten anne olarak hayal etmek.

“olumsuz sonuçlara çok fazla duygusallık yüklemeden onları bir durum olarak kabul edebilmek ve aynı kararlılıkla yola devam etmek..

Hayatınızın 2010 daki görüntüsünü maddeleyin:

1-hamileyim
2-sorunsuz bir hamilelikten sonra sağlıklı doğumla anne oldum.
3-....

evet kızlar sonuç yok maalesef , herkese çok teşekkürler

yapacak birşey yok hep hayırlısını istedik ,hayırlısı buymuş demek

Karamel'cim
, ancak geldim eve, orada PC yi açma durumum olmadı. Şimdi baktım. Canım çok üzgünüm ama umutsuz değilim, yeter ki sen kendini bırakma hayırlısı ile bebiş gelecek. Bugünkü hiç bir yazıyı okuyamadım sadece senin mesajını aradım. Her zaman hayırlısını istemeye dua et Karamel'cim. Allah bizim için hayırlı olanı verecektir.Daha önümüzde diğer denemeler de var, sanırım sen onların teklifine evet demiştin şimdide iyi ki öyle yapmışsın diyorum..

hoşgeldin arkadaşım. bu çikolata kisti mi? çikolata kistine soğan kürü iyi geliyor mu cidden?benim de 2.5 cm solda kist var karalar bağladım valla

Hosbuldum canim.Evet cikolata kisti ve diger kisler usutme iltihap vs.ne varsa alip goturuyor.Ailemdeki herkes denedi ve suppeeeer.Reglden hemen sonra basliyorsun.15 gun yapiyorsun.gunde iki defa ac karnina.Bildigimiz orta boy sarisogani dortde bolunup 1 barsak kaynayan suya atip 5 dk sadece kanatiyorsun.Ister o anda suz ister kaynattiginyerde beklet iliyinca yudumlayarak iciyorsun.Gunde 2 defa ister sabah oglen -ister oglen aksam-ister aksam ve yatmadan once .
Supeeer tavsiye ederim su anda nerdeyse yok oldu burdaki dr.lar da sasirdi eeee bizim turk dr.Saracoglunun bulusu dedim:) nette de arastirmislar ve hastalarina tavsiye ediyorlar.
Arkadaslar bu ay ilk defa klomen kullanacagim ama catlma igneden falan hasetmedi burdakiler.Ne oluyor ne bitiyor neler yasadiniz bana yardimci olabilirmisiniz.Dr isterseniz direk tup bebege gecelim dedi burda 50 yasindaki kadinlar bebis arabalari ve hepsi ikiz ya da ucuz kolonlanmis gibi :) Ben yook o ana kadar yapilmasi gereken adimlari izleyelim dedim.Clomid verdi Dr.ama ben TR.den klomen getirtiyorum dr.da guluyor.Hemen hemen ayniymis ama isteee turk Dr.uma guvendigim icin clomid kullanmayacagim.Ayy ne akdar konusmaya ihtiyacim varmis kizzzlaaar gurbet cook zor

Arkadaslar
Pre-seed kullananlar nasil memnunmusunuz burada insalar bu urunden cok iyi sonuclar alan var hamilelik konusunda ben de bu ay almayi dusununuyorum.On tohum olarak burada kullaniliyor.12,95 paund burdaki fiyati TR de nekadar ?

Arkadaslar
Pre-seed kullananlar nasil memnunmusunuz burada insalar bu urunden cok iyi sonuclar alan var hamilelik konusunda ben de bu ay almayi dusununuyorum.On tohum olarak burada kullaniliyor.12,95 paund burdaki fiyati TR de nekadar ?

Hoşgeldin Karam. Preseed burada ateş pahası. Distribütör vasıtasıyla alırsan 130 lira, gittigidiyor'da 78 lira. ebay'den 25 tane ovulasyon testiyle 48 liraya aldım, gelecek inşallah. 2 hafta önce Londra'daydım, clearblue 20'lik dijital ovulasyon testine 38 pound verdim, burada 7'liği 110 lira civarı. Dün de oradaydım, bu sefer ovulasyon termometresi aldım 15 pound'a, burada aynısı 130 lira. Sen bu işin ticaretini yap oradan arkadaşım Preseed'le hamile kalan bir arkadaşımız var burada, Waterss, onun önerisini dinledim ben de. Umutla deniyoruz bakalım.

arkadaşlar 3 embriyo transfer edildş bugün 6 8 4 hücreli
12 mart test günüm

Harikasın Pharmacea. 12 Mart'a kadar seninle gün sayacağız, emin ol. Hayırlı haberlerini de alalım, topiğimizin müjdeli habere gerçekten çok ama çok ihtiyacı var... Herşey gönlünce olsun inşallah.

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben sanırım tedavilerden yıldım galiba. Nasıl bir ruh hali içindeyim, sanırım tüm yakın çevrem benden yaka silkiyor, patlamaya hazır bir bomba gibi dolaşıyorum ve gün içerisinde yerli yersiz kaç kere patlıyorum insanlara, kendimi tanımakta zorlanır oldum açıkçası. Şirkette odama titreyerek girmeye başladı insanlar desem abartmış olmam. Zavallı sevgilim, bir tek o idare ediyor beni, neler yaşadığımı bir o bildiği için tümüyle. Hiçbir şeyden zevk almayan, hiçbir şeyi takdir etmeyen bir tip olup çıktım. Sanırım tedavi için doktor peşinde dolaşacağıma, bu ruh halimden beni kurtaracak bir terapiste ihtiyacım var öncelikle. Hayat boyu bu tür şeyleri yadsıdım ama sanırım geri aldığım şeylere bu da eklenecek. Duyanınız var mı, bu interfilite konusunda insanlara başarıyla yardım eden terapistler var mı yoksa Türkiye için hala bir rüya mı? Var mı bileniniz? Açıkçası hipnoza filan mı gitsem diye düşünmeye başladım birkaç gündür, durum o kadar vahim yani.

ay aynen ben de öyleyim sanki suratımdan düşen bin parça çok az gülebiliyorum. çok gerginim çok.
kız sen sanki komşuya gider gibi kısa bir seyehat dediğin yer londra mıydı alsanaalsanasmile allahım ben londroya gitmiş olsam memlekette duymayan kalmaz ben daha hiç yurt dışına çıkmadım çıkamam da uçak fobim var bir defa bindim uçağa o da bin pişman oldum. heh bu arada asansör fobim de var.ne güzel işleriniz var ya gıpta ettim. biz elin sümüklüleriyle uğraşalım siz habire gezin ülke gezilerine:)))

kafam karıştı genekafamçokkarıştı benim bildiğim incir kürü reglinin 1. günü başlıyor soğan kürü 15. gün başlıyor ama sen 1. gün soğan kürü diyorsun hadi bakalım ben napcam şimdimafoldumben

Gukem'cim,

Biraz araştırıcam, eğer bulabilirsem yararlı olabileceğini düşündüğüm bir terapist sizlerle de paylaşırım zaten. ış gezilerine gelince, inan ki hiç duyulduğu gibi değil. Senede sanırım 15-20 kere gidiyorum Londra'ya, bu kadar çok gittiğim ve bu kadar az gördüğüm bir şehir daha yok diyeyim. ış için, toplantı sevdasına gidip, işi bitir dön, gece kalırsan da acil bir yemek sonrası otel odasında çalışmaca, elbette hoş bir değişiklik ama inan olsun koşturmacadan nerede olduğunun bir önemi kalmıyor.

Benim patronum da uçmaya acayip korkardı. Dua ederdim ne olur beraber gitmeyelim bir yere diye, öyle sakinleştirci içer öyle içki içer ve karıştırır ki, yanında 3 yaşında çocukla seyahat eder gibi olursun. Uçağın kanatları oynasa 'düşüyoruzzzzz' diye bağırır, bir sus otur be adam, düşücekse ben de düşecem Allah Allah. Korkusunu yendi 3 senenin sonunda, nasıl mı? Psikiyatristi üstüne git, daha sık uç demiş, bir dönem bütün yurtdışı seyahatlere o gitti, hala da aramızda en çok seyahat edenimiz odur. ınşallah korkunu yenecek kadar çok yere gitmen nasiptir de atarsın üstünden.

Ben iki kere soğan kürü yaptım; ikisinde de reglin 2. günü başlamıştım. Bir yerlerden öyle okuduğumu hatırlıyorum. İncir kürünün soğan küründen sonra yapılması tavsiye ediliyor diye biliyorum. Saraçoğlu'nun sitesinde sanırım hangi gün başlanacağı yazmıyordu ama iyice bir bak istersen.

herada geçmişte psikiyatrist denemiş biri olarak psikiyatristsiz kalma psikiyatriste de inanma diyorum :1rolleyes:bahçeci içinde falan psikiyatrist vardı ama ne kadar yardımcıdır bilmiyorum. ülkemizde henüz aile-panik atak-bağımlılık vs gibi belirli ve önemli alanlarda bile yeni yeni ayrılmaya başladı profesyoneller. bir de çoğu hemen ilaç vermeyi tercih ediyor ki hoş değil. zaten bebek için uğraşırken içmek de hoş değil. ben bir ara içmiş jinekoloğa sorduğumda da yan etkisi çok az ve hamile kalırsan bırakırsın demişti ama yine de sanırım rahmi falan inceltiyor ve kaliteyi de bozabilir içmemek lazım. belki psikologlar faydalı olabilir ama psikiyatrist veya psikolog doğru uzmana rastlamak da çok önemli ve çok da zor. tıpkı infertilitede olduğu gibi.
şimdi diyeceklerim saçma gelebilir ama ben ne zaman denesem işime yaradı. öncelikle aynı dertten birileriyle paylaş diyeceğim ve allahtan burası var paylaşıyorsun. AA da kullanılan bir laf vardır sırların kadar hastasın. yani içinde birşey tutma biriktirme. için daraldığında sıkıldığında pozitif şeyler düşün ve dua et. inansan da inanmasan da.ve çok saçma desen de otur elindeki şükredeceğin şeyleri yaz. sağlığım yerinde ailemin sağlığı yerinde evim var arabam var işim var param var arkadaşım var köpeğim var beni seven bir eşim var bugün yiyecek yemeğim var giyecek yeni kıyafet alabiliyorum seyahat edebiliyorum vs vs ah bir de bunları yapamayanları düşün. saçma gelecek ama dene. inan bir süre sonra hafifliyorsun. bunları zaten biliyorum deme yap. yazınca daha çok işe yarıyor.

gukem ben de soğan kürünü adet başlangıcı diye biliyorum ama bunun için ağlama lmaz:aç saracoğlunun sitesine bak ne yazıyorsa onu dene deneyeceksen. ay yine kızdırdın çok yaşa emi :roflol:

saraçoğlunun sitesinde önce soğankürü sonra incir kürü diyor evet ama gün vermemiş ikisinde de. ancak geçmişte buna dair bişiler yazılmıştı incir kürüne reglinin 1. günü denmişti. hatta ben 7 gün başlamıştım yanlış oldu diye düşünmüştüm.neyse bende gider 1. gün yaparım şimdi 15. gündeyim zaten

gukem ben de soğan kürünü adet başlangıcı diye biliyorum ama bunun için ağlama lmaz:aç saracoğlunun sitesine bak ne yazıyorsa onu dene deneyeceksen. ay yine kızdırdın çok yaşa emi :roflol:
senin de bi halin bi halini tutmuyor şekerim özel mesajlarında seviyon burda yerden yere vuruyon. madem kızdın stres topu yaptın maşallah beni daha da yazmıycam sana alsanaalsanasmile. saraçoğlunun sitesini defalarca inceledim hangi gün başlanacağına dair bir ibare yok hatta mail atmıştım tel verdiler ve aradım oparötör çıktı diye kapattım. dicem o ki soğan kürünü bilmiyorum ama incir kürü 1. gün başlanacak diye bu topikte yazıldı geçmişte. bende diyorum ki incir 1. günse soğan da 1. günse nasıl olcak gibi bişi di kafamı karıştıran neyse yazmadım sayohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…