Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın iyi pazarlar herkese
Nisa Mai erkencisin pazar sabahı seni ve çiçeklerini görmek sürpriz oldu bugündemi iş vardı canım. Kokulular için tşkler.
DenizVerdi uğramamışsın
Deniz Bulut Rüzgar paylaşımında belirtmiş erkek çocukların poposundan müdahele etmek çok zararlıymış kursta hocamız söylemişti, yine erkek çocukların göğüs kısmı biraz kabarık olurmuş o bölgeyide sıkmak, sert masaj yapmak çok zararlıymış bilgin olsun.Bol bol yıkamak bebği rahatlatırmış sen yıkadınmı bebişini.Tırnakları uyurken yada emerken kesilmemeliymiş.Bebek gaz sancısı olduğunda ani çığlıklar atarmış biri çimdikliyor gibi.Anne gerginken bebeği emzirmemeliymiş. umarım faydalı olur.
Limon Kabuğu kardeşin en kısa zamanda randevuyu alır ve tedavisine başlar Allah şifasını versin canım.
ZarpDeniz canım folik aisti bıraktım şimdi elevite devam. Diyestiisyenim sabahları sütü yasakladı akşamlarıda yoğurtu yasakladı öğlen yoğurt ikindi öğünümdede dönüşümlü süt içebilirmişim akşamları genelde et en geç 6.30 da öğlenleri mutlaka sebze tüketcem ceviz, üzüm kahvaltıya koydu birde pekmez koydu 1 tk ve ben dün ancak yarım bardak sulandırıp tüketmeye çalıştım ( sanırım süt kansızlığımı artırdı) bu arada ıhlamur içebilirmişim meyve çaylarıda içebilirsin artık dedi.
pilav, makarna, bunlar 1 kaşık bile yasakmışpatatesi çok nadir tüketcem
Merye dikkatli olmaya çalışıyorum hem beslenmeme hem hareketlerime canım kursa gidiyorumya öğlenleri artık eve gelmiyorum çünkü çok yoruluyorum.
geçen yazmayı unuttum kızlar arada bir kulaklarımda pervanenin sesi var ya onu duyuyordum son günlerde druma söylemiştim evde tansiyonumu ölçüyorum 12 7 ama nabız 100 ve üzeri oluyor genelde dedim o zamanda kulağımda o ses oluyor dedim bana kardiyo servisi sanırım kalple ilgili oraya gönderebiliriz dedi askıda kaldı. üzerine düşmedim. şu 2-3 gündür geceleride bu sesle uyanmaya başladım böyle bir sıkın tı yaşayan oldumu? acaba tansiyonum yükseliyorda makinamı düşük gösteriyor anlamadım ki önemsemelimiyim? durup durup birşeyler çıkarıyorum dimi şu pembe gözlükle bakmaya çalışsam iyi olucak ama nerdeydi ikon :103::103:
Merye, senin de dogumuna 13 hafta kalmis, zaman ne kadar cabuk gecti. Saglikla bebegine kavusursun insallah.![]()
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Kızlar ya benim göğsümde mantar çıkmıştı bir ara ilaç kullandım ve geçmişti ama yine çıktı ve ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor burda doğru dürüst bir dermatolog yok bende sürekli bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kaşınıyor başım bununla dertte şimdi de![]()