38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ooooooo nerdeyse akşam olmuş ama kimseler uğramamış doğru dürüst.... hepinize geçde olsa merhaba arkadaşlar. bu gün dersim azdı eve geldim yemeğimi yaptım şimdi dinleniyorum...:30::30::30:

Sevgili arkadaşlar, kizim amerikanin cok ünlü bir bebek markasinin guzellik yarismasina katildi. 10 000 bebek arasinda su an 4. ve tek türk bebek, Birinci olmasi icin oylariniza ihtiyaci var.
Lutfen www. gerber.com/photo adresine girip vote kismindan photo search'e gidin ve name kismina Lara city'e ise chicago yazin ve oy verin. Sonra e-mailinize gelen maili onaylayin. hergun her bilgisayardan bir oy verebilirsiniz.
Lutfen yardimlarinizi esirgemeyin. eger oylama icin amerika adresi sorarlarsa bana ozel mesajdan yazin size adresi yazdirayim.
simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

baharnaz evet öyle oldu denizverdi ile sen nasılsın daha iyisin inşallah kurstan güzel bilgiler ediniyorsunuz anlattıkça bizde faydalanıyoruz.bu gün pek kimse uğramamış

Son düzenleme:
günaydın iyi pazarlar herkese

Nisa Mai erkencisin pazar sabahı seni ve çiçeklerini görmek sürpriz oldu bugündemi iş vardı canım. Kokulular için tşkler.

DenizVerdi uğramamışsın

Deniz Bulut Rüzgar paylaşımında belirtmiş erkek çocukların poposundan müdahele etmek çok zararlıymış kursta hocamız söylemişti, yine erkek çocukların göğüs kısmı biraz kabarık olurmuş o bölgeyide sıkmak, sert masaj yapmak çok zararlıymış bilgin olsun.Bol bol yıkamak bebği rahatlatırmış sen yıkadınmı bebişini.Tırnakları uyurken yada emerken kesilmemeliymiş.Bebek gaz sancısı olduğunda ani çığlıklar atarmış biri çimdikliyor gibi.Anne gerginken bebeği emzirmemeliymiş. umarım faydalı olur.

Limon Kabuğu kardeşin en kısa zamanda randevuyu alır ve tedavisine başlar Allah şifasını versin canım.

ZarpDeniz canım folik aisti bıraktım şimdi elevite devam. Diyestiisyenim sabahları sütü yasakladı akşamlarıda yoğurtu yasakladı öğlen yoğurt ikindi öğünümdede dönüşümlü süt içebilirmişim akşamları genelde et en geç 6.30 da öğlenleri mutlaka sebze tüketcem ceviz, üzüm kahvaltıya koydu birde pekmez koydu 1 tk ve ben dün ancak yarım bardak sulandırıp tüketmeye çalıştım ( sanırım süt kansızlığımı artırdı) bu arada ıhlamur içebilirmişim meyve çaylarıda içebilirsin artık dedi.
pilav, makarna, bunlar 1 kaşık bile yasakmış :( patatesi çok nadir tüketcem

Merye dikkatli olmaya çalışıyorum hem beslenmeme hem hareketlerime canım kursa gidiyorumya öğlenleri artık eve gelmiyorum çünkü çok yoruluyorum.

geçen yazmayı unuttum kızlar arada bir kulaklarımda pervanenin sesi var ya onu duyuyordum son günlerde druma söylemiştim evde tansiyonumu ölçüyorum 12 7 ama nabız 100 ve üzeri oluyor genelde dedim o zamanda kulağımda o ses oluyor dedim bana kardiyo servisi sanırım kalple ilgili oraya gönderebiliriz dedi askıda kaldı. üzerine düşmedim. şu 2-3 gündür geceleride bu sesle uyanmaya başladım böyle bir sıkın tı yaşayan oldumu? acaba tansiyonum yükseliyorda makinamı düşük gösteriyor anlamadım ki önemsemelimiyim? durup durup birşeyler çıkarıyorum dimi şu pembe gözlükle bakmaya çalışsam iyi olucak ama nerdeydi ikon :103::103:

canım ben olsam tansiyonla ilgili olarak baktırırdım allh şifa vrsin canım ama dijital makinalar tam iyi göstermediğini hep söylüyrlar

Merye, senin de dogumuna 13 hafta kalmis, zaman ne kadar cabuk gecti. Saglikla bebegine kavusursun insallah.:emir_bebek:

inş.canım heppimiz için inş. ay canım aklına kötü şeyler getirme ben hala arada kasık sancıları çekiyorm bazen absest yeri çok yanıyr gibi oluyar hergün farklı bir şeyler oluyor birgünü diğerine uymuyor inş. herşey yolundadır ama izmire bakmak içn gitme bence çok uzak

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:71::71::71::71::71::71::71::71:

günaydın canm artık iyi akşmlar nasılsın

herkese iyiakşamlar
hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.
denizverdi, çiçeklerin için teşekkürler.haftasonu açamadığım için geç gördüm.bunlar da sana.:71:

caney'im, haftasonu nete giremediğim için göremedim canım.hemen cevap yazacağım sana.:70:

zarpdeniz'cim, dilerim bir sorun yoktur.haberdar et merak ettim şimdi seni.dur bi arayayım en iyisi.
ben hergün ceviz, haftada birkaç kez balık, et, seze, günde 2 bardak süt, 1-2 bardak ayran içtim ve her sabah yumurta yedim.ayrıca omega3 tableti de içtim.

rüzgr deniz allah yavrunu sana bağşlasın canım acısını göstermsin
şu bebeğe popodan müdahale edilmemeli derken ilaçlarımı kastediyrz yoksa başka birşey mi tam anlamdım

zarpdeniz benm midem bulantım geçtikten sonra hemen hemen gıdada birşyei kımadım ama özellikle katkı maddeli gıdalardan uzak durdum br ara acayip cips yiyeism ve kokoreç yiyesim( çok az yedim bunu )vardı çabuk bıraktım onları
ama bol meyve yedim ceviz özellikle fındık fıstık hurma hergün ama beş altı tane çok yemedim birde pekmez çok fayadı ona yeni başladım birz geç kaldım ama
canım inş.herşy gönlünce olur

altınyunus denizverdi gibi sobe diyeyim bebeğin nasıl canım sen nasılısn

bir de şunu sorayım şu park yataklar nasıl sen tavsiye edermisin

Merhaba Arkadaslar:71:

Ruzgar deniz, Baharnaz, agrilarla ilgili bilgiler icin tesekkurler. Baharnaz, sanirim senin dedigin gibi alinmamis bir minik yumurta bence buyudu ve dun feci bir sekilde catladi! Sag tarafta agri hafifledi, cok daha iyi yani...Simdi rahimden kasik ve bazen bacaklarima inen bir sanci var, bundan da varmiydi sizde? Tek her sey yolunda gitsin de bu sancilara agrilara raziyim.:13: Kulagindaki ses ile ilgili birseyler yaptin mi? Ruzgar Deniz, sen o kucuk muzuru bizim icin de op canim. Sahip olmak icin cabaladigin gunleri dusununce bu muzurluklar cok keyifli seyler geldi bana...:1:

Merye, hurma daha almadim, digerlerini yiyorum, sagolasin.

Denizverdi, bilgisayarin ile ilgili zor zamanlar yasamissin, umarim cok yakinda yenisine kavusursun.:13:

Altinyunus, simdi daha iyiyim, hersey yolunda mi diye merak ediyorum. Senin menunde guzelmis, tesekkurler.
Sen ve Umut Bebek umarim iyisinizdir.

Deniz Bulut, Alabama, bebekler nasillar, siz ne alemdesiniz?

Bluestar, Nisa-Mai,Patikler, Limon kabugu:9:

Zarpdeniz canım benim hala büyüyüypüp çatlayan yumurtalarım var sanırım ağrılarım oluyor demişti ya yumurtlama döneminde olan öyle şeffaf bir akıntı oluyor ya ondan bile geldi yani hala büyüyüp büyüüyüp çatlıyorlar canım rahim ve bacak ağrısı o günlerde bende de oldu hatta oturup uzanıp yatarken kalkarken tam rahmimin olduğu yere giren bazen bikaç sn bazen bikaç dk olan ağrılar, kuyruk sokumu ağrılarımda olmuştu ama tam dönemini hatırlayamadım. burdaki arkadaşlardan bilgi verenler olmuştu
Alabama, hulya, yanlış hatırlamıyorsam.

Baharnaz, bilgiler icin sagol canim. 11 haftalik gebe bir arkadasima da doktoru rahim yukari dogru cekildigi icin bu agrilar oluyor demis, birazcik icim rahatladi ama yine de simdi kalp atislarina odaklanmis bekliyorum.

zarpdeniz arkadaşım bir şey değildir o merak etme ama sen yinede fazla ortalıklarda gezinme ve dinlen canım:49::49::49::nazar::49::49::nazar:
baharnaz sana bahsetmiştim benimde tansiyon problemim vardı senin haftalarında ben 9-15 'i bile gördüm ve dr'um bana ilaç vermişti canım allah yardımcın olsun çok fazla dinleme kendini ve gerçekten kısıtlanan yiyeceklerden uzak durmaya çalış dur diyemiyorum canın çeker nefis körlüğü ile hallet işini:109::109::109::109::109:
altınyunus en kısa zamanda bebeğin kucağında çıkarsınız o hastaneden umarım:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Kızlar ya benim göğsümde mantar çıkmıştı bir ara ilaç kullandım ve geçmişti ama yine çıktı ve ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor burda doğru dürüst bir dermatolog yok bende sürekli bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kaşınıyor başım bununla dertte şimdi de:43::43::43::43::43::43::43::43:

Kızlar ya benim göğsümde mantar çıkmıştı bir ara ilaç kullandım ve geçmişti ama yine çıktı ve ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor burda doğru dürüst bir dermatolog yok bende sürekli bebe yağı kullanıyorum çünkü çok kaşınıyor başım bununla dertte şimdi de:43::43::43::43::43::43::43::43:
:43::50::48::54::70::48:

Back
X